Şimdi Ara

◄DH MAC KULÜBÜ| Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel► (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.439
Cevap
64
Favori
169.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MacBook Pro 2.66 Ghz Intel Core 2 Duo 4 GB 1067 Mhz DDR3 250 GB SSD

Benide ekleyin,

Saygılar
  • Arkadaşlar solid state diske sahip macbook kullanan varmı? varsa performans olarak farkı açıklayabilirmi acaba.
  • Merhaba arkadaşlar, buradaki Mac üstadlarına birşey danışmak istiyorum.

Bugün Ebay.de 'de dolaşırken şansa birkaç ilan gördüm. 12 ve 14 inçlik Ibook G4'ler iyi fiyatlara gidiyor. Özellikleri fazla yüksek değil ancak ben taşınabilir ve heryerde internete girebileceğim bir bilgisayarım olsun istiyorum.

Soracağım şu; yaklaşık bu özellikteki bilgisayarlarda bir kasılma olurmu? Hızlı açılsın, ve normal kullanımda kasmasa yeter. (İnternet, Müzik, Office v.s.) Çıldırdım şu Windowsun 5 dakikada açılıp kapanmasından

Şimdi

1. Mac

İşlemci; PowerPC G4 1,2 GHz
    Ram;1.280 MB
    Ekran Kartı;ATI Mobility Radeon 9200 Grafikprozessor mit 32 MB VRAM
    Hdd:80 Gb
    İşletim Sistemi;10.5 Leopard
    12.4 inç ekran.
    Aksesuarlar;Airport Extreme Card, Çanta, Monitör adaptörü, iLife 05, Front Row, Spotlight, Dashboard, Mail , iChat AV, Safari, Adressbuch, QuickTime, iCal, Photo Booth, ek olarak DVD MacOS X 10.3.5.
    Link;http://cgi.ebay.de/Apple-iBook-G4-1-2-GHz-1-25-GB-RAM-Air-Port-80-GB-/290483036809?pt=Apple_Systeme&hash=item43a2236289

2.Mac 14 inç ekran (PowerBook6.7)

İşlemci;1,42GHz PowerPC
    Ram:1 Gb 145 Mhz.
    Ekran Kartı;ATI Mobility Radeo 9550 mit 32MB Ram
    Hdd:80GB
    İşletim Sistemi;10.5 Leopard
    Aksesuar;Airport Express Wireless Lan Kartı, Mac OS X 10.4 und iLife-Paket yazılımları, monitör adaptörü,
    Link:http://cgi.ebay.de/iBook-14-1-42GHz-PowerPC-G4-80GB-Festplatte-1GB-RAM-/260672665287?pt=Apple_Systeme&hash=item3cb14d36c7

Oyunlarımı Fujitsu siemenste oynarım. Bunu oraya buraya taşırım, pil alacağıma başka laptop alırım

Kullanmış arkadaşlarında tavsiyelerinide bekliyoruz.

• Ben de üniversitemin bana tahsis ettiği macbook 7,1(2010) ile aranıza katıldım. Şu an sisteme alıştım sayılır.Ama daha çok yolumuz var daha.
    Listeye ekleyebilirsiniz.
    Bu arada oyun için bootcamp ile windows7 ultimate x64 yükledim. Harika oldu.(w7 loader 4ever)
    Kullanım ve program önerilerinizi bekliyorum.
  • Beni de ekleyebilirsiniz.

Mac Book Pro 13" Mid 2010 - 2.4Ghz C2D \\ 250GB HD \\ 320M \\ 4Gb DDR3

ile aranıza katıldım :)

Ohh beeaa diyorum artık MAC sayesinde :)
  • ustad benide eklee:D
    imac 27" i7 2.93Ghz
  • Hoşgeldiniz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: |S|P|Q|R|

Arkadaşlar solid state diske sahip macbook kullanan varmı? varsa performans olarak farkı açıklayabilirmi acaba.

• bende warım :)))
  • Macbook Pro 15" 2.4ghz i5 4GB memory 320 GB HD SD Card Slot Nvidia GeForce GT 330M
    iPhone 3G 16GB White.
    iPad 16GB Wi-Fi.
    iPod Nano 8GB (PRODUCT)red

Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solitaire -- 11 Ekim 2010; 10:30:34 >
  • Merhaba Arkadaşım,

MacBook Pro'da 250GB Solid State Disk kullanıyorum. Çok memnunum. yazma ve okuma çok hızlı. Pil 10 saate yakın gidiyor. İşletim sistemi çok hızlı açılıyor.

Tavsiye ederim.

iyi günler dilerim.

quote:

Orijinalden alıntı: |S|P|Q|R|

Arkadaşlar solid state diske sahip macbook kullanan varmı? varsa performans olarak farkı açıklayabilirmi acaba.
  • teşekkürler batibus
    özellikle işletim sistemi yeni açıldığında yaşanan yavaşlığı ve ara sıra çok sayıda program kullanırken bilgisayarın kasıp ekranda kum saatiyle başbaşa kaldığımız zaman dilimini kızaltacağını umuyorum bu yeni hafızaların.
  • Bende macbookpro 13.3 2,53 kullanıyorum. İşletim sistemiyle ilgili bir sıkıntım olmadığı için windows yüklemeyi hiç düşünmedim. Ancak aklıma bir şey takıldı eğer Mac a windows yüklersek, touchpad aynı özelliklerinde işlevine devam edecekmi ??? Yani 3 parmakla geri git, iki parmakla aşşağı yukarı yap gibi özellikleri windows ta kullanabilecekmiyiz. Eğer kullanamayacaksak bunlar zaten windows yüklememek için yeterli neden bence.
  • CompostO
    konuyla alakalı pek bilgim olmamasına rağmen bikaç yıl önce apple'ın yeni macbook larda windows seçeneği sunarak satışa sunduğunu hatırlıyorum. e windows seçeneği sunuyolarsa mutlaka bu işlevleri windowsta yapan küçük bi yazılımla birlikte veriyolardır. sonuçta çok basit bi iş bunu yapmak. hatta bunu yapan biçok çakma program bile çoktan türemiştir araştırsak.
  • Hoşgeldiniz arkadaşlar.
  • Arkadaslar kolay gelsin. bu soruyu nereye sorcagimi bilemedim ama buraya yaziyorum neyse.
    Elimde 2010 Nisan surumu yeni cikan Macbook Pro 13 inch var. Bunu Samsung LE40B530 modeli bir TVye baglamak istiyorum.
    Mini DisplayPort to HDMI cevirici ve HDMI kablom var.
    Ilk aldigimda Daewoo marka dandik bir LCD TV ye baglamistim. Cam gibi goruntu vardi hic sorun yoktu hemen baglaniyordu TVye yani kabloda ve ceviricide sorun yok varsayiyorum.
    Sonra bunu Samsunga baglamak isteyince sorun yaratti. Bagliyorum once macbook ekrani mavi oluyor 1-2 saniyeligine sonra masaustune geri donuyor. Sonra TV Searching for signals diyor ve son olarak NO signal diyor. Hatta bu TVnin HDMI cikislarinda sorun vardi. PS3 baglayinca yesil cikiyordu ekran bende servise anakartini degistirttim simdi PS3 sorunsuz calisiyor ama Macbook hala ayni sorunu yaratmaya devam ediyor.
    Once bir forumlari arastirdim sunlari yaptim sirasiyla ama sonuc alamadim:
    TV nin Firmware updateini yaptim USB den.
    TV nin servis ayarlarini kurcaladim orda hotplug gibi bikac ayari degistirdim.
    Macbook zaten TV yi gormedigi icin cozunurlukleriyle oynayamiyorum.
    Yeni bir HDMI kablosu aldim.
    HDMI 1 - 2 - 3 butun cikislari denedim. Bu cikislarin ismini PC olarak degistirdim DVI PC olarakta denedim.
    Once TVyi actim sonra macbook u, tam tersinide denedim. Kablolari takip cikardim TV kapaliykan taktim binbir turlu varyasyon denedim.
    Bunlarin hicbiri ise yaramadi.
    Sizce gozumden kacan birsey varmi? Yardimci olursaniz sevinirim

• Bozulan macbook pro 17'' imin yüzünden yenisini aldım. Macbook Pro 17'' 2010 2.66ghz i7, 8Gb Ram, 512GB Solid State Drive, Hi-Resolution Antiglare Widescreen Display. Umarım bunda da anakart ve şarj sorunu yaşamam artık
  • merhaba, beni de ekleyin dicem cunku surekli applestora gelip mac kullaniyorum, napalim baska turlu ulasamiyoruz. :)) Hatta suanda da bu mesaji ordan yaziyorum :)
    Benim bi sorum olacak, 2.66Ghz i7 2199$ ve 2.8Ghz i7 de 2549$ acaba almisken 2.8 imi alayim. Galiba yeni cikmis bu. eleman 2.8 icin hi-res var dedi, otekinden daha iyi dedi. bilmiyorum.. Birde arkadaslar ben sony F13 serisi almayi dusunuyodum ama mac-i gorunce vazgectim, ancak fiyati bilmiyorum sizce bukadar parayi laptopa vermek degermi? sizce ne yapmaliyim. mac mi alayim yoksa sony mi?
    cevabiniz icin simdiden tesekkurler.
  • Benide ekleyin core i7 15"1680x1050 mat ekran 500 gb disk 512 mb gt 330m ile araniA katıldım. Benide eklermisiniz
  • 13.3" Macbook 2.16 ghz Core 2 Duo 2.5gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semsas77 -- 29 Ekim 2010; 23:17:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.