Şimdi Ara

DH Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Wildworld arkadaşım doğru söylüyorsun da kimin umurunda. Kendi kendimize debelenip duruyoruz.
  • network de açtığı konulardan yaralanmışlığım vardı
    sohbetini,geyiğini bilmem ama
    emek sunan bir arkadaş olduğunu bildiğim için
    böyle saçmasapan sebepden süresiz banlanması çok yanlış olmuş
    zincirler çözülsün
  • Valla yönetim ne yapacağını şaşırdı çok büyük tepkiler yiyor çünki haksız yere yaptığı pek çok iş var haddini aştı artık.Forum feci derecede çalkalanıyor valla...

• BEN DİNAMİK FAUX GİBİ BİR ARKADAŞI HER ZAMAN SEVDİM VE SAYDIM. KENDİSİNİN BENİM HAKKIMDAKİ DÜŞÜNCESİNİ BİLMEM OLUMSUZ OLABİLİR AMA ONUN KENDİSİ HAKKINDA FİKRİM BU.

• yönetimden kimse msj yazmadı halen
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FC1313 -- 29 Ekim 2015; 17:00:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FC1313

Çok sağol nakka..

Ben seni pek tanımıyorum ama hatırladım iyi adamdın gerçi bi günde aykırı bi şey yaptıını görmedim kıçı kırık bi smiley yüzünden adam banlanmaz.Yönetimin bunu ciddi ciddi düşünmesi lazım.Ki bu olay burada bitmeyecek ilerleyen zamanlarda gene tekrarlanacak bu senaryo ve arada haksız yere ceza alanlarda tabiki.İstersen msne gel konuşalım biraz çok sinirlendin
    rockinhack@hotmail.com
  • konunun detayını bilmeden bişey söyleyemem ama yaşanılanlar bunlar ise yönetim haksız...
    geçmiş olsun faux...
  • faux ile anlaşamayanlar sadece gericiler ve yobazlardı,yoksa yönetimdedemi böyle kişiler var yoksa hemen bende giderim
  • fauxla hiç tanışmadım ama yukardaki çok saydığım insanların yorumuna bakarak gidişine üzülüyorum.. bende zaten artık hiç girme isteği taşımıyorum. DH yavaş yavaş bitiyormu? Bunun sorumluları kimler acaba???
  • Tekrar yazıyorum. Şehitlere Atatürk' e hakaret edenler hala forumdalar. Fakat 3 smiley koydu ama büyük olduğu için bir kişi süresiz banlanabiliyor. Olmaz ama sayın yönetim. Lütfen kişisel çatışmaları bir kenarı bırakıp adaleti yerine getirin.
  • yeniyim ama gitme ulan faux musun nesin millet yalvarıyo bak co bi yere gitme işte
  • FAUXUN BİR TERS TARAFINI GÖRMEDİM
    İMZA KONUSUNU BİLMİYORUM
    AMA YÖNETİM TERS ONU BİLYİORUM
    AYRICA BURDAN BİR KİŞİ DAHA CEZA YİYCEK ONU DAHA İYİ BİLİYORUM
  • Eğer adamın banlanmasındaki sebeb bu ise DH üyeleri bırakın gidin başka foruma..."BİR KİŞİYE YAPILAN HAKSIZLIK, TOPLUMA YAPILAN BİR TEHDİTTİR..."

DH yi DH yapan üyeleri değilmidir zaten, Fauxun, Hellmarchın, guenenin polemiksiz şakalaşmaları, herkesi birbirine bağlaması değilmidir...

Yönetim kendinizi YÖNETİN...
  • üst konu olsun bu bence
  • @Hellmarch : Üyenin imzasından dolayı değil, aldığı birçok fake nick yüzünden "sınırsız" banlandığını birçok kez söyledik... Bu kural zaten uzun süredir forum kurallarına dahildi... Üyeye ayrıcalık yapıp ceza vermesek ne olur? Hep bahsedilen ADALET yerine mi gelir?.. Yoksa tam tersi mi?..

Ya da başka bir soru: Bizim yerimizde olsan sen ne yapardın?

@manyak : Yönetimin ters olduğunu söylemişsin ama kural dışı olan imzanı birçok kez silmemize rağmen hala aynısını koyuyorsun... İçeriği aynı olup o imzayı kurallar dahiline getiren birçok yemiz var... Ama sen ısrarla kural dışı olan şeklini kullanıyorsun... Bu yaptığın terslik değil midir?..
  • x kullanıcısı milletin anasına avradına dümdüz gider ve iki hafta sonra niki açılır. Bu süre içinde çeşitli fake leriyle ortalarda dolaşır. Yönetimden kimsenin haberi olmaz. Diğer yandan forumda herkese yardımcı olmaya çalışan dürüst ve aklı başında insanlar, bir imza sorunu yüzünden süresiz banlanır. Cunta tarzı yönetimi bu davranışı dolayısıyla kınıyorum. Bu şekilde giderseniz bir süre sonra forumda kalan birkaç kişi ile dh yi nasıl kurtarırız ın hesaplarını yapmaya başlarsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

@Hellmarch : Üyenin imzasından dolayı değil, aldığı birçok fake nick yüzünden "sınırsız" banlandığını birçok kez söyledik... Bu kural zaten uzun süredir forum kurallarına dahildi... Üyeye ayrıcalık yapıp ceza vermesek ne olur? Hep bahsedilen ADALET yerine mi gelir?.. Yoksa tam tersi mi?..

Ya da başka bir soru: Bizim yerimizde olsan sen ne yapardın?

@manyak : Yönetimin ters olduğunu söylemişsin ama kural dışı olan imzanı birçok kez silmemize rağmen hala aynısını koyuyorsun... İçeriği aynı olup o imzayı kurallar dahiline getiren birçok yemiz var... Ama sen ısrarla kural dışı olan şeklini kullanıyorsun... Bu yaptığın terslik değil midir?..

İFTARDAN SONRA TARTIŞSAK

YA MUSAKKA ONU DEMEDİM FAUX İMZA KONUSUNDA İNATLAŞTIYSA HAKETMİŞTİR
    ONUN İÇİN İMZA KONUSUNDA NE DEDİ ONU BİLMİYORUM

YA HANİ GENEMİ KURAL DIŞI BA

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FC1313 -- 29 Ekim 2015; 17:00:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FC1313

Ya susacaktım ki zaten dünden beri öyle yapıyorum ama musakka'nın dediklerine cevap verme ihtiyacı hissettim.. Bu arada yine söylüyorum, Faux Carnival nick'imi falan geri istemiyorum, ama dün sileriz çok istersen diye atıp tutuyordunuz hala silinmemiş acocunt'um..

Konuya dönelim.. Ya benim dünden beri anlatmaya çalıştığım ne? Çok kurallarınıza bağlı olduğunuzu savunuyorsunuz, ama imza yüzünden vermemeniz gereken bir ban'i verdiniz, çok güzel.. Ondan sonra da fake nick aldı diye süresiz ban'lediniz. Silin account'umu dedim onu da yapmadınız.. "Çok istersen yaparız" gibi laflar falan ettiniz.. Hadi onu da geçtim bu forumda IP Check yapsanız mod'ların bile fake nick'lerini görürsünüz.. Ha bir de fake nick'leri silseniz DH kalmaz, o 100.000 üyesi var diye hava attığınız forumda kalır 5-10.000 kişi..

YAW MSNİ YAZSAN PMLESEN

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.