Şimdi Ara

◄DH MAC KULÜBÜ| Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel► (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.439
Cevap
64
Favori
169.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günlük indirme ve geçici dosya hareketleri için sd kart almak iyi olur sanırım.. Eski labtopra sandisk ultra fit 32gb vardı.. Mac e taktım fakat time machine e yetmedi.. usb portunu da meşgul etmemek için en hızlı sd kart ne takılabilir acaba ? 7-8 tane çeşiti var sd sdx shdx vs vs.. 64 veya destekliyorsa 128gb flash kart önerir misiniz ?
  • Akbaba24 kullanıcısına yanıt
    link açılmıyor
  • A1369 modelin deki MacBook Air cihazıma yeniden maç os yüklemek istedim.

Başlangıç da alt tuşuna bastım. Çıkan menüden Disk'i biçimlendirdim.

Mac OS x'i yeniden yükle dedim.

"Yükleme hazırlanırken bir hata oluştu. Bu uygulamayı yeniden çalıştırmayı deneyin" şeklinde hata mesajı alıyorum. 3-4 sefer denedim sürekli aynı hata.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi günler, Mac'imde oyun oynamak istiyorum LoL gibi, ancak mousem yok.Malum orjinal mouse da çok pahalı bir kaç saatlik zevk dışında işime yaramayacak bir alete de o kadar para vermek istemiyorum. Önereceğiniz bir mouse var mı, yada Mac'te oyun oynamak mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook air 13" ekrani catlati. Daha önce ekran değiştiren oldu mu. En uyguna nasıl değiştirebilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook pronun yenisi çıkınca eski modelini apple storedan kofigüre edip sipariş edebiliyor muyuz?

Haziranda duyurulması bekleniyor. Doğru mudur ? Şarj, işlemci dışında iyileştirme veya yenilik bekleniyor mu ?

• arkadaşlar merhaba
    imac 27 5k aldım. standart çözünürlük olarak 2560*1440 olarak geliyor sistem. youtube da 4k video açınca sistem otomatik 4k ya mı geçiyor? 4k ya da 5k video izlemem için sürekli sistemden çözünürlüğü mü değiştirmem gerekiyor? yardımcı olursanız cok sevinirim.
  • arkadaşlar imac sahibiyim. nasıl format atabilirim bilgi sahibi değilim. fotoğraflarımı ve dökümanlarımı yedekleyebileceğim bir yöntem varmı. varsa nasıl ?
  • Selam arkadaşlar,

Macbook Air sahibiyim. İkinci el olarak aldım cihazı.. Seri numarasını siteye girdiğim zaman fatura tarihini girmem için bir kısım çıkıyor. Fatura tarihini de girince şöyle bir uyarı alıyorum;

"Ne yazık ki şu anda isteğinizi yerine getiremiyoruz. Lütfen daha sonra yeniden deneyin."

Ne yapmam gerekiyor?
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    Apple Store'dan değiştirebilirsin ücretiyle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mahoonur kullanıcısına yanıt
    iyi akşamlar.Format atmadan önce fotoğraf ve dökümanlarınızı time machine ile yedekleyebilirsiniz.Herhangi boş bir harici bellek takmanız ve timemachine uygulamasını çalıştırmanız kafi.Bütün bilgisayarı sizin yerinize yedekler.Format attıktan sonra o yedeklerden istediğiniz klasörleri alabilirsiniz.Time machine i açmak için elma işareti>sistem tercihleri>time machine yolunu kullanabilirsiniz.
    Format atmak için (sierra için yazıyorum),apple store'dan MacosSierra yı indirin yahut şu linkte tıklarsanız sizi direk apple store'a yönlendirirhttp://www.apple.com/tr/macos/sierra/ .Bu indirdikten sonra 4 gb'tan büyük bir flash bellek takın bilgisayarınıza.İsmi ''Adsız'' olarak biçimde macos günlüklü formatında biçimlendirin.Daha sonra terminali açıp (command+space e basıp terminal yazarsanız çıkar) şu kodu copy paste yapin.
    sudo /Applications/Install\ macOS\ Sierra.app/Contents/Resources/
    createinstallmedia --volume /Volumes/Adsız --applicationpath
    /Applications/Install\ macOS\ Sierra.app --nointeraction

Flash belleğinizi bootlayacaktır.İşlem bittikten sonra bilgisayarınızı kapatın.Açma tuşuna bastıktan sonra option tuşuna basılı tutun.Birkaç saniye sonra disk menusü çıkacak ekrana.Oradan flash belleğinizi seçin.Seçtikten sonra karşınızda bir pencere açılacak,oradan disk izlencesini seçin.Daha sonra disk bölüntünüzü seçerek biçimlendirin.Bu işlem herşeyi silecektir.Biçimlendirme bittikten sonra geri gelerek install'ı tıklayın.Hepsi bu ,belki okurken karışık geldi ama zor değil cidden.
    Herşey bittikten sonrada time machine'i açarak lazım olan dosyalarınızı alırsınız.
    Kolay gelsin.

• ADANAL1 kullanıcısına yanıt
    Video ve resimler otomaik 5k'ymış gibi açılıyor.Herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok.
  • mogosan kullanıcısına yanıt
    Cok cok tesekkur ederim.ayrintili bukadar guzel anlatilirdi

• Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim..

Yeni bir işe başlıyoruz. Reklam ajansı, yazılım, tasarım üstüne bir iş olacak..

İş ile birlikte günlük olarak da kullanacağım, uygun fiyatlı bir MacBook alacağım..

Fiyat olarak ve özellik olarak dikkatimi çeken iki model var;

Apple Macbook Pro Intel Core i5 2.5GHz 4GB 500GB 13.3 (Linki:http://www.hepsiburada.com/apple-macbook-pro-intel-core-i5-2-5ghz-4gb-500gb-13-3-tasinabilir-bilgisayar-md101tu-a-p-BD301156 )

ve

Apple Macbook Air Intel Core i5 1.6GHz 4GB 256GB SSD 13.3 (Linki:http://www.hepsiburada.com/apple-macbook-air-intel-core-i5-1-6ghz-4gb-256gb-ssd-13-3-tasinabilir-bilgisayar-mjvg2tu-a-p-BD601923 )

Bu iki model arasında kaldım.. Sizce hangisini tavsiye etmeliyim? Kullanan arkadaşlarım artıları ve eksilerini yazabilirler mi? Uzun vadede hangisi sorun çıkarmaz, uzun kullanırım, iş ile birlikte gündelik yaşamda da kullanmamda daha iyi bir tercih olur? Alıntılarsanız sevinirim.

• Arkadaşlar imac 27 almayı düşünüyorum ama bazıları bazen çok fan sesi çıkardığını, mause ve klavyenin çok çabuk pil tükettiğini ve açılma süresinin 3 dkyı bulduğunu söylüyor, ayrıyeten bazı uygulamaları açarken 10 zıplamada açıyor deniliyor.( zıplama ne oluyorsa artık :D ) vs benzer sorunlardan bahsediliyor.

Amacım videoları düzenlemek kesmek biçmek ve uzun süre bilgisayar başında olacağım için donma veya uyarı mesajları almadan kafamın rahat olmasını istiyordum. Eğer söylenenle doğruysa 8.000 tl verip kafamı iyice ağrıtmayayım diyorum.

Son seri imac kullanıcıları yorum yaparsa memnun olurum.
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    Ilk attiginin saticisi hepsi burada degil dikkat et

• Mertcan03 kullanıcısına yanıt
    Söylenenlerin hiçbirisi doğru değil

27 imac 5k kullanıcısıydım şimdi pro kullanıyorum , fandan sesi 1 kere olsun duymadım klavye mouse için çabuk bitmiyor pili kaldı ki şarjlı pil kullanırsın onuda çözersin,açılma süresi 3 dk yı buluyo diyen şaşırmış yada dakika hesabını bilen bi adam değildir, mümkün değil öyle bişey 1tb fusion ile geliyor ve sistem yaklaşık 25 saniye sürmeden açılıyor. donma ve uyarı mesajları almazsın gönül rahatlıgıyla alabilirsin.
  • İlk defa mbpro alacağım arkadaşlar bir tane buldum. 2 yılını tamamlamış ve 200 pil döngüsündehttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-pro-retina-14-13.3-i5-2.6g-8gb-256gbssd-200-sarj-368279509/detay/

ilan linktedir, düşünceleriniz neler ne tarz bir ürün almalıyım bütçem 4000TL. Teşekkürler cevaplar için

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeti.

İlk defa mbpro alacağım arkadaşlar bir tane buldum. 2 yılını tamamlamış ve 200 pil döngüsündehttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-pro-retina-14-13.3-i5-2.6g-8gb-256gbssd-200-sarj-368279509/detay/

ilan linktedir, düşünceleriniz neler ne tarz bir ürün almalıyım bütçem 4000TL. Teşekkürler cevaplar için

Cihazın garantisi bitmiş ben senin yerinde olsam 2014 yerine o fiyatlarda 2015 tercih ederim.. sadece ssd farkı var.. döngü sayısı çok daha düşük.. ssd yide 128 lik harici sd kart ile çözersin.

• Yeti. kullanıcısına yanıt
    Aynı cihaz bende var 0 ını 3500 e almıştım

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.