Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
111.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: stopthetrial

aytaç taklidi değilmiydi yaw meizu?

Aytaç ne ki??
    meizu m6, taklit değil; daha doğrusu çakma bir marka değildir..
    Türkiye de çok tanınmasa da.. global ve kaliteli bir media player'dır
    inceleme ve eğerlendirme:http://reviews.cnet.com/portable-video-players-pvps/meizu-mini-player-4gb/4505-6499_7-32034121.html?tag=mncol;lst
    <> Iriver T60, sansa clip'ten daha iyi bir sese sahip ve daha kullanışlı ama artık üretilmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 19 Temmuz 2009; 23:15:52 >

• Sen zaten sansa clip'ini almışın..
    Ben de clip'i 10 gün kadar dinleyip, yeğenime hediye ettim..
    sansa clip'in temiz monitor bir sesi var.. bass sesler de biraz yetersiz. sahne derinliğ de pek yok.. Sadece radyosunu çok beğenmiştim; bayağı net çekiyor ama kanalları istediğin sıralamayı yapamıyorsun.. Bir de clip'te browser yok;bu da çok önemli bir eksiklik! Sansa'nın ses çıkışını yanlış biliyorsun; 2 x 14mW _ T60 > 2 x 17mW _ Meizu > 2 x 18mW _ Philips > 2 x 3mW (çoğu modeli) Mesala Cowon D2'nin net ses çıkışı> 2 x 37mW ama 16 ohm'luk bir kulaklıkla, max volüm de> 2 x 74mW power sound olarak pik yapabilir..
    Sansa clip, max volüm de; T60'ın volüml 22 sine denk geliyor ancak.. Sansa'nın o kadar yüksek ses çıkışı yok.. ama yeterli..
    Kendi kulaklığı da vasat bir kulaklık.. sansa clip'e bence sennheiser cx200 çok uyumlu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 20 Temmuz 2009; 2:07:19 >
  • Sansa clip'te volümü setting'ten (normal - high) yapıyorsun; onu biliyorum.. zaten normal mod'ta daha az ses çıkıyor
    Philips'te ses çıkışı 2 x 3mW.. verdiğim linkte teknik özelliklerde görebilirsin..http://www.consumer.philips.com/consumer/tr/tr/consumer/cc/_productid_SA1MXX02KN_02_TR_CONSUMER/SA1MXX02KN-02
    Bir de clip'in ses çıkış gücü iriver t60'tan kesinlikle daha az...son seste T60'ı dinlersen kulakların rahatsız olur..
    Clip'i son seste rahat dinleyebilirsin.. dediğim gibi ancak T60'ın vol 22'ye eşit gelebiliyor..
    Cowon D2'nin sesi zaten aşırı yüksek.. kimse yüksek volüm dinleyemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 20 Temmuz 2009; 2:26:33 >

• quote:

herhangi bir ohm değeri verilmemiş.ortalama bir amfi 12 mw diyede geçebilir 150 mw diyede.yoksa arkadaşım hayatta 6 mw olamaz.http://www.fiio.com.cn/en/showproduct.asp?id=301.bu sitede böyle bir durum var.bu arada t60 40 birim değil mi ses çıkışı?

40 birim ama; volüm 26'dan sonra ses açılmıyor sadece radyo da 40 kadar ses kademeli açılıyor
    Philips'in bir çok modelini dinledim sesleri aşırı kısık çıkıyor.. forumda da bu konu da çok şikayet var..
    Philips'ler zaten 16ohm'luk kulaklıklarla satılıyor teknik özellikler de verilen değer 32 ohm için bile verilse iki katı olur yine çok az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 20 Temmuz 2009; 2:38:51 >
  • edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 20 Temmuz 2009; 2:41:25 >
  • Clip'in sesi zen stone'den hem biraz daha fazla hem daha temiz..
    Edit: ama sana tavsiyem;media markt test standın da mutlaka meizu m6'yı dinlemen.. Çok beğeneceğine eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 20 Temmuz 2009; 2:49:35 >
  • quote:

meizu m6 olabilir.tizler ayrıntılımıdır x-fi kadar?baslar zaten iyimiş.

Arkadaşım, hiç bir cihaz da olmayan ses tonlama özellikleri var; 10 band ekolayzır.. edit >ayrıca bass-tiz seviye kontrolü yapabiliyorsun
    Ses efektleri olarak; spatializer menüsü altın da; sanal 3D.. Faz düzeni (PCE) ve Sanal bass (Vibe) seviye kontrollerini ayarlayabiliyorsun
    üstelik diğer 7 hazır eqolayzır modun ses tonlamalarını 10 band eqolayzıra girerek değiştirip, hafızaya bile alabiliyorsun..
    Meizu'da ki sahne derinliği ve detayı ayrıca basların dinamikliği harika..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 20 Temmuz 2009; 3:08:36 >
  • Ayrıca Meizu m6 sl serisin de ''Wolfson WM8987' audio chip kullanılıyor
    Mesela cowon D2 de bir alt modeli Wolfson WM8985 audio chip kullanılmakta..
    İriver'ın ve ipod'un bir çok modelinde de Wolfson chip kullanılıyor bilgine.
  • Valla ben meizu'yu sadece sesinin kalitesi için aldım.. video falan hiç seyretmiyorum..meizu'nun Video gösterim ve ekran kalitesi Clix 2 gibi harika değil tabi. idare eder.. .vasatın üstü diyebilirim.
    Daha evvel; samsung t8 - t9 - t10 kullandım.. iriver H10 - T60 - Clix2 kullandım Bu kullandıklarımdan sadece T60'ı elden çıkarmadım;çünkü T60, kalem pille çalışan son kaliteli mp3 player..
  • arkadaşlar bu loli conventer iyi hoş da hem altyazı da türkçe karakter problemi mevcut hem hızlı sahnelerde takılmalar senkron kaymaları yaşatıyor hem de keyfine göre bazen hiç açılmıyor bazı çevirilen filmlar? bayadır da bakmıyorum bu sayfaya. çözüm,alternatif program önerisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsadvocate

arkadaşlar bu loli conventer iyi hoş da hem altyazı da türkçe karakter problemi mevcut hem hızlı sahnelerde takılmalar senkron kaymaları yaşatıyor hem de keyfine göre bazen hiç açılmıyor bazı çevirilen filmlar? bayadır da bakmıyorum bu sayfaya. çözüm,alternatif program önerisi olan var mı acaba?

Türkçe karakterlerin düzgün çıkması için aşağıda vereceğim mesaj linkinde ki loli converter ayarlarını değiştirmen gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 20 Temmuz 2009; 12:44:39 >
  • quote:

tek bi tane alacagım tabi ama ömrünün sonuna kadar kullanacagım

Ömrünün sonuna kadar kullanmak?!! Kendinden dahili pilli playerların pil ömrü en çok 3-4 sene civarı oluyor.. orjinal pilini bulmak neredeyse imkansız gibi bir şey..
    Piyasa da çakma piller satıyorlar ama orjinal bitik pilden daha kötü malesef.. Şu cihazların pillerini de cep elefonu pili gibi yapsalarmış ya!! Amaç belli zaten eskisini at yenisini al..
    Kalem pille çalışan bir mp3 player bile en çok 5-6 sene sonra deforme olur..
  • arkadaslar m6 almayi dusunuyorum ama tam karar veremedim.film kalitesi nasildir? o kadar sahane bi sey bklemiyorum ama en azindan keyif aliyomu insan izlyince? ve 2. elmi alim sifir mi? arasinda 60 tl fark var.

ve nerede satiliyor bu alet? media markt ta varmi acaba?
  • Ben zaten yukarıda bir çok kez değindim;meizu'nun video kalitesi normal ve çok güzel değil diye..
    Ben N95 8gb telefonumdan bile divx falan seyretmem.. Filmi büyük ekran plazma tv'den seyretmenin zevki bambaşka..
    Apartman dairelerin de, müzik setinden yüksek sesle müzik dinlemek pek mümkün olmadığından meizu m6'dan kaliteli bir sesle, kimseyi rahatsız etneden müziğimi dinleyebiliyorum..
    Bir de Next firması, meizu m8'i garantili olarak Türkiye'ye getirirse, almayı düşünüyorum.. onun da tek eksiği 3G.. ama Wifi falan var..
    yabancı forumlar da m8'in sesini çok beğeniyorlar..
    Ses tonlama menü özelliklerini m6 gibi bayağı geniş tutmuşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 20 Temmuz 2009; 18:01:26 >
  • Ben daha evvel nokia N73 m de kullandım.. telefon saundunu hiç sevmiyorum.. eqolayzırını ne kadar ayarlarsan, ayarla odun gibi ses çıkıyor.. power mp3 yazılımını da denedim; seste bir yumuşaklık ve sahne derinliğini bulamadım.. baslar falan tak tak.. sansa clip'in sesi bile n95'ten iyi..
    Meizu'nun dediğim gibi; ses tonlama özgürlüğü çok harika.. 7 değiişik kulaklığın olsun;yedisine de ayrı ayrı kullanıcı ekolayzır ayarını yapıp, hafızaya alabiliyorsun..
    Bir de 10 band eqolayzır ayarı olan başka bir nedia player ben hiç görmedim.. 4gb'lığı 160 lira f/p olarak daha ne olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 20 Temmuz 2009; 19:47:16 >
  • @frux: dostum aydınlattığın için saol
    yarın alacam inşallah meizumu.
    ama son bi sorum var: 0 mı alim 2. el mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airsilver960

@frux: dostum aydınlattığın için saol
    yarın alacam inşallah meizumu.
    ama son bi sorum var: 0 mı alim 2. el mi?

Çok temiz kullanılmış ve hesaplı olduktan sonra ikinci elde olabilir.. ama iyice kontrol etmen gerek..
    Donanımsal bir sorunu var mı?
    usb modunu msc'ye getirip ve pc'ye bağlayıp, kontrol etmeden alma derim..
    Ya da içine sinmiyorsa sıfır al.. Şu an en ucuz Darty'de satılıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stopthetrial

160 lira 4gb ha.ekran normal'e yakın.radyoda vardır allah bilir......

Radyosuz player kullanmam zaten.. 89 yılında; ilk kulladığım Fisher walkman de bile radyo vardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 20 Temmuz 2009; 20:50:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stopthetrial

frux bu meizu m6 video oynatırken ses geriden geliyormuş ya o converter'ın sorunumu yoksa cihazın mı?160 ytl'ye zen'den çok daha iyi bir ürün.şu forumdaki zenle clip arasında kalan arkadaşa tavsiye edeyim.kaçırılmamalı.

Seste 1saniye kadar senkron gecikmesi var;sanırım yazılımsal bir sorun! fakat video'yu az ileri alınca düzeliyor..
    Creative servisine göre; next servisi çok daha iyidir.. sorunlu cihazı birebir yenisi ile değiştiriyorlar..
  • Arkadaşlar artık bende next meizu m6 2gb kullanıcısıyım..
    Flac formatlı müziğin çok kaliteli olduğundan bahsediliyor forumda..Bu formattaki müzikleri hangi siteden/programdan temin edebilirim..
    Birde firmware falan nasıl yapılır yapmalımıyım bu tür konularda beni aydınlatırsanız sevinirim :)
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.