Şimdi Ara

◄DH MAC KULÜBÜ| Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel► (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.439
Cevap
64
Favori
169.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: O.Beverly

tyro06,aramıza hoşgeldin

Hosbulduk, Tesekkurler. Vay bu arada 200 numara olmusum, super

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyro06 -- 28 Kasım 2010; 6:20:33 >
  • benıde ekle dostum 13 macbook air
  • O.Beverly : Çok teşekkürler
  • Arkadaslar, aleti 2 gundur kullaniyorum. Gercekten super bisey. Ama bu safariye uyuz oldum. milliyetin sitesine ve buraya foruma girerken sorun cikardi ve girmedi. Takildi. Takildi derken, heryere sorunsuz giriyordu ama foruma ve milliyetin sitesine girmiyordu. Neden oldu acaba bi fikriniz varmi? 3-5 dakika denedim, baktim olmuyor. Ben de chrome u yukledim simdi. zaten eski chrome kullanicisiydim :) simdilik hersey guzel. Bu arada Touchped harika :)

Yeni alan arkadaslarin hepsine hayirli olsun, saygilar..
  • Beni de eklerseniz sevinirim =)

Macbook Pro 15" - i5 2.53Ghz - 4GB DDR3 - 500GB HDD - Anti Glare
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

O.Beverly : Çok teşekkürler

Rica ederim Mert,ne demek.

quote:

Orijinalden alıntı: tyro06

Arkadaslar, aleti 2 gundur kullaniyorum. Gercekten super bisey. Ama bu safariye uyuz oldum. milliyetin sitesine ve buraya foruma girerken sorun cikardi ve girmedi. Takildi. Takildi derken, heryere sorunsuz giriyordu ama foruma ve milliyetin sitesine girmiyordu. Neden oldu acaba bi fikriniz varmi? 3-5 dakika denedim, baktim olmuyor. Ben de chrome u yukledim simdi. zaten eski chrome kullanicisiydim :) simdilik hersey guzel. Bu arada Touchped harika :)

Yeni alan arkadaslarin hepsine hayirli olsun, saygilar..

Flashtan dolayı olabilir,clicktoflash ile flash içeriği engelleyebilirsin,tabi çok önemli değilseKullanım çok daha rahat oluyor

nuribaras (201) , tallgaaa (202) , hoşgeldiniz arkadaşlar

• Arkadaşlar Merhaba

Ben de GG'den Pro 13'' almayı düşünüyorum. Satıcı 1 yıl garantisi olacağını ve garantinin faturadan bağımsız olarak ürünü açıp aktive ettiğimden itibaren 1 yıl geçerli olacağını söyledi. (Bilkom sayesinde). Bu konuda emin olamadım, tavsiye eder misiniz GG'den almayı? 2700TL iken 2000TL'ye alacağım PRO'yu, baya bir fark var.

şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eaststreetz

Arkadaşlar Merhaba

Ben de GG'den Pro 13'' almayı düşünüyorum. Satıcı 1 yıl garantisi olacağını ve garantinin faturadan bağımsız olarak ürünü açıp aktive ettiğimden itibaren 1 yıl geçerli olacağını söyledi. (Bilkom sayesinde). Bu konuda emin olamadım, tavsiye eder misiniz GG'den almayı? 2700TL iken 2000TL'ye alacağım PRO'yu, baya bir fark var.

şimdiden teşekkürler

okadar para vereceksin git elden al.

13 inch kullanan arkdaslara bir sorum olacak dock u tbanda mi kullaniyosunuz yoksa kenarlarda mi?

• quote:

Arkadaşlar Merhaba

şimdiden teşekkürler

Faturası olmadan Bilkom kabul etmiyor diye biliyorum,arayıp sorarsanız yararınıza olacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk

quote:

Arkadaşlar Merhaba

şimdiden teşekkürler

13 inch kullanan arkdaslara bir sorum olacak dock u tbanda mi kullaniyosunuz yoksa kenarlarda mi?

Tabanda,yanlarda acayip dengesiz duruyor,diğer tarafı çökecekmiş gibi geliyor az çözünürlükten dolayı

• beni eklerseniz sevinirim macbook pro13"
  • Ekledim bugra7 (203),hoşgeldin
  • Bendeniz Mac Mini yi sattim.
    Macbook Pro duruyor.

Amerika'ya geldim ve iki yani Mac'im var, daha once forumda yazdigim gibi.

iMac 11.3
    27'' 2560x1440p
    intel Core i5 3.6 Ghz
    4 GB RAM
    ATI Rodeon HD 5750 1 GB Ekran karti
    2 TB 7200rpm HDD

Macbook Air 3.2
    13'' 1440x900p
    Intel Core2Duo 1.8 Ghz
    2 GB RAM
    NVidia Geforce 320M 256MB Ekran karti
    128 GB SSD Storage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 5 Aralık 2010; 10:44:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

Bendeniz Mac Mini yi sattim.
    Macbook Pro duruyor.

Amerika'ya geldim ve iki yani Mac'im var, daha once forumda yazdigim gibi.

iMac 11.3
    27'' 2560x1440p
    intel Core i5 3.6 Ghz
    4 GB RAM
    ATI Rodeon HD 5750 1 GB Ekran karti
    2 TB 7200rpm HDD

Macbook Air 3.2
    13'' 1440x900p
    Intel Core2Duo 1.8 Ghz
    2 GB RAM
    NVidia Geforce 320M 256MB Ekran karti
    128 GB SSD Storage

was, hocam sen asmissin

• quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba

şimdiden teşekkürler

Ben sol kenarda kullanıyorum şu şekilde. Alıştığım için rahat oluyor ama benden başka nadir herhalde kenarda kullanan =)

• Macbook Pro 15" ile kulübe katılmak istiyorum...
  • merhaba arkadaslar, ben bisey sormak istiyorum. Macbook'umu sarj ederken adaptoru acaip derecede isiniyor. yani her abaptor isinir, normaldir bu ama bu oyle ki elim hafiften yaniyomus gibi oluyor. sizde de ayni mi acaba. bu isi normal mi ???
  • quote:

merhaba arkadaslar, ben bisey sormak istiyorum. Macbook'umu sarj ederken adaptoru acaip derecede isiniyor. yani her abaptor isinir, normaldir bu ama bu oyle ki elim hafiften yaniyomus gibi oluyor. sizde de ayni mi acaba. bu isi normal mi ???

benimde adaptor sorunum vardi ama temassizlik dan dolayi garantiden degistirdiler.

asiri isinmasi normal degil hatta gecmis modellerde eriyen adaptorler vardi yeni model ise garantiye goster. hatta bi kampanya vardi sorunlu adaptorlari garanti olmasa bile degistiiryolardi hatali uretimden dolayi.
  • quote:

quote:

merhaba arkadaslar, ben bisey sormak istiyorum. Macbook'umu sarj ederken adaptoru acaip derecede isiniyor. yani her abaptor isinir, normaldir bu ama bu oyle ki elim hafiften yaniyomus gibi oluyor. sizde de ayni mi acaba. bu isi normal mi ???

benimde adaptor sorunum vardi ama temassizlik dan dolayi garantiden degistirdiler.

asiri isinmasi normal degil hatta gecmis modellerde eriyen adaptorler vardi yeni model ise garantiye goster. hatta bi kampanya vardi sorunlu adaptorlari garanti olmasa bile degistiiryolardi hatali uretimden dolayi.

Bu hatali uretim adaptorler yeni mac modellerinin adaptorlerimi tam anlayamadim. Ben makinayi 2 hafta oluyor alali. 1 yil garantisi var. Bu kampanya Turkiyedeki bir kampanyamiydi? ben suanda usa dayim.

• Selamlar
    Ben de bu yaz sonunda 2010 model yeni Mac Mini alarak kervana katılmış bulunuyorum. Özellikleri imzamda yazıyor.

• Herkese Merhaba Arkadaşlar. Ben de Macbook Pro 13" ile tanışmış bulunuyorum artık.

"Once you go Mac, you never go back" dediler, aldık :) 12 yıllık PC kullanıcısı olmama rağmen power tuşuna ilk bastığım andan itibaren heyecanla karışık bir terleme olacak galiba. Umarım kısa sürede alışabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaststreetz -- 7 Aralık 2010; 13:56:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.