Şimdi Ara

◄DH MAC KULÜBÜ| Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel► (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.439
Cevap
64
Favori
169.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

beyaz 13 macim var, hdd alacağım 500 gb üşünüyorum ama 7200 alasım var. fakat titreşim, ses ve enerji tüketimi hakkında şüphelerim var... yani 5400 rpmden daha cok pil harcar diye korkuyorum siz nedersini?

ikinci sorum da mac garantisi ile ilgili... bu beyazlarda sağ alt köşede kasada açılma sorun varmış diyorlar... benım de başıma geldi, bu sorunla ilgili garanti tecrübesi olan arkadaşımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eaststreetz

◄DH MAC KULÜBÜ| Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel►

Herkese Merhaba Arkadaşlar. Ben de Macbook Pro 13" ile tanışmış bulunuyorum artık.

"Once you go Mac, you never go back" dediler, aldık :) 12 yıllık PC kullanıcısı olmama rağmen power tuşuna ilk bastığım andan itibaren heyecanla karışık bir terleme olacak galiba. Umarım kısa sürede alışabilirim.

bu lafi tuttum, imzama eklemesem olmaz

• 15" MBP i7 2.8, 8gb ram, 512gb SSD. (Mat ekran)
  • Centauri (127) , hocam donanımınızı güncelledim,iyi günlerde kullanın.

lethien2 (204) , Ozan Baseski (205) , Eaststreetz (206) , yozdamar (207) , ekledim arkadaşlar,hoşgeldiniz,iyi günlerde kullanın
  • yeni mac air in incelemesini yapan var mı forumda
  • benide ekleyin :)
    Macbook Pro 13.3'' 2.26 GHz ıntel core 2 duo 2 gb ram GeForce 9400 M
  • Arkadaşlar Macbook Pro 13" için çanta/kılıf önerileriniz var mı? Siyah silikon bir kılıf almayı düşünüyorum (çanta gibi olan) fakat case logic'inkilerden türkiye'de bulamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NETMAR

yeni mac air in incelemesini yapan var mı forumda

Sanırım yeni mac air den bahsediyorsun.

İlk izlenimlerimi şöyle ifade ediyim ;

Gerçek bir notebook ben o kadar olmalı diğerlerine bakıyorum birde aire bakıyorum bizdekiler nedir böyle diyorum.
    Boyutları hafifliği harika söylenecek hiç birşey yok.
    Önce serilerinde tek usb port var ken yeni air lerede çift usb port kullanılmış
    wireless çekim gücü ortalamanın altında.
    Ramleri 2 gb olarak geliyor genelde bence mutlaka 4gb yaptırmalısınız.İlerde uğraşmayın.Ram çok pahalı değil.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrafikMedya -- 12 Aralık 2010; 17:39:54 >
  • yeni air da minimum 2 olması lazım hatta genelde 100dolar verip 4luk yapıyolar
  • benide eklersen sevinirim
    macbook pro 2,4 ghz core 2 duo 4gb ddr3 ram 250 gb hd nvidia 320 m ekran karti
  • Bende Mac'lendim ;)

Macbook Pro 13.3" | 2.66 GHz Core 2 Duo | 4gb DDR3 | 320 Gb HD

Tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squid -- 18 Aralık 2010; 12:21:56 >
  • arkadaşlar macbook beyaz unibody mi satıyorum. ilgilenenler p.m. atabilir.

buda ilan linki:

• Merhaba arkadaslar, benim bir sorum olacakti.
    Benim makinanin icinden sanki 2 metali birbirine vururmussunuz gibi hafiften "tik tik" diye ses geliyor..hafif salladigim zaman, veya klavyede yazarken veya touchped e dokunurken..Bunun nedeni ne olabilir.? ne yapmaliyim.? onceden yoktu bu durum, yeni farkettim. birde makinayi alali cok olmadi
  • iyi günler arkadaşlar ....bu ara mac lere kafayı takmış bulunmaktayım fakat konu hakkında çokda fikir sahibi oldugum söylenemez şimdi size birkaç sorum var .....

bunlar hep ingilizcemidir türkce yüklü olan yokmudur...
    ses kartları iyimidir 2+1 bose'a bağlasak pişman ederlermi...
    donmadıkları,virüs yemedikleri söyleniyor doğrumudur...
    büyük formatlı mkv,divx,mp4,avi,gibi filmleri sorunsuz oynatırlarmı..........
  • merhaba

17 yılık PC deneyimimin üzerine artık bende aranıza katıldım. Beni de eklermisiniz :)

iMac 27" | Core i3 3.2 Ghz | 4 GB 1333 DDR3 Ram |1 TB HD | 2560 * 1440 | ATI Rodeon HD 5670
  • kimse yok mu? :)
  • 208 - tiguan - [MacBook Pro 13'' | Intel Core 2 Duo 2,26 GHz | 2 Gb Ram | Nvidia GeForce 9400M]
    209 - atizen - [MacBook pro 13'' | Intel Core 2 Duo 2,4 Ghz | 4 Gb DDR3 | 250 Gb HDD | NVidia GeForce 320M]
    210 - squid - [Macbook Pro 13.3" | 2.66 GHz Core 2 Duo | 4gb DDR3 | 320 Gb HDD]
    211 - gungort - [iMac 27" | Core i3 3.2 Ghz | 4 GB 1333 DDR3 Ram |1 TB HD | 2560 * 1440 | ATI Rodeon HD 5670]

hoşgeldiniz arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 7 Ocak 2011; 0:58:02 >
  • mac book 13.3 core 2 duo 2.1 2gb ram
    Ipad
    Iphone 4
    macbook pro 15.4 ıntel i5 4gb ram

Hoşgeldim:)Beni de ekleyin
  • Cihazimi her ne kadar her gun yanimda tasisam da artik 13" ekran artik yeterli olmuyor. 17" minimum c2d 4gb ram 9600gt ekran kartli mbp a terfi etmeyi dusunuyorum. Ingilizce Q klavye olmasi oncelikle tercihimdir. Ilgilenenler pm ile ulasirsa sevinirim.
  • arkadaslar limewire tarzinda bir program onerir misiniz lutfen?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.