Şimdi Ara

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017*** (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
9
Favori
150.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bianconera

Hoşgeldin arkadaşım.Liste epey kabarıkmış her segmentten bir merso var maşaallah.
    Arkadaşlar imza ile ilgili her türlü önerinizi yapabilirsiniz.

Hoşbulduk teşekkür ederim. İmza için ise birkaç düşüncem var, zaman oldukça halledicem işallah.
  • Sevdiğim ve bilgilendirici bir reklam; 14 milyon mil yol testi, ulaşılması zor bir değer.

http://www.youtube.com/watch?v=78hDOqnK1gA
  • quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

MERCEDES'İN BU KASA İSİMLENDİRMELERİNİN (W116, W126, W212 VS GİBİ) ANLAMI NEDİR? YANİ NASIL BİR SİSTEMATİĞİ VAR?

o numaralar şase numaralarının ilk 3 rakamıdır ve kasalar o isimlerle adlandırılır bu yüzden. binek arabalar WDB210035 , WDB 211016 WDD221165 falan gibi rakamlarla başlar bu nedenle kısaca o şekilde adlandırılır. Çünkü mesela s serisi araçlar 1 tane değil bu araçlar w116 kasa mesela daha sonra değişerek w126 kasa daha sonra w140 kasa oldu bunu daha sonra w220 ve 221 olarak son kasa izledi ama hepsi S kasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemtuna -- 15 Ocak 2010; 10:43:35 >

• Arkadaşlar bu arada size parça , servis ve teknik konularda elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Mercedes-Benz araçlara hizmet veren bir işyerim var. Buradan ve pm den istediğinizi sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Bizim yeni yavru.
    *** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***

*** DH MERCEDES-BENZ YILDIZ KULÜBÜ ( İMZA EKLENDİ RESİMLERLE 111 ÜYE) ***2017***

1 ay önce bunu aldık biz de. Arabayı çok beğendim. Ben de artık bir Mercedes kullanıcısıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ehed

Sevdiğim ve bilgilendirici bir reklam; 14 milyon mil yol testi, ulaşılması zor bir değer.

http://www.youtube.com/watch?v=78hDOqnK1gA

MB yeni çıkaracagı modeller için en fazla km testi yapan firmaların başında geliyor..Bu da güven demek o marka için..

• 10 Gün Önce Doğdu ;)

• kardeş hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmana dileğiyle çok süper bi seim Beyaz olması
  • @ dgndgn
    ufff
    harika duruyor doostum..
    e250 cgi mı acaba arac..

yaw bide dikkatimi cekti e250cgi amg paketle sedanlarda çift egzos var ama cooupelerde tek sacmalığa bak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

@ dgndgn
    ufff
    harika duruyor doostum..
    e250 cgi mı acaba arac..

yaw bide dikkatimi cekti e250cgi amg paketle sedanlarda çift egzos var ama cooupelerde tek sacmalığa bak..

evet dostum araç "CGI" şöyle bi durum war e250 cgilar 1.8 motor 205hp Allahtan motora fazla yuklenmemısler su halıyle bile kontrolu baya zorluyo :), dizel e250ler 2.5motor 205hp... Ama sedanın e250 benzinlisi 1.8 motor olucagını sanmıorm o yuzden cift egzostur.
    e250 cgi hariç diger coupeler cift egzos... Duydugum dizel coupelerden ahım sahım randıman alınamadıgı...
    Aklımda war zaten bıraz kullanıyım çift egzosa geçiş yaparım ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgndgn -- 18 Ocak 2010; 19:50:51 >

• Dostum aracın mükemmel.Güle güle kullan..
    Arka stoplar insanı baştan çıkarıyor yahu..

Kulübe kaydını yapıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 18 Ocak 2010; 20:48:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Dostum aracın mükemmel.Güle güle kullan..
    Arka stoplar insanı baştan çıkarıyor yahu..

Kulübe kaydını yapıyorum..

Tesekkur Ederim Dostum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

@ dgndgn
    ufff
    harika duruyor doostum..
    e250 cgi mı acaba arac..

evet dostum araç "CGI" şöyle bi durum war e250 cgilar 1.8 motor 205hp Allahtan motora fazla yuklenmemısler su halıyle bile kontrolu baya zorluyo :), dizel e250ler 2.5motor 205hp... Ama sedanın e250 benzinlisi 1.8 motor olucagını sanmıorm o yuzden cift egzostur.
    e250 cgi hariç diger coupeler cift egzos... Duydugum dizel coupelerden ahım sahım randıman alınamadıgı...
    Aklımda war zaten bıraz kullanıyım çift egzosa geçiş yaparım ;)

yok sedanlardaki 1.8lt lik e 250cgi da çift egzos var mantıksız ama coupeye koymamıslar nedense.

• Aramıza hoşgeldin güle güle kullan
  • Birde CAbriosu olsaymış tadından yenmezmiş.

Bu arada arkadaşlar CLK serisinin yerini E Class cabrio ve coupe aldı.

• ya o kdr guzel araba yapıolar nie hard top yapmazlar ki...
  • biz şahine klima koyamadık ki adamlar hard top yapmamış ne olacak

şaka bir yana da mercedesin tentesi o kadar sağlam ki hard topa gerek kalmıyor aslında. hard top isteyenler sl yada slk grubuna yönlesin istiyorlar. artık hard top yerine komple açılıp kapanan tavanlar olduğu için.

• Test ettim gördüm. E250 CGI Coupe deliler gibi benzin yiyor, cekiyor, içiyor.........
    Arabayı fulledim, suan ceyrekte yaptıgım km 300! Boku yedik
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.