Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inceleme güzel. alette hafızayı fazla istemeyenler için ideal
  • quote:

Orjinalden alıntı: force1905

quote:

Orjinalden alıntı: dr.alphi

Sevgili Arkadaşlar;
    Uzun süredir okul ve diğer işlerden kaynaklı aşığı yoğunluğum sebebiyle topikle pek ilgilenemiyor ama nadiren de olsa yardımcı olmaya çalışıyordum.
    İki haftalık bir yoğunluğum daha kaldı.

Onu atlattıktan sonra ilk önce listeyi yeniden güncellemekten başlayacağım işe. bu süreç içerisinde listede ismi olmayan arkadaşlar bana "DHMEİZULİSTE-kullandığınız meizu player ve modeli" konulu bir pm gönderirlerse benim için de listeyi düzenlemek çok daha kolay olur.

İlginize teşekkür ederim

selamlar,

size özel mesaj atılamıyor bilginize...

bir de şimdi deneyin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: force1905

quote:

Sevgili Arkadaşlar;
    Uzun süredir okul ve diğer işlerden kaynaklı aşığı yoğunluğum sebebiyle topikle pek ilgilenemiyor ama nadiren de olsa yardımcı olmaya çalışıyordum.
    İki haftalık bir yoğunluğum daha kaldı.

Onu atlattıktan sonra ilk önce listeyi yeniden güncellemekten başlayacağım işe. bu süreç içerisinde listede ismi olmayan arkadaşlar bana "DHMEİZULİSTE-kullandığınız meizu player ve modeli" konulu bir pm gönderirlerse benim için de listeyi düzenlemek çok daha kolay olur.

İlginize teşekkür ederim

selamlar,

size özel mesaj atılamıyor bilginize...

bir de şimdi deneyin

"İletilemiyen Kişisel mesaj: 567614 Kişisel mesaj almak istemiyor veya seçemiyor"

bu hatayı veriyor.

• Bende MEiZU M6 4gb ile aranıza katılmış bulunmaktayım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rstm

quote:

Orjinalden alıntı: KayTheRock

hocam ben anythingbutipod'un sony a820 reviewinde bi yazı gördüm,anladığımı sanıyorum ama tam olarak anlamamış olabilirim :

Sound Quality

The A820 is the best sounding out of the box MP3 player (aside from the same A810 experience) meaning that if you don’t want to purchase any additional headphones, this is the best sounding all in one box solution (but again you get the same experience from the Sony A810 and A720).

However, adding a nice pair of headphones is a slightly different story. I still think this player sound very good but on my Shure SE530’s the A820 sounds very processed. It did however perform well in the sub $200 headphone category particularly with my Future Sonics Atrio M5’s and CrossRoad Mylar’s. However, like the other A and S series Sony’s I did find the low to mid bass on the exaggerated side. In the end the A820 performs fantastic with lower end to fairly premium phones, but I cannot recommend the A820 for the upper echelon of headphones.

eğer süper bi kulaklığınız yoksa a810 -a720-a820 aynı sesi verir diyo yanılmıyorsam.

benim pek ingilizcem yok zaten bende dedim ya öyle hemen farkedilecek bir far olacağını zannetmiyorum şu x serisini bekliyorum ben çıkmak üzere çok pahalı olmazsa ondan alacam. 650nin üstünde olursa a816 filan alıcam yeniden

bu arada fernsehn adlı arkadaşımız çevirdi çok teşekkür ediyorum kendisine

A820 kutu şeklindeki mp3 playerlerden çıkan en iyi sese sahip. (A810'dan ayrı olarak) Yani, eğer ek olarak bir kulaklık almak istemiyorsanız, hepsini bir arada sunan en iyi cihaz. (ama aynı şekilde Sony A810 ve A720'den de aynı performansı alırsınız).
    Ancak, güzel bir kulaklıkla kullanmak biraz daha farklı. Ben hala bu playerin çok iyi ses verdiğini düşünüyorum, ama benim Shure SE530'umda ses çok basık çıkıyor. Ama 200 dolar altı kulaklık kategorisinde özellikle benim Future Sonics Atrio M5 ve Crossroad Mylar's ımla iyi bir performans verdi. Yine de, Sony'nin diğer A ve S serileri gibi, orta bası abartılmış bir şekilde az buldum. Sonuç olarak, A820 orta seviye kulaklıklarla iyi bir performans gösteriyor, fakat onun daha gelişmiş kulaklıklarla kullanımını tavsiye edemem.

• slm arkadaşlar yarın mediamarkta gidicem dehttp://www.hepsiburada.com/philips-aria-sa1ara04k02-4gb-radyo-ses-kayit-mp3mp4-player/productDetails.aspx?CategoryId=9181&productId=bd53219#tablnk makina için ne dersiniz meizu ile fiyatı nerdeyse aynı sayılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetgs1111

slm arkadaşlar yarın mediamarkta gidicem dehttp://www.hepsiburada.com/philips-aria-sa1ara04k02-4gb-radyo-ses-kayit-mp3mp4-player/productDetails.aspx?CategoryId=9181&productId=bd53219#tablnk makina için ne dersiniz meizu ile fiyatı nerdeyse aynı sayılır.

Linkini verdiğin Philips'in ses çıkış Gücü: 2 x 3mW
    Meizu'nun m6'nın ses çıkış Gücü: 2 x 18mW

• quote:

Orjinalden alıntı: electribe

bugun mediamarket ten 8gb lık olanından aldım fakat korktugum başıma geldi macbook aleti tanımıyor ekranında usb bağlantısı kuruldu yazıyor fakat mac de çıkmıyor bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi teşekkürler.

Sorması ayıp kaça aldın, hangi MediaMarkt, SL mi SP mi? Kutu içeriği ne idi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetgs1111

slm arkadaşlar yarın mediamarkta gidicem dehttp://www.hepsiburada.com/philips-aria-sa1ara04k02-4gb-radyo-ses-kayit-mp3mp4-player/productDetails.aspx?CategoryId=9181&productId=bd53219#tablnk makina için ne dersiniz meizu ile fiyatı nerdeyse aynı sayılır.

Linkini verdiğin Philips'in ses çıkış Gücü: 2 x 3mW
    Meizu'nun m6'nın ses çıkış Gücü: 2 x 18mW

bugün baktım ikisinede bariz fark var sesde hem meizu tuş kullanımı daha şık gerçi kendim kullanmıyıcam ama olsun. 2 gb 169'a satıyolar meydan mediamarkt a.

• Darty'de de Meizu m6 sl satılmaya başlamış.. fiyatları uygun..
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/FLASH-MP3-CALAR/NEXT/M6-SL-2GB-MiN-PLAYER-p-26339-c-29.htm
  • Bu fiyatlar nedir böyle yaa..?

İyi ki almışım zamanında. 4GB'ini 109 liraya hem de taksitle almıştım hizlial dan..
  • Beni de gu gruba eklermisiniz benimde bir çok sevdiğim M6Sl 4 lık meizum var burası süper ya.
  • Bende bugün Meizu m6sl 8gb aldım ses kalitesi fiyatına göre bence harike herkese şiddetle tavsiyemdir...
  • quote:

arkadaşlar aranızda sony nwz-a72x veya nwz-a82x kullanmış olan var mı , bu aletin ses kalitesinin meizu m6 sl ye oranla nasıl olduğunu çok merak ediyorum ..

Bu sabah sansa clipten sonra birde sony nwz- s638f aldım. Araştırmama göre çok methediliyordu. 3 saat lik şarjdan sonra büyük bir hevesle mp3'ü çalıştırınca çok büyük bir şok yaşadım. Bütün ses ayarlarını yaptığım halde tiz namına bir şey yoktu alette. s638f'in kendi kulaklığını evdeki sansa clip'e takınca müthiş bir ses aldım diyebilirim. Kısacası sony serileri eski sony serileri gibi değil. Daha önce elektro world de e serilerini de denemiştim hiç beğenmemiştim. s ve a serileri aynı ses kalitesine sahip dendiği için radyolu seçeneği olan s serisi aldım. Ama iadeye nasıl gittiğimi bir ben biliyorum bir de Allah. Eşimi de yanımda sürüklemem cabası. (Bu arada ben bu cihazlardan anlamam diyen eşime hem sansa da hem de sony de aynı parçayı aynı sony kulaklıkla denetince onunda yüzü ekşiyiverdi sony de hemen.)

Gelelim sadede sony iade edince büyük bir rahatlamayla yerine darty den meizu aldım 4gb lik. (Darty den uygun fiyata temin edilebiliyor.) Daha önce den media markta meizu test ettiğim için sony den çok daha iyi diyebiliyorum şimdiden her ne kadar meizum halen daha şarjda ve denememiş olmama rağmen. Ama kesin olan bir şey var ki ses kalitesinde sony s638f sansa cliple bile başa çıkamaz hatta yanına bile yaklaşamaz…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mors -- 20 Haziran 2009; 23:26:12 >

• Bir sorum olacak herkese bu alete oyun yükleniyormu bilen biri varsa detaylı açıklayabilirmi?
  • Bir sorudan benden arkadaşlar ben 4gb siyah olanından aldım ama kutusundan usb kablosuyla deri kılıfı beyaz çıktı. Sizde de böylemi acaba? Yoksa bir karışıklıkmı oldu?
  • Ben 8gb aldım kılıf çıkmadı birde sadece 1cd çikti
  • quote:

Orjinalden alıntı: mors

quote:

arkadaşlar aranızda sony nwz-a72x veya nwz-a82x kullanmış olan var mı , bu aletin ses kalitesinin meizu m6 sl ye oranla nasıl olduğunu çok merak ediyorum ..

Bu sabah sansa clipten sonra birde sony nwz- s638f aldım. Araştırmama göre çok methediliyordu. 3 saat lik şarjdan sonra büyük bir hevesle mp3'ü çalıştırınca çok büyük bir şok yaşadım. Bütün ses ayarlarını yaptığım halde tiz namına bir şey yoktu alette. s638f'in kendi kulaklığını evdeki sansa clip'e takınca müthiş bir ses aldım diyebilirim. Kısacası sony serileri eski sony serileri gibi değil. Daha önce elektro world de e serilerini de denemiştim hiç beğenmemiştim. s ve a serileri aynı ses kalitesine sahip dendiği için radyolu seçeneği olan s serisi aldım. Ama iadeye nasıl gittiğimi bir ben biliyorum bir de Allah. Eşimi de yanımda sürüklemem cabası. (Bu arada ben bu cihazlardan anlamam diyen eşime hem sansa da hem de sony de aynı parçayı aynı sony kulaklıkla denetince onunda yüzü ekşiyiverdi sony de hemen.)

Gelelim sadede sony iade edince büyük bir rahatlamayla yerine darty den meizu aldım 4gb lik. (Darty den uygun fiyata temin edilebiliyor.) Daha önce den media markta meizu test ettiğim için sony den çok daha iyi diyebiliyorum şimdiden her ne kadar meizum halen daha şarjda ve denememiş olmama rağmen. Ama kesin olan bir şey var ki ses kalitesinde sony s638f sansa cliple bile başa çıkamaz hatta yanına bile yaklaşamaz…

sansa clip dinlemedim ama meizunun sonynin ses kalitesine ulaşabileceğini zannetmiyorum. bende a815 ve meizu kullandım tabi ses rengi senin hoşuna gitmemiş olabilir sonynin. çünkü birçok araştırmaya göre piyasadaki en iyi ses kalitesine sahip playerlardan. tabi herkesin müzik zevki farklıdır.

• Zaten tek cd çıkmıyormuydu kutudan? Kullanma klavuzu garanti belgesi v.s çıkmadımı sizinkinden? Benden çıkan usb kablo yarım metre civarında beyaz kaliteli bir kablo. Uçlarının bir tarafında usb bir tarafında da mp3 playeri anlatan ikonlar var. Görüntü olarak ipot kablosuna benziyor resmen. Dartyden elden aldım açılmadık kutu dedim ısrarla ama sanırım açılmış ve karışmış.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.