Gösterdiğiniz aracın fiyatı epey uygun ama donanım olarak eksiği var hem de manuel. Mercedes almışken gemileri yakıp full donanım olmasa da otomatik almak lazım
aslında otomatik manuel farketmiyor ama avantgarde yazdığı için ilgimi cekti . avantgarde değilse gerek yok o araca
Bizim yeni yavru.
W212 önden kim ne derse desin hoş duruyor.Arkadan aynı şeyi söyleyemesem de.Ekliyorum ön sayfaya yıldızı :)
Arka tarafı gündüz biraz özürlü duruyor evet ama akşamları arka stopların ışıkları durumu kurtarıyor.
MERCEDES'İN BU KASA İSİMLENDİRMELERİNİN (W116, W126, W212 VS GİBİ) ANLAMI NEDİR? YANİ NASIL BİR SİSTEMATİĞİ VAR?
MERCEDESCİLER, ÇOK AĞIR SİZİN TOPİC. HİÇ HAREKET YOK.
Bildiğim kadarıyla bir anlamı yok o kodların.
quote:
Orijinalden alıntı: stiilloo
MERCEDES'İN BU KASA İSİMLENDİRMELERİNİN (W116, W126, W212 VS GİBİ) ANLAMI NEDİR? YANİ NASIL BİR SİSTEMATİĞİ VAR?
ONLAR MODEL NOLARIDIR.MESELA C200 1992-1998 ARASI W202'DİR.HER MODELİN W İLE BAŞLAYAN BİR NUMARASI VARDIR.BMWLERDE BU E İLE BAŞLAR
Arkadaşlar şu imza işine girelim diyorum desteginiz olursa çogunluk isterse tabi
quote:
Orijinalden alıntı: stiilloo
W demek Wagon anlamına geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: bianconera
Arkadaşlar şu imza işine girelim diyorum desteginiz olursa çogunluk isterse tabi
kardeş girelimde yalnız amblem şu yeni c180 lerin öz ızgaradakiler gibi metelik şöyle modern şık bişi olsun..
senin imzadaki gibi eski bişi yapmayalaım..
quote:
Orijinalden alıntı: Corvınus
quote:
Orijinalden alıntı: bianconera
kardeş girelimde yalnız amblem şu yeni c180 lerin öz ızgaradakiler gibi metelik şöyle modern şık bişi olsun..
senin imzadaki gibi eski bişi yapmayalaım..
Yav sen bana ne bakıyosun ben classic takılmayı seviyorum ayrı mesele imza işine girersek ki pek destek göremiyoruz alternatifi bol olur elbet