Şimdi Ara

DH Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FC1313 -- 29 Ekim 2015; 17:01:00 >

• baba özlicez seni...
  • yapma faux hocam yaa
  • gitme be.. foruma ilk gelişini hatırlıyorum minniacık bişeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobliN -- 22 Ekim 2005, 22:07:28 >
  • hoca naptın sen ya....

Faux hocam bana ilk gmail davetiyesi gönderen ulu insansın sen ya...
  • hocam gaza gelme ya nere gidiyon
  • böyle bırakıp gidemezsin ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Başarı Hikayeleri Ana Konu
    6 yıl önce açıldı
    dh konu dışının yeni ismi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tercih senin kendine iyi bak
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FC1313 -- 29 Ekim 2015; 17:00:13 >
  • Yönetime buradan

herşey çok kolay demek ki onlar için

Sen de iyi bak hocam kendine hoşçakal
  • süresiz mi banlamışlar
    yönetim gerçekten saçma sapan şeyler yapmaya başladı
  • süresiz olmasın yav kötü bir şey
  • Faux seni yakından tanımıyorum ama bana göre bu forumun en sevilen üyelerinden birisi sensin.

Keşke forumda bu kadar çok sevilen,tanınan bir üyenin sonu böyle olmasaydı.
  • yönetimin oruç başına vurdu heral
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FC1313 -- 29 Ekim 2015; 17:00:16 >
  • 3500 msjı olan birini nasıl bu kadar kolay silebiliyolar ya emeğe saygı yok mu....
  • çok ayıp etmişler..hocam gitme yaw..herkesler sevio seni..ben ne kadar tanımasamda..seni tanıyanları tanıyorum..onların sevdiğini bende severim..üff bea ne yazdım
  • emeğe saygı yok demek ki

Forumun amacını forum yönetimi anlayamamış demek ki

Sonuçta birşeyler katmış buraya Kendisini yüceltmek icin yapmamış forumda bazı kişilere yardımcı olmak icin yapmış

Ben bu yönetimi anlamıyorum Bu kadar kolay demekki bas delete ye silinsin gitsin
  • 1- saçmalama be
    2-imzasından dolayı kullanıcı banlamak daha saçma
    3-yarın öbür gün imza yasaklanırsa şimdiye kadar imza koyanlar banlanıcak mı önce banla sonra kural koy gereksiz mesajlarda ''Her türlü özel ve deneme mesajlarınızı buraya atabilirsiniz.'' yazıyor denemekden ceza alıyoruz

kafanıza anketleri editlediniz,saçma saçma konular kitlediniz sonra cevabını veremiyip açtığınız oldu zaten arama 2 gün var 5 gün yok 2 yıl içinde dhnin çok eksikliklerini gördüm,gördük.. burda kimse sizin kara kaşınız kara gözünüz için bulunmuyor çoğu kişi bilgi,paylaşım,dostluk için burada..bütün bu eksikliklere katlamamızın sebebi bu! forumda ki demokrasinin olmayışından bahsetmiyorum bile

kaç kişi forumdan ayrıldı.. böyle giderse ayrılmaya devam edecek..

Emirhan tekrar söylüyorum; saçmalama

hem sıfırdan başlarsın fena mı olur seni tanıyan tanıyor

---------------------------------------------

bunları ben mi yazdım yafs hocam isim emirhan değil mi sonra karizmayı resetlemiyelim msnde öyle yazıyor valla şimdi
    +gene ceza alırsam şaşırmıcam saçmaladıysam kusura bakmayın pişşt pew sen de gel şuna 2 kelime söyle

kısaca yönetime faux a

gidersende irtibatı koparmıyalım

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FC1313 -- 29 Ekim 2015; 17:00:18 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.