Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • darty den 2 gb 139 tl ye aldım ama bir hafta benimle hediye edicem için bide aldığım şekilde kalsın mı yoksa versiyon güncellemesi yapıyımmı ne fayda sağlıyo güncellenen versiyon ?
  • Üzerinde ki yazılım zaten Türkçe en son versiyonu ve sorunsuz çalışıyor..
    Yabancı sitelerden güncellersen; Türkçe seçeneği gider.. ayrıca garanti dışı kalır..
  • yanındakini atmana gerek yok sanırım. bendede o hatayı verdi tek resourceyi attm. oldu. birkaç gün sonra yine verince bende 2sini bir attım bu arada o dr.alphinin verdiği linkteki dosya :) sadece sistem dosyalarını upload ettm. türkçe yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rstm -- 10 Temmuz 2009; 21:06:08 >
  • ya arkadaslar cihazı taktım ama pc görmedi driverını filanda görmedim cdsinde yüklemek için ne yapmam lazım:S
  • cihaz açık olacak pcye bağladığında
  • cok sagol hallettim :)
  • Arkadaşlar SIFIR MEİZU M6 2GB SP versiyon player satıyorum dükkanıma bakın
    İşte linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_32980340/mpage_1/key_//tm.htm#32980340

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyler7 -- 17 Temmuz 2009; 21:43:34 >
  • arkadaşlar aleti cok basarılı buldum özellikle ses kalitesi.ses o kadar yüksekki bazı yerlerde bogulmalar yapıyo:) ama saglam bi kulaklık şart oldu artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackenedd

arkadaşlar aleti cok basarılı buldum özellikle ses kalitesi.ses o kadar yüksekki bazı yerlerde bogulmalar yapıyo:) ama saglam bi kulaklık şart oldu artık.

Meizu'nun basları çok güçlü.. onun için;bas seviyesini 5 yaparsan.. eqolayzır'da başta ki ayarı 8 olursa boğulnma pek yapmaz..
    sennheiser mx360 kulaklıkla çok uyumlu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 12 Temmuz 2009; 19:21:09 >
  • bence eqya hiç dokunmadan sadece bas ve tiz ayarlarıyla istediğiniz sesi alabilirsiniz. ben ne-7m kulaklık kullanıyorum. en çok hoşuma giden sesi flat seste bass ve tiz i sona getirdiğimde alıyorum azıcık bass ağırlıklı olouyo ama ben bass sevdiğim için öyle yapıorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

Üzerinde ki yazılım zaten Türkçe en son versiyonu ve sorunsuz çalışıyor..
    Yabancı sitelerden güncellersen; Türkçe seçeneği gider.. ayrıca garanti dışı kalır..

yazılım güncelleme yapınca garanti dışı kalacağını sanmıyorum çünkü kendileri yayımlıyorlar bu yazılımları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StubB

yazılım güncelleme yapınca garanti dışı kalacağını sanmıyorum çünkü kendileri yayımlıyorlar bu yazılımları.

Next&meizu yazılımı atarsan tabi garanti dışı kalmaz.. Zaten next olarak güncel yazılımı bir tane..
    orjinal meizu yazılım atarsan garanti dışı kalır.. Yani garanti dışı kalmaması için; cihazın next&meizu diye boot etmesi lazım..
  • Arkadaşlar Herkese Merhaba

Aranıza bugün itibariyle bende katılmış bulunuyorum.2.el 4 gb lık bir meizu aldım.

ilk izlenimlerim şöyle formdan takip ettiğim kadarıyla bu cihazdan kalburüstü yükseklikte bir müzik kalitesi bekliyordum.... sanırım kenidimi fazla şartlamışım çünki tam istediğim gibi çıkmadı.Yada ben tam ayar yapamamışımdır.Daha önce siemens sx1 cep telini kullandım onun mp3 ve radyosu gerçekten harkulade idi,müthiş bir kalite ve süper bir streio vardı,ondan olacak sanırım ondan sonra aldığım her müzik aletini onun üstü kalite çıkar diye baktım emme henüz yakalıyamadım :)

Cihaza hemen 3 gb aşgın bir mp3 attım ve başladım denemeye ses yüksekliği oldukça iyi ses kaliteside fena değil,sterio olayında tam randıman alamadım veya bilmediğim başka şeyler var (gerçi menüsü basit bayağı turladım ama sterio kalitesini artıramadım),kulaklık fena değil ama çokda iyi sayılmaz.Radyo ayar ve istasyonlarını daha önce frux'un verdiği listeye göre bilgisayardan ayarladım ii de oldu 2 saat elle yazmakdan kurtuldum.Radyosu gayet iyi seside gür veriyor.

dediğim gibi herşey güzel ama ben müzik sesinin iki kulağımın arasında yankılanıp ruhumun taa derinliklerine inmesini istiyorum,yapma değil sahi müzik sesi almak istiyorum.Sanırım ayarlar konusunda biraz cahilim,sizlerden ricam şu eq ayarlarını nasıl yapmam gerekir , sterio kalite artırma ayarı varmı ? ve daha başka nasıl performans artırabilirim onu öğrenmek istiyorum,bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.

Son bir soru meizunun orjinal kulaklığıyla mx-360 arasında müzik kalitesini alma konusunda % kaç fark olur ?

• Hangi modelini aldın? (sp-sl)
    Cihazın stereo çalmıyor mu? Mono mu çalıyor?
    Eğer cihaz sorunluysa ve mono çalıyorsa, sesi beğenmemen normal!!
    Kendi kulaklığı o kadar iyi sayılmaz mx360 kendi kulaklığından çok daha kaliteli ses verir.. bilgine..

Kişisel ekolayzır ayarı (mx360'a göre)
    +8 _ +6 _ +5 _ +3 _ 0 _ +2 _ +6 _ +9 _ +12 _ +15
    Bass: 5
    Treble: 2
    Spatializer: kapalı
    Hoporlör tipi: kulaklık

Spatializer'i açarsan; Spetializer modu:normal _Faz düzeni(pce):2 _ Sanal bass(vibe):2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 17 Temmuz 2009; 22:46:54 >
  • Sl aldım

sağolasın dediğin ayarlara göre yeniden düzenledim,şimdi daha iyi sayılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

Next&meizu yazılımı atarsan tabi garanti dışı kalmaz.. Zaten next olarak güncel yazılımı bir tane..
    orjinal meizu yazılım atarsan garanti dışı kalır.. Yani garanti dışı kalmaması için; cihazın next&meizu diye boot etmesi lazım..

Bunu öğrendiğim iyi oldu Firmware güncellemesi düşünmüyorum şu anda ama alet arada takılmaya başladı 3.oldu bu eğer sorun çıkarsa elimiz mahkum olabilir ://
  • quote:

Orjinalden alıntı: StubB

Bunu öğrendiğim iyi oldu Firmware güncellemesi düşünmüyorum şu anda ama alet arada takılmaya başladı 3.oldu bu eğer sorun çıkarsa elimiz mahkum olabilir ://

Cihazın içine mp3'leri tek olarak atma.. şarkıları gruplayarak dosya halinde atarsan kesinlikle takılmaz..
  • arkadaşlar meizu m6 almayı düşünüyorum.fakat siz sp mi yoksa sl modelini mi önerirsiniz?şu an elimde creative ep630 kulaklık var.herhalde iyi bir ikili olurlar diye düşünüyorum.birkaç sorum olacak:
    1-)ekran diyelim kapalı iken, şarkı değiştirebiliyor musunuz ve sesi açıp kapatabiliyor musunuz?yani bu tuşlara bastığınızda ekran kendiliğinden açılıyor mu,açılmıyor mu?(ipod touch 1g de bu özelliği beni deli ediyordu.illa ipodu açıp görmen gerekiyordu.)
    2-)müziği ileri sarma hızı sabit mi yoksa ivmeli mi?
    3-)sesi açıp-kapatma rahatmı yoksa can sıkıcı mı?
    4-)cd si olmadan yani yazılım yüklemeden bilgisayardan şarkı atılabiliyor mu veya veri depolama yapılabiliyor mu?
    5-)son olarak ipod touch kullanmış biri varsa bu cihazla ipod touch arasında ne gibi bir kalite farkı var?(ses kalitesi yönünden)

şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sener35

arkadaşlar meizu m6 almayı düşünüyorum.fakat siz sp mi yoksa sl modelini mi önerirsiniz?şu an elimde creative ep630 kulaklık var.herhalde iyi bir ikili olurlar diye düşünüyorum.birkaç sorum olacak:
    1-)ekran diyelim kapalı iken, şarkı değiştirebiliyor musunuz ve sesi açıp kapatabiliyor musunuz?yani bu tuşlara bastığınızda ekran kendiliğinden açılıyor mu,açılmıyor mu?(ipod touch 1g de bu özelliği beni deli ediyordu.illa ipodu açıp görmen gerekiyordu.)
    2-)müziği ileri sarma hızı sabit mi yoksa ivmeli mi?
    3-)sesi açıp-kapatma rahatmı yoksa can sıkıcı mı?
    4-)cd si olmadan yani yazılım yüklemeden bilgisayardan şarkı atılabiliyor mu veya veri depolama yapılabiliyor mu?
    5-)son olarak ipod touch kullanmış biri varsa bu cihazla ipod touch arasında ne gibi bir kalite farkı var?(ses kalitesi yönünden)

şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...

Şu an piyasada satılanlan meizu m6'ların hepsi sl yeni versiyondur..
    Şarkı değiştirirken ekran ışığı yanar.. volüm kontrol ve enter dokunmatiktir; istersen ekran ışığını M uzun basıp, hemen kapatabiliyorsun (3sn)
    Müziği hızlıda ileri sarabilirsin ayrıca istediğin ivmeden hızlı başlatabiliyorsun.
    Yazılıma gerek yok.. usb > msc ve mtp modu var istediğn gibi kullanabiliyorsun.. sürükle-bırak ya da wmp 11'le de eşitleyebilirsin
    İpod-iriver-cowon gibi media playerler gibi aynı marka audio chip kullanıyor.. (wolfson)
    iriver T60 ve clix rhapsody 2 kullanmış biri olarak;meizu'nun ses tonlaması her ikisinden de daha geniş özellikli ve kaliteli diyebilirim..

• edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 19 Temmuz 2009; 23:10:37 >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.