Şimdi Ara

--__DH METAL MUZIK ODASI__-- (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
27.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bilinmeyen grupları sıralıyım biraz.
    Betray My Secrets
    Sundown
    Cemetery
    Cemetery of Scream
    DarkSeed
    Moonspell(Bunu bilen vardır belki)
    Rob Zombie(Tam olarak metal sınıfına sokulup sokulmayacağından emin değilim)
    Skid Row
    Yaw bu arada bana sağlam power metal grupları söylerseniz memnun olurum. Ah 1 hdd daha olsa arkadaştan 740 tane daha klip çekicemde maalesef önce hdd almam lazım. 80 gb hdd 32gb mp3 ve klip dolu. Umarım en kısa zamanda hdd alırımda arşivi genişletirim.
    Bu arada avalon güzel arşiv yapmışın yaws.Benimde Blind Guardian arşivim war. Demons&wizards(iced earth ve Blind Guardian) albümü dışında hepsi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valthonis -- 30 Aralık 2004, 0:21:06 >

• Power Metal hemen yazıyorum sana

Gamma Ray (Harika)
    Running Wild
    Kamelot
    Avantasia
    Edguy
    Falconer
    Helloween
    Iron Savior
    Sonata Arctica
    Angra
    Nocturnal Rites
    Nightwish

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avaløn -- 30 Aralık 2004, 0:30:44 >

• bu muzik konusunda mesaj yazdıgım zaman inanilmaz tepkiler alıyorum ve saygısızca tepkiler alıyorum.ya işin komik tarafıda nedenini bilmiyorum.Ailenizden saygı görmediginizi anlıyabiliyorum ancak hiç mi kendinizi egitmediniz ?
  • Grupların hepsinin albümleri war hepsini tavsiye ediyorum şiddetle
    Psikoloji okudun heralde, çocukluğa inelim istersen he
    Heralde benim mesajı saygısızca bulmamışsındır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avaløn -- 30 Aralık 2004, 0:33:53 >
  • bunlar mı tanınmamıs abi moonblood dinleyin yaw black seviyosanız
  • Yok abi black eksik kalsın bende, vokaline bi alışamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avaløn

Grupların hepsinin albümleri war hepsini tavsiye ediyorum şiddetle
    Psikoloji okudun heralde, çocukluğa inelim istersen he
    Heralde benim mesajı saygısızca bulmamışsındır

seninle alakalı degil dostum ama yazanları görebiliyorsundur herhalde.herkezin tuttugu kendine diye bi laf vardır bilirsin bunlara noluyor benim dinledigim müzikden onlara ne yahu

• yaw gereksiz tepkiler oluyo haklısın, bir dayatma olayı sözkonusu
    benim mesajlar tatlı rekabet Ben her tarzdan bişeyler dinlemekten yanayım walla. Ağırlık heavy, power metalde. Ama iş eğlence olacaksa İbrahim Tatlıses'i, Berdan Mardini'yi de dinler söylerim ortamında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avaløn

yaw gereksiz tepkiler oluyo haklısın, bir dayatma olayı sözkonusu
    benim mesajlar tatlı rekabet Ben her tarzdan bişeyler dinlemekten yanayım walla. Ağırlık heavy, power metalde. Ama iş eğlence olacaksa İbrahim Tatlıses'i, Berdan Mardini'yi de dinler söylerim ortamında

bu tip insanların saygıda kusur edeceklerini pek sanmıyorum ama konu metal olunca bi kasıntı söz konusu oluyor ister istemez bunun etkisinde kalip karşındaki insan(ları) kırabiliyosun.müzik müzik olarak kalmalı dinlersin sonra yatar uyursun

• yaw bu tür olayına girmeyin icinden cıkılmıyo.su metaldir su degildir diye.bi grup kendini metal kabul ediyosa öyledir
  • Avalon saol walla listeyi aldım şimdi dischography'lerine bakıyorum sonrada dc++
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

yaw bu tür olayına girmeyin icinden cıkılmıyo.su metaldir su degildir diye.bi grup kendini metal kabul ediyosa öyledir

en iyisi metal grupları ve türevleri ile ilgili postlara mesaj atmamak adamlar dövecek diye korkuyorum iyi mi ? paranoya oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

bu tip insanların saygıda kusur edeceklerini pek sanmıyorum ama konu metal olunca bi kasıntı söz konusu oluyor ister istemez bunun etkisinde kalip karşındaki insan(ları) kırabiliyosun.müzik müzik olarak kalmalı dinlersin sonra yatar uyursun

Bu kadar

Rica ettim yaw, DC++'da bulamazsan e-mule'u dene.
  • 1.Blind Guardian
    2.Nightwish
    3.Iced Earth
    4.Haggard
    5.Rhapsody
    6.Epica
    7.Sinergy
    8.Vision Of Atlantis
  • quote:

Orjinalden al?nt?: valthonis

bende klip ar?ivimi koysamm? yaws koyiim bare:DKarde?imin gruplar?da war yann?z oda biraz palyanço metalcide
     --__DH METAL MUZIK ODASI__--

ehehe bu kadar yaws

oOo dostum biraz klip falan CD ye kaydedip kargolasan varya seni omur boyu unutmam. CD ve kargo parasini oderim

• arkadasım ole slpknot dinleiip de burda ahkam kesmein lan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vampyr

arkadasım ole slpknot dinleiip de burda ahkam kesmein lan

Aman abi, kusura bakma... Bi daha olmaz... Hep senin şarkılarını dinleriz bi daha....
  • bu hakkı babasına metalin babasına vermek lazım yaniii OZZY OSBOURNE VE BLACK SABBATH
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vampyr

arkadasım ole slpknot dinleiip de burda ahkam kesmein lan

emredersin abi basüstüne.mesela ne dinleyelim sen en iyisini bilirsin
  • Abi burası Metalcilerin forumu.. Vampyr istesem seni bu foruma girmeni istemem... Ama sonuçta Metal tarzı müzik dinliyorsun ve ayrıcalık yapmadan seninde bu forum girmeni istiyorum!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEtAL_X -- 1 Ocak 2005, 13:59:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.