Şimdi Ara

# DH Marmara Üniversitesi Topluluğu # (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.187
Cevap
34
Favori
58.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bu sene ilk senem. 7 eylulde hazirlik sinavina girdim. Gecen hafta carsamba gunu ders secimimi yaptim ve dersler 18 inde basliyor diye biliyordum. Ama biraz once akademik takvime baktigimda 11 eylul oldugunu gordum. Gec mi kalmis oldum. Benim oldugum bolumun sitesinde 1. siniflar icin oryantasyon programi olarak 14 eylul persembe gosterilmis. Derslerin ne zaman baslayacagini nereden ogrenebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkarb B kullanıcısına yanıt
    Dersler 4 program hariç (tıp, diş, hukuk ve hazırlık) 11'inde başladı. Fakat çoğu kişi ilk hafta gitmedi. Yoklamalar da genelde hocaya bağlı. Bizim bölümde mesela yoklama alamadılar (Ders onayı Cuma günü olduğu için listelerde gözükmüyorduk.).Oryantasyon günü çok önemli değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hazırlık okuyorum yarın dersler var danışmandan mesja gelmiş bu akşama kadar bys den kaydınızı tamamlayıp gönderin diye bu nedir anlamadım zaten ders seçimi yoktu hazırlıkta neyi onaylıyorum zaten ders felan sunulmamış?
  • Matratzen Tango M kullanıcısına yanıt
    Bana da aynı şekilde bir mesaj geldi.
  • Matratzen Tango M kullanıcısına yanıt
    https://twitter.com/marmaraunv/status/908379905175547904

Burada da yazdığı üzere hazırlıkta ders seçimi işlemi yok. Bölüm öğrencilerine toplu olarak mesaj yollandığı için gelmiş olabilir size o mesaj.
  • A-B ve C-D blokları sonrası şimdi de ibrahim üzümcü binası yenileniyor.

http://yapi.marmara.edu.tr/notice/dr-ibrahim-uzumcu-kultur-merkezi-yenileniyor/

darısı f-tipi cezaevi gibi duran fef ve yemekhane binalarına

• vay be zaman ne çabuk geçiyor 2018 girişliler gelir 1-2 haftaya
  • banyedimdegeldim B kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam
  • Hck34 kullanıcısına yanıt
    hg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machine Wizard

hg
    hoş bulduk hocam hangi bölümde okuyorsunuz
    Makine müh. Sen nereyi kazandın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machine Wizard -- 31 Ağustos 2018; 16:35:52 >
  • 2018 Marmara Üni kimya bölümü geldi herkese hayırlı olsun bir sorum var kimya bölümünden kimya mühendisliğine geçiş ya da buna benzer yapma ihtimalimiz var mı yatay geçiş ya da çap tarzı
  • Arkadasim fizik ogretmenligi okuyor muh ile cap yapicam diyordu.Sanirim sende yaparsin

• Sağolun cevap için inşallah yapabilirim diyelim ortalama yüksek olmalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 uzerinden en az 3.25 olmali

• Bu da çok sağlam Bi çalışma gerek demek bilgi için teşekkür ederim inşallah olur hayırlısı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    merhaba tebrik ederim :)
  • marmarada her bölüm ile çap yapabilirsin sanırım tıp için sınırlama getirmişlerdi :D ve evet ortalama yapman lazım marmaranın sitesinden çap/yap bölümünden görebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.