Şimdi Ara

DH Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben bisi soracagim Benim IP den bir kac kisi giriyor(adsl i dagittik) buraya girerlerse ben banmi alacagim hemde suresiz?

BU arada FAUX CARNIVAL i geri istiyoruz.

• aramızdan bir yıldız daha mı kayyor kötü bir şey DH kan kaybetmeye devam ediyor

• FAUX bu forumu var eden kulanıcılar olarak gitmeni doğru bulmuyoruz. herkesin adına konuşma hakkını kendimde buluyorum çünkü senin forumdan ayrılmana seviecek birin oldunu sanmıyorum. adam akıllı adamların hepsi tek tek forumdan ayrılıyo zaten . ayrılmayanlarıda zorla uzaklaştırıyolar anladım kadarıyla. Yönetime

Bukadar çabuk pes etme lütfen. bu yanlışın düzeltileceğine eminim
  • bende temiz fakeler var çaktırmadan devam et istersen
  • Dh yönetimi

10 aydır Bir sql hatasını düzeltemeyen yönetim
    f5 basmaktan bıktık
    yapılacak yapılacak denir ses yok
    hata hata hata

Dh yönetimi

Bir gün arama çalışmaz bir gün konulara girilmez bir gün forum açılmaz

Sizin bu kadar çok hatanız varken Üyelerin en ufak hatasına bu tepkiyi vermeniz hiç ama hiç doğru değil

sizi lamak da bizim elimizde olsaydı bu kadar hatanıza çoktan lanmıştınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 22 Ekim 2005, 22:46:09 >
  • Gun nerede yaws site sahibi arada bir gelde sohbet edelim öyle ne ayrı gayrı düştük.. sende birseyler söyliver
  • Faux giderse forum gider
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4503419/tm.htm Senin icin dostum!!!

Seni geri istiyoruz Oy Kullanin lutfen!!!
  • Yok mu yönetimden cevap verecek birisi??
    Şimdi birisi gelir konuyu kitler sorunu çözer..
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FC1313 -- 29 Ekim 2015; 17:00:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: koko_

Şimdi birisi gelir konuyu kitler sorunu çözer..

şimdiye kadar hep böyle olmadı mı

Cehennemden_Cennete süpersin valla

Kelepce

aLLyC

http://forum.donanimhaber.com/m_4503419/tm.htm

anketi unutmaalım ama bu sefer sadece oy vermiyelim mesajda yazalım

• nerelere gidion faux gerçi senle istesemde irtibat kopmayacak 4 yıl boyunca
    olm ne die manyaklık yapıon faux carnival adını sildirion süresiz ban kalkar ama sildirme itiraz mitiraz et yogun istekler üzerineşaka bi yana bişeyler yapmalısın
  • Tanımıyorum ama bu kadar kişi sevdiğine göre iyidir gitme kardeş neden kardeş kardeş yaşamayalımki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen
    hocam isim emirhan değil mi sonra karizmayı resetlemiyelim msnde öyle yazıyor valla

süpersin guenen
  • faux u seferim..ama bu olayın bu kadar büyümesine bi anlam veremedim..
  • faux bence modlarla olucak iş değil sitenin ehline başvur ne bilim en azından sahibine sacma ama bu kadar şey katan bir insan zaten kısmen mod dur ve bu kararıda ancak o verir..diye düşünüyorum
  • Faux arkadaşımızın ben de çok faydasını görmüşümdür. Artık bu gidişe bir dur denmesi lazım.
    Lütfen siz de sessiz kalmayın ve aşağıdaki konuya destek verin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_4493320/mpage_1/key_//tm.htm#4503881
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FC1313 -- 29 Ekim 2015; 17:00:24 >
  •  DH Konu
  • ama farkettinizmi bilmem konu dışında 3 - 4 tane mod larla olan bir sorun var bence forum kendi içnide bir çıkmaza doğru gidiyor küçük bir olay gibi görünüyor ama yazılan yazıların ve destekliyenleri göz önüne alınmadığı takdirde kaosa sürüklenebilir eğerki forumun ağır topları banlanır ve saçma bir sebebten..sırf ego tatminini yüzünden atılırsa kaçınılmaz bir hal alır....ben ne fauxu tanırım nede başka ban lanan ları (bu nasıl cümleyse) benide kimse tanımaza ama 1 senedir burdayım gördüklerimi şahit olduklarımı ve hala OLDUĞUMU yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildworld -- 22 Ekim 2005, 23:51:49 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.