Şimdi Ara

◄DH MAC KULÜBÜ| Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel► (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.439
Cevap
64
Favori
169.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önerir misiniz? Yoksa bütçeyi artırıp 5000tl ye en yeni modelden almak istiyorum late 2016 mini ekransız olanını

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeti. kullanıcısına yanıt
    Cihazdan memnunum o konuda sıkıntı yok da ben zamanında 0 ını 3500 e almışken sizin şimdi garantisi bitmiş halde 2 yıl kullanılmış cihaza 3950 verecek olmanız içime cız etti. Sizin yerinizde olsam sıfır2016 late alırdım
  • karasahinemre kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle yapmayı düşünüyorum garantisiz olacağına sıfır olsun bizim olsun :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 15:6:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Ocaktan bu yana Macbook Early 2016 kullanıyorum. M5 İşlemcili 512 GB model. Gold Renk.
  • MacOs da yeniyim Uzun yıllar windows kullanıp hatta suyunu çıkarmış biri olarak MacOs a geçince biraz sudan çıkmış balık gibi olduk. MacOs Sierra kullanımı için pratik bilgiler, uygulamalar gibi yararlı bilgilerin olduğu kaynak önerilerine ihtiyacım var.

• Bu cihazlarda ekran sorunluymuş sanırım o yüzden ekran da değişmiş o da kasayla birlikte değişiyomuş değişmiş komple .değerler bu şekilde ne dersiniz ne kadar verilir bu alete?2013 late retina 128 gb ssd .Batarya ne durumda sizce?

kullanım amacım photoshop dizi film surf tarzı öyle oyun oynayan falan bi tip değilim.batarya 3 saat falan gidiyo dedi ilk başta ama parlaklık falan fulken dedi sizce batarya kaç saat götürür?alınır mı ne kadar verilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardelis -- 8 Mart 2017; 12:26:37 >

• MacBook Air kullanıyorum, safari ile Chrome'da virüs gibi bi şey var. Kendi kendine sekmeler açılıyor, FireFox'da sorun yok. Chrome'u kaldırdım, tekrar kurdum, eklentileri vs hepsini kaldırdım, ama bi türlü kendi kendine açılan sekmelerden kurtulamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar

11 inch macbook air için bir stand almayı düşünüyorum, masa başı çalıştığım için ihtiyacım var.

Asağıdaki ürüne benzer bir tavsiyeniz olur mu ya da kullanışlı mıdır?

http://www.apple.com/tr/shop/product/TN740ZM/A/macbook-pro-macbook-air-macbook-için-rain-design-mstand?fnode=8a

• merhaba arkadaşlar aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum ,
    bilgisayarı final cut pro için alıyorum aslında daha önce mac kullanmadım
    bu fiyata başka model bulabilirmiyim ne dersiniz

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-pro-retina-2.6-ghz-i17-512-ssd-8gb-ram-mid-late-2012-409791866/detay/
  • Merha arkadaşlar Macbook Air tavsye eder misiniz?
    3500'e sıfır 8gb 128gb olan modelinden almayı düşünüyorum ama ilk macim olacak.
    Kafamda deli sorular
  • Merhaba Arkadaşlar,

Macbook Air kullanıcısıyım. Mac'in şarjı bitince tüm açık olan uygulamalar kapanıyor. açınca "son uygulamalar tekrar açılsın mı?" diye soruyor ama tamam desem de tek yaptığı uygulamaları yeniden açması.

Windowsta ki gibi kaldığım yerden devam etmenin bir yolu yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

Merha arkadaşlar Macbook Air tavsye eder misiniz?
    3500'e sıfır 8gb 128gb olan modelinden almayı düşünüyorum ama ilk macim olacak.
    Kafamda deli sorular

• ugur_hy kullanıcısına yanıt
    Air eskidi, pro retina al muhakkak

• quote:

Orijinalden alıntı: Demirmkn

Air eskidi, pro retina al muhakkak

O fiyatlara çıkamadığım için air düşünüyorum.
  • Merhaba arkadaşlar ilk macbook deneyimim o yüzden bir kaç sorum olacak.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1) Office programlarını nerden nasıl edinmeliyim? Ne tavsiye edersiniz?
    2) Flash disse veri yazıp koplayabilmem için tam olarak ne yapmalıyım?
  • ugur_hy kullanıcısına yanıt
    1) Mac için Office programlarını telnoloji mağazalarından veya internetten alabilirsiniz.
    2) Soruyu tam anlayamadım. Flash diske Pages veya bir office programı ile yazıp, kayıt edebilirsiniz.
  • Arkadaslar Air kullaniyorum, Cleanmymac yuklu sadece safari acik oldugu halde 8GB ramden 400 500mb bos alan gosteriyor. Bu kadar fazla rami kullanan sey nedir bulamadim fikri olan var mi?

• CekomastikSilikon kullanıcısına yanıt
    Activity Monitor - Memory kismindan hangi uygulamanin en fazla ram kullandigini gorebilirsiniz. Bu arada cleanmymac tarzi uygulamalari kullanmaniza gerek yok. Macintosh isletim sistemi zaten optimize sekilde calismakta. 3.parti uygulamalar gereksiz is yuku dogurur.
  • masis88 M kullanıcısına yanıt
    Bakıyorum oradan fakat, en yüksek kullanan 200 250mb Safari falan gözüküyor yani orada 7GB'lık bi kullanımı dolduracak görünüm olmuyor. Bir de anlamını bilmediğim şekilde ısınıyor. Nedendir bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.