Şimdi Ara

DH lütfen yardım onboard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili DonanımHaber üyeleri. Lütfen yardım edin . geçen günlerde 5 yıllık pc me format attım . sp 3 xp idi . bir ara ağırlaştı hemde bayaa . bende format attım (XP sp2 İng) . ah akılsız kafam . :

Arkadaşlar format attım çok da güzel hızlı oldu lakin Onboard Ekran kartı ... allah onun belasını versin desem yeridir Format attım ama ekran kartı driverinin adını filan falan faso fiso almayı unuttum . (not : Hatırladığım kadarı ile sağda saatin yanında sarı bi simgesi vardı ortasında büyük S yazıyordu ve parantez içinde ( 1280x768 ) yazıyordu )

PC yi ilk aldığımda içinde tüm driverler olan bi cd geldi . Başta Ekran Kartım vardı (Nvdia 7350 Le) ama düzeltilemez bir hata olduğu için bende Onboarda geçtim . CD de şu yazıyordu = MSI Driver And Utitilies bilmiyorum sizin bir işinize yararmı ama söyleyeyim herşeyi .

ikincisi Bilgisayarcı yüklemişti driverini şimdi onu arasam adam nerden bilecek milyontane müşterisi var . PC yide ilçe merkezine götüremem . Ana Kartım böle Kırmızı bişey tam ortasında koskoca MSI yazıyor Yanındada N1996 yazıyor . ama modelini bilmem mesela ramlarin bittiği yerin hemen çarprazında Ekran kartı vardı ama ne azıkki ekran kartı çalışmıyor . Biraz saçmaladım ama neyse .

Arkadaşlar Everestinden tutun dxdiag ına kadar her şeyi yaptım . Lütfen yardım edin özele gelin Team la yapalım yani bu yolun bi çözümünü bulalım .

Ve hemen yapalım 3 hafta sonra CounterStrike Partisi yapıcaz arkadaşlarla 35-40 fps ile parti olmaz söylim .

Ek olarak Chipset Ses kartı fassa fiso her şeyin linkini atarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wegere -- 13 Ekim 2012; 19:33:56 >

• Siz sorun ben cevaplayayım Kasa kapağı açık .
  • up up up
  • anakartın MSI Marka orası tamam da tam olarak modelini ver,lazım driverlerin linklerini vereyim indir kur..

yada yakın bölgeden resmini çek buraya koy fotodan bakayım modeline
  • Xtracer Konu Çözüldü Tşk Ederim Konu Kilit Pls
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Lütfen
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.