Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: StubB

@L-S-D

Hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle

Teşekkürler StubB

Şu an tek bir sorun kaldı, o da Convert işlemi ile ilgili. Bugün bir diziyi altyazı ile VirtualDub programı ile convert ettim ancak birkaç kez ardı ardına denememe rağmen player, videoyu açarken kilitlendi.
    Oysa ki Meizu'nun kendi Converter'ı ile "altyazısız" bir videoyu kolayca convert etmiş ve Meizumda izleyebilmiştim.
    Yalnız şöyle bir sıkıntım var; player'a videoları attığımda alt ve üst kısmında siyah ekran oluyor ve bu da doğal olarak görüntü alanını daraltıyor. Önceki sayfalarda da birkaç kullanıcı benzer problemlerden ve FormatFactory ile çözümünden bahsetmiş. Lakin, sorunu çözmede kendi adıma pek becerili olamadım. Eğer ki aranızda bu konuda tecrübeli olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-S-D -- 4 Temmuz 2009; 23:01:22 >

• @L-S-D

loli converter diye bir program var onu denesene baya kaliteli ceviri yapıyormus
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

Orjinalden alıntı: blackenedd

arkadaslar mediamarktta bulabilirmiyim meizu m6 yı?frux arkadasın yaptıgı acıklamalardan yola cıkarak almaya karar verdim de :)

Şu an en ucuz Darty'den alabilirsin.. Media markt'lar da pahallı..
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/FLASH-MP3-CALAR/NEXT/M6-SL-4-GB-MiNi-PLAYER-p-26341-c-29.htm

cok sağol hocam yenibosnada darty vardı sanırsam :)

• arkadaşlar meizu ve sansa clip arasında kalmıştım fiyat meizunun 3/1 diye sansa almak için bugün ümraniye carfura gittim.bide ne göreyim fiyat olmuş 84 tl...geçen arkadaş 52 ye aldığını söylüyordu dolayısıyla vazcaydım tipide pek hoşuma gitmedi miniiiciik birşey :) şimdi meizu alma niyetindeyim bakalım nolcak !
  • arkadaşlar meizum birden açılmamaya başladı şarja takıyorum bilgisaar görmüyor arada bir siyah ekranın ortasında gri bi dikdörtgen cıkıyor nası çözebilirim bu sorunu bilen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpgg

arkadaşlar meizum birden açılmamaya başladı şarja takıyorum bilgisaar görmüyor arada bir siyah ekranın ortasında gri bi dikdörtgen cıkıyor nası çözebilirim bu sorunu bilen varmı

meizu'yu bilgisayarın görmesi için;cihazı açık olarak pc'ye bağlayacaksın..
    cihazı açamıyorsan; açma kapama tuşuna 15 saniye kadar basılı tutarsan cihaz restart yapıp, açılması lazım..
    Cihazı açmadan pc'ye bağlarsan sadece şarj eder;orta da gördüğün diktörtgen şarlj ikonudur.. (şarj griden yeşile hareket etmesi gerek)
    not: usb modu msc'de olmalı.. eğer usb modu mtp'de kalmışsa, windows media player 11 kurarsan;bilgisayarımda görebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 6 Temmuz 2009; 10:52:12 >

• frux kardes kac desibel bu alet bilgin var mı?yüksel desibelliyse cok güzel :)
  • bende 2 oldu yeşil ekran hatası aldım. birkaç önce bir kere aldım düzelttim. az önce bir daha yaptı geri düzelttim ama açıkçası alet canımı sıkmaya başladı. müzikleri ilaa yedeklemem gerekiyo :(
  • S/N ratio: > 90dB
    Distortion Rate: < 0.05%
    Earphone's Output: (L)18mWat+(R)18mWat (16 ohm)
  • quote:

Orjinalden alıntı: rstm

bende 2 oldu yeşil ekran hatası aldım. birkaç önce bir kere aldım düzelttim. az önce bir daha yaptı geri düzelttim ama açıkçası alet canımı sıkmaya başladı. müzikleri ilaa yedeklemem gerekiyo :(

Ben de sp ve sl versiyonu var.. Hiç böyle sorun yaşamadım.. ikisi de stabil çalışıyor..
    Tek mp3''leri türlerine göre mutlaka klosör içinde atın.. klosörsüz mp3 atınca seyrekte olsa cihaz kitlenebiliyormuş?! yabancı forumda okumuştum..
    Bir de cihazı pc üzerinde biçimlendirme yapmak sakıncalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 7 Temmuz 2009; 0:21:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tokbey

arkadaşlar meizu ve sansa clip arasında kalmıştım fiyat meizunun 3/1 diye sansa almak için bugün ümraniye carfura gittim.bide ne göreyim fiyat olmuş 84 tl...geçen arkadaş 52 ye aldığını söylüyordu dolayısıyla vazcaydım tipide pek hoşuma gitmedi miniiiciik birşey :) şimdi meizu alma niyetindeyim bakalım nolcak !

Sandiskin sesini bende çok merak ediyorum. geçenlerde Meizuyu deneme imkanım oldu. Ses kalitesini çok beğendim, SONY a826 almamış olsaydım gözüm kapalı Meizu alırdım. Ses kalitesinden pişman olmazsın.
  • sandisk fiyatına göre iyi ses veriyor. eskişehir media mark'da inceledim. fiyatı 74 liraydı. en ucuz hb de sanırım şu an. ama bana göre meizu çok daha iyi ses veriyor. tabi ki dinlenecek müzik türüne ve dosya formatına da bağlı ses kalitesi. yine de ucuz fiyatı ile iyi bir alternatif sandisk sansa clip. bütçemi düzeltip almayı düşünüyorum. ama çok yönlülük ve kullanım kolaylığı açısından meizu' nun yanına yaklaşamaz ki zaten ikisi farklı klasmanda cihazlar.

sandisk creative zen stone ve ipod shuffle ve de samsung un minik modellerine göre çok iyi bir alternatif.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

Orjinalden alıntı: Alpgg

arkadaşlar meizum birden açılmamaya başladı şarja takıyorum bilgisaar görmüyor arada bir siyah ekranın ortasında gri bi dikdörtgen cıkıyor nası çözebilirim bu sorunu bilen varmı

meizu'yu bilgisayarın görmesi için;cihazı açık olarak pc'ye bağlayacaksın..
    cihazı açamıyorsan; açma kapama tuşuna 15 saniye kadar basılı tutarsan cihaz restart yapıp, açılması lazım..
    Cihazı açmadan pc'ye bağlarsan sadece şarj eder;orta da gördüğün diktörtgen şarlj ikonudur.. (şarj griden yeşile hareket etmesi gerek)
    not: usb modu msc'de olmalı.. eğer usb modu mtp'de kalmışsa, windows media player 11 kurarsan;bilgisayarımda görebilirsin..

Yav açıkken takıom zaten usb yi taktıgım zaman hiçbirşey farketmiyo ..hard format ble denedim play + >| tusuyla oda olmadı .. bilgisayarda media player 11 yüklü gene görmüyo.. kapalı takıncada sadece o gri ekran cıkıyo başka birşey cıkmıyor

• arkadsalar listeye benıde ekleyin 4 GB var bende.

bişey merak ettim bu meizu'ya oyun yükleyebiliyormuyuz . daha önce sorulmustur kesin de 30 sayfa oldu hepsini okutmayin bana şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

arkadsalar listeye benıde ekleyin 4 GB var bende.

bişey merak ettim bu meizu'ya oyun yükleyebiliyormuyuz . daha önce sorulmustur kesin de 30 sayfa oldu hepsini okutmayin bana şimdi

Yabancı siteleri de incelemiştim;Yüklenmiyor diye biliyorum..
    Sadece yeni çıkan modeli m8'e flash oyunlar yükleniyormuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: herge76

Kalitesiz mp3 player mı almak lazımdı o zaman:)

Omaj farklılığı ne demek ?

Araçlar için üretilen müzik tesisatları genelde 16 ohm olarak dizayn edilir. Mesela araç teyp ve kolonlarınız 16 ohm sa ve siz 32 ohm çıkış veren bir cihaz bağlarsanız tizlerde ve baslarda bozulmalar olur hatta ses seviyesinde bile farklılık olabilir normal teybinize göre.
  • arkadaşlar ben bu resource.bin dosyasını nereden indireceğim. şirkette rapid'e karşı engelleme war, başka bir yükleme şansım yokmu?
    teşekkürler.
  • Yabancı forumdan indirme imkanın var ama Türkçe dil serçeneği olmadığı için cihazın çökebilir..
    Onun için imkan yaratıp, dr.alpi'nin verdiği linkten indirmelisin..
  • hangi indirme sitesinden istiyosan söyle ben upload ederim

filefactory e ekledim olmazsa yine sen söylersin site ben eklerim

http://www.filefactory.com/file/ahcg02c/n/meizu_rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rstm -- 10 Temmuz 2009; 11:33:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rstm

hangi indirme sitesinden istiyosan söyle ben upload ederim

filefactory e ekledim olmazsa yine sen söylersin site ben eklerim

http://www.filefactory.com/file/ahcg02c/n/meizu_rar

harkasın dostum çok saol. filefactory' ye block koymadı pc indirdim. şimdi atıcam PC' ye. Türkçe' mi bu? resource' un yanında bir dosya daha var onu atmama gerek yok sanırım. (ekranda resource hatası verdi)

Teşekkürler, salıcakla kal.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.