Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KayTheRock

arkadaşlar hızlıaldan meizu m6 alan var mı , orda model belirtilmemiş acaba m6 sl modeli mi m6 sp modeli mi gönderiyorlar ? bir de konuda daha önce yazılmış olabilir ama ben göremedim,birkaç sorum olucak m6sl ye kopyala-yapıştır yoluyla mp3 atabiliyor muyuz , yani iriver clixteki gibi içteki klasörler görünüyor mu ,playerdan bilgisayara bağlamadan dosya silinebiliyor mu,tema yüklenebiliyor mu?

Şu an satılan tüm meizu m6'lar sl modeli zaten.. sp modeli satan yer yok..
    Diğer sorularının hepsine evet doğru diyorum..
    Meizu alırsan;fw güncellemesi yapmamanı tavsiye ederim.. üzerinde ki yazılım Türkçe-ingilizce ve sorunsuz çalışıyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

arkadaşlar hızlıaldan meizu m6 alan var mı , orda model belirtilmemiş acaba m6 sl modeli mi m6 sp modeli mi gönderiyorlar ? bir de konuda daha önce yazılmış olabilir ama ben göremedim,birkaç sorum olucak m6sl ye kopyala-yapıştır yoluyla mp3 atabiliyor muyuz , yani iriver clixteki gibi içteki klasörler görünüyor mu ,playerdan bilgisayara bağlamadan dosya silinebiliyor mu,tema yüklenebiliyor mu?

Şu an satılan tüm meizu m6'lar sl modeli zaten.. sp modeli satan yer yok..
    Diğer sorularının hepsine evet doğru diyorum..
    Meizu alırsan;fw güncellemesi yapmamanı tavsiye ederim.. üzerinde ki yazılım Türkçe-ingilizce ve sorunsuz çalışıyor..

peki teşekkür ettim, bugün sipariş veriyorum

• NEXT & MEİZU M6 SL 4GB cihazım kilitlendi,açılmıyor.Güncel türkçe yazılım atmak istiyorum.Forumdan indiremedim.Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.Selamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimbom38

NEXT & MEİZU M6 SL 4GB cihazım kilitlendi,açılmıyor.Güncel türkçe yazılım atmak istiyorum.Forumdan indiremedim.Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.Selamlar.

ekran mı dondu.. yoksa cihaz kapandı açılmıyor mu? ekran donduysa play tuşuna 15 saniye kadar basılı tut;cihaz reset atar..
    Kitapçığında reset atma ve cihazı orjinal fabrika ayarlarına getirme yöntemleri anlatılıyor..
  • Arkadaşlar, NEXT & MEİZU M6 SL 4GB almak istiyorum...İnternet dışında temin edebileceğim bir yer var mı?Örneğin NEXT & NEXTSTAR bayileri bu cihazı satıyor mu?
  • Cihaz önce kapndı hiç açılmıyordu.Sonra bu gün servise götürdüm.Cihazı Usb sarjza takdılar.Orada next yazısı çıkıyor ve donuyor,açılmıyordu.Servis İstanbula gönderecek,bakalım 1 ay kadar bekleyeceğiz.Sonucunu yazarım.
  • arkadaşlar aranızda sony nwz-a72x veya nwz-a82x kullanmış olan var mı , bu aletin ses kalitesinin meizu m6 sl ye oranla nasıl olduğunu çok merak ediyorum ..
  • sony a815 kullanmıştım 1 sene şu anda meizu m6sl kullanıyorum sony daha kaliteliydi :) bu arada sonynin o modeli clix2den filan da daha iyi ses kalitesine sahip araştırmalarıma göre ama sonyi dinlemeyip iriveri dinleyenler bunu kabul etmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: rstm

sony a815 kullanmıştım 1 sene şu anda meizu m6sl kullanıyorum sony daha kaliteliydi :) bu arada sonynin o modeli clix2den filan da daha iyi ses kalitesine sahip araştırmalarıma göre ama sonyi dinlemeyip iriveri dinleyenler bunu kabul etmiyo

ben sony nwz a729 aldım , ses kalitesi aynı di mi a815 ile ? meizu alıcakken son anda vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 16 Haziran 2009; 13:39:12 >
  • mrb arkadaşlar.

Paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Meizu m6 sl 4 gb kullanıcısıyım.
  • Sevgili Arkadaşlar;
    Uzun süredir okul ve diğer işlerden kaynaklı aşığı yoğunluğum sebebiyle topikle pek ilgilenemiyor ama nadiren de olsa yardımcı olmaya çalışıyordum.
    İki haftalık bir yoğunluğum daha kaldı.

Onu atlattıktan sonra ilk önce listeyi yeniden güncellemekten başlayacağım işe. bu süreç içerisinde listede ismi olmayan arkadaşlar bana "DHMEİZULİSTE-kullandığınız meizu player ve modeli" konulu bir pm gönderirlerse benim için de listeyi düzenlemek çok daha kolay olur.

İlginize teşekkür ederim
  • quote:

quote:

sony a815 kullanmıştım 1 sene şu anda meizu m6sl kullanıyorum sony daha kaliteliydi :) bu arada sonynin o modeli clix2den filan da daha iyi ses kalitesine sahip araştırmalarıma göre ama sonyi dinlemeyip iriveri dinleyenler bunu kabul etmiyo

ben sony nwz a729 aldım , ses kalitesi aynı di mi a815 ile ? meizu alıcakken son anda vazgeçtim

Öncelikle Hayırlı olsun. a81x serisi a82x serisinden ses kalitesi olarak birazcık daha iyimiş a82x serisinden, a729 ile farkını bilmiyorum ama muhtemelen aşağı yukarı aynıdır sonuçta aynı çipi kullanıyo o modellerin hepsinde. bu arada a82x serisi cowon d2 ve clix2 den daha üstün ses kalitesine sahipmiş. yani doğru seçim yaptın. meizudan ses kalitesi olarak daha iyi olacağı kesin. Sony dinledikten sonra meizu dinlersen meizunun tizlerine çok fena uyuz olursun ben oldum.

• @dr.alphi

merhaba. bugün bende aldım 4GB olanından.

www.meizume.com sitesinde player için skinler mevcut verdiğiniz son firmware yükledim 2.004.7 olanı fakat o sitedeki skin dosyaları 2.004.6 ile uyumlu genelde . o sitede bulunan 2.004.6 firmware i yükledim fakat ingilizce ve çince mevcut.

eğer elinizde mevcutsa firmware 2.004.6 Türkçe versiyonunu yollar mısınız ?
  • quote:

quote:

quote:

Öncelikle Hayırlı olsun. a81x serisi a82x serisinden ses kalitesi olarak birazcık daha iyimiş a82x serisinden, a729 ile farkını bilmiyorum ama muhtemelen aşağı yukarı aynıdır sonuçta aynı çipi kullanıyo o modellerin hepsinde. bu arada a82x serisi cowon d2 ve clix2 den daha üstün ses kalitesine sahipmiş. yani doğru seçim yaptın. meizudan ses kalitesi olarak daha iyi olacağı kesin. Sony dinledikten sonra meizu dinlersen meizunun tizlerine çok fena uyuz olursun ben oldum.

hocam teşekkür ederim, aynı kulaklıkla mı yaptın bu karşılaştırmayı yoksa her bir playerın stok kulaklığıyla mı ? bir de , a818 ses kalitesi olarak a729dan daha mı iyidir ya, head-fi'de de öyle yazıyodu,içime kurt düştü şimdi

• meizu ile karşılaştırmayı diyosan evet ikisini de panasonic hje500 ile yaptım. şimdi nuforce ne-7m aldım ki çok kaliteli kulaklık olduğu söylenir. onu meizu ile kullanıyorum kulaklıklar arasındaki çok bariz kalite farkına rağmen tizlerde sonyden aldığım tadı vermedi. Sonyden sonra ölü gibi geldi :( a81x serisi ile farkına gelecek olursak bende zaten araştırmalarıma dayanarak a81x serisinin ses kalitesi biraz daha iyi demiştim yoksa ben sadece a815 sahibiydim sadece onu dinlemedim. ama ikisininde kullandığı çipler aynı yani çok çok büyük iihtimal a818 biraz daha kaliteli olsa bile öyle hemen farkedilecek bi fark olacağını zannetmiyorum yani çok dert etmene gerek yok. clix2 nin ses kalitesini yere göğe sığdıramıyolar ve elindeki cihaz clix2den daha kaliteli ses veriyo öyle düşün bence

• hocam ben anythingbutipod'un sony a820 reviewinde bi yazı gördüm,anladığımı sanıyorum ama tam olarak anlamamış olabilirim :

Sound Quality

The A820 is the best sounding out of the box MP3 player (aside from the same A810 experience) meaning that if you don’t want to purchase any additional headphones, this is the best sounding all in one box solution (but again you get the same experience from the Sony A810 and A720).

However, adding a nice pair of headphones is a slightly different story. I still think this player sound very good but on my Shure SE530’s the A820 sounds very processed. It did however perform well in the sub $200 headphone category particularly with my Future Sonics Atrio M5’s and CrossRoad Mylar’s. However, like the other A and S series Sony’s I did find the low to mid bass on the exaggerated side. In the end the A820 performs fantastic with lower end to fairly premium phones, but I cannot recommend the A820 for the upper echelon of headphones.

eğer süper bi kulaklığınız yoksa a810 -a720-a820 aynı sesi verir diyo yanılmıyorsam.

• quote:

Orjinalden alıntı: dr.alphi

Sevgili Arkadaşlar;
    Uzun süredir okul ve diğer işlerden kaynaklı aşığı yoğunluğum sebebiyle topikle pek ilgilenemiyor ama nadiren de olsa yardımcı olmaya çalışıyordum.
    İki haftalık bir yoğunluğum daha kaldı.

Onu atlattıktan sonra ilk önce listeyi yeniden güncellemekten başlayacağım işe. bu süreç içerisinde listede ismi olmayan arkadaşlar bana "DHMEİZULİSTE-kullandığınız meizu player ve modeli" konulu bir pm gönderirlerse benim için de listeyi düzenlemek çok daha kolay olur.

İlginize teşekkür ederim

selamlar,

size özel mesaj atılamıyor bilginize...

• quote:

hocam ben anythingbutipod'un sony a820 reviewinde bi yazı gördüm,anladığımı sanıyorum ama tam olarak anlamamış olabilirim :

Sound Quality

The A820 is the best sounding out of the box MP3 player (aside from the same A810 experience) meaning that if you don’t want to purchase any additional headphones, this is the best sounding all in one box solution (but again you get the same experience from the Sony A810 and A720).

However, adding a nice pair of headphones is a slightly different story. I still think this player sound very good but on my Shure SE530’s the A820 sounds very processed. It did however perform well in the sub $200 headphone category particularly with my Future Sonics Atrio M5’s and CrossRoad Mylar’s. However, like the other A and S series Sony’s I did find the low to mid bass on the exaggerated side. In the end the A820 performs fantastic with lower end to fairly premium phones, but I cannot recommend the A820 for the upper echelon of headphones.

eğer süper bi kulaklığınız yoksa a810 -a720-a820 aynı sesi verir diyo yanılmıyorsam.

benim pek ingilizcem yok zaten bende dedim ya öyle hemen farkedilecek bir far olacağını zannetmiyorum şu x serisini bekliyorum ben çıkmak üzere çok pahalı olmazsa ondan alacam. 650nin üstünde olursa a816 filan alıcam yeniden

• hocam teşekkürler , aldık artık , umarım pişman olmam :)
  • pişman olacağını zannetmiyorum. inşallah da olmazsın
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.