Şimdi Ara

--__DH METAL MUZIK ODASI__-- (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
27.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi ordan, sen gel bakiim bi Rock The Nations'a da gör kaç kişi geliyor. Ceza'ymış, bi seneye kalmaz hikaye olacak ceza hikayee
  • NIGHTWISH
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avaløn

Hadi ordan, sen gel bakiim bi Rock The Nations'a da gör kaç kişi geliyor. Ceza'ymış, bi seneye kalmaz hikaye olacak ceza hikayee

• Yan binadaki sıvacı amcalar bile izledi Rock The Nations'u geçen sene. Circle II Circle'ın solistimiydi kimdi hatırlayamıyorum şimdi, selam bile gönderdi açık trübünden izleyenlere.
    Yaz gelse dekonserle başlasa...
  • Hakkaten yaw, tepede bi dünya amca vardı Circle II Circle da baya iyiydi hani
    Judas 'ın yeni şarkısı da sağlam di mi Baştaki çığlık nasıl ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avaløn -- 6 Ocak 2005, 23:10:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

Öncelikle Merhaba Ve Bu Forumda Emeği Geçmiş,Geçen Ve Geçecek Olan Herkeze Sonsuz Teşekkürler...,Donanimhaber Forumunda Uzun - Kısa Bir Zamandır Bulunmaktayım...Şu Ana Kadar Hep Forumdakileri Takip Etmekle Geçti Zamanım:)...ilk Mesajımı Buraya Atıyorum Vatana Ve Millete Hayırlı Olsun:)))

Slayer
    Testament
    Cradle Of Filth
    Children Of Bodom
    Moonspell
    Samael
    Marduk
    InFlames
    Insisition
    Slipknot
    Sepultura
    Pantera
    Therion
    Pentagram
    Hammerfall

Yoksa biz kardeşmiyiz yaw
  • @avalon
    Ya geçen sefer kamera falan götürmediğime yanıyorum. Sahip olamıyor insan o kadar kalabalıkta. Bir de UDO'dan imza alamadım ona yanarım.

Circle II Circle'ı acaip merak ediyordum. Zaten Savatage'a bayılırım. Circle to cicle'ın solisti Savatage'da bayağı iyiydi. Koptum Edge of Thorns'u söylediklerinde. Ama ben bir de Hall of the Mountain King'i dinlemek isterdim.

Revolution'ı diyorsun di mi?
    Rob amca, hala canavar gibi. Şarkının sonunda da güzel bir kısım var. Radyo çekimini dinledim kalitesi çok iyi değildi. Benim bayağı hoşuma gitti şarkı. Biraz 80'lerdeki tarz biraz da Ripper Owens zamanına benziyo şarkı. Tam tanıtım şarkısı. Öyle çok iddaalı değil ama kaliteli. Albümde yer alacak tam düzenlenmiş hali çok daha iyi olur herhalde.
  • Ewet şarkıda son zamanlarının da izlerini buluyosun. Ama Rob bu yaşta hala bu ses, inanılmaz. Zaten Crucible'la Resurrection albümleri de çok iyiydi. Hele konser albümü muhteşemdi. Albüm çok daha iyi olur bence de. Bundan daha iyisini yapacak kapasite adamlarda çooook fazlasıyla var.
    Iron Maiden'ın da Early Days Part I DVD'yi sipariş ettim, merakla bekliyorum. Baya sağlammış eski zamanlar, Burr'ün de konser görüntüleri varmış. Part II'de de Live After Death olacakmış. Gerçi ben divx'ini indirdim ama DVD daha sağlam olur tabi.
  • iced earth
    blind guardian
  • Bir şey kalmadı Şubat ayına.
    Crucible cidden güzel albüm. Hele Handing of Bullets ile Betrayal'da çoşuyor Rob. O adamdaki ses zor bulunur. Ripper Owens'da da iyi cesaret var. Sen git Halford gibi adamın yerini doldurmaya çalış.
  • ÇAĞRI--->

Arkadaşlar bazı topiclerde oldu bundada bi kaç kere oldu ama şunu söylemek istiyorum;

---Lütfen Şu grup metaldir bu nu metaldir demeyelim!! Metal dyince bi insanın aklına diğer metal dallarıda gelmeli!!

---Yok canım KoRn metal diil nu metal gibi şeyler söylemeyelim...Sonuçta KoRn Bi metal dalıdır!!

Böyle olunca metalciler arasında dayanışma , arkadaşlık kalmıyor... Birbirimizi desteklemeli, Düşüncelerimize saygı göstermeliyiz!! Lütfen boş yere tartışıp Metalcileri Ve Metal Müziği küçük düşürmeyelim!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: MEtAL_X

ÇAĞRI--->

Arkadaşlar bazı topiclerde oldu bundada bi kaç kere oldu ama şunu söylemek istiyorum;

---Lütfen Şu grup metaldir bu nu metaldir demeyelim!! Metal dyince bi insanın aklına diğer metal dallarıda gelmeli!!

---Yok canım KoRn metal diil nu metal gibi şeyler söylemeyelim...Sonuçta KoRn Bi metal dalıdır!!

Böyle olunca metalciler arasında dayanışma , arkadaşlık kalmıyor... Birbirimizi desteklemeli, Düşüncelerimize saygı göstermeliyiz!! Lütfen boş yere tartışıp Metalcileri Ve Metal Müziği küçük düşürmeyelim!!

budur.zaten bunları gruplar degil fanları yapıyo.bende kınıyorum.dinlemesekte,sevmesekte kabul edelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeathMetal

quote:

Öncelikle Merhaba Ve Bu Forumda Emeği Geçmiş,Geçen Ve Geçecek Olan Herkeze Sonsuz Teşekkürler...,Donanimhaber Forumunda Uzun - Kısa Bir Zamandır Bulunmaktayım...Şu Ana Kadar Hep Forumdakileri Takip Etmekle Geçti Zamanım:)...ilk Mesajımı Buraya Atıyorum Vatana Ve Millete Hayırlı Olsun:)))

Slayer
    Testament
    Cradle Of Filth
    Children Of Bodom
    Moonspell
    Samael
    Marduk
    InFlames
    Insisition
    Slipknot
    Sepultura
    Pantera
    Therion
    Pentagram
    Hammerfall

ehuehue bilmem

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DeathMetal

quote:

Slayer
    Testament
    Cradle Of Filth
    Children Of Bodom
    Moonspell
    Samael
    Marduk
    InFlames
    Insisition
    Slipknot
    Sepultura
    Pantera
    Therion
    Pentagram
    Hammerfall

ehuehue bilmem

aha ben de varım 3üz olabiliriz

• okeye 4. araniyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalnotdead -- 12 Ocak 2005, 14:08:33 >
  • bunnardan daa iyiside war
    system of a down
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelus_OnAir

bunnardan daa iyiside war
    system of a down

en fazla 5 para edebilecek bir grup.konserlerinde türkler ve köpekler giremez yazısını görünce bu grubu bombalama kararı aldım.

• abi iyi hoş da neden kimse türklerden konuşmuo mesela kurban ayrıca bizim bilmedi
    ğimiz bir cok türk black metal grupları warmış ayrıca pantera yı unutmayalım hastasıyım evanescence de fena sayılmaz Creadle of filth ve P.O.D yi de unutmayalım benim fikrimce bunlar fena değil ama en babası METALLICA diyorum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

quote:

Orjinalden alıntı: angelus_OnAir

bunnardan daa iyiside war
    system of a down

en fazla 5 para edebilecek bir grup.konserlerinde türkler ve köpekler giremez yazısını görünce bu grubu bombalama kararı aldım.

• Türklerden Bildiğiklerim ve dinlediklerim;
    M.Y.S.T---myst artık yeni grubuyla beyoğlunda bazı barlarda çıkıyo epyi çıkarttı rahat etti
    PENTAGRAM---Dicek bişi yok artık pop yapıyo (Haluk leventin grup versionu)
    COLDE---Bunlarda ep çıkartıp rahat etti.. myst ile birlikte bi ara Kemancıya çıkmıştı!!
    Karakedi---Ben pek ısınamaım ama!!! Neyse!
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.