Şimdi Ara

--__DH METAL MUZIK ODASI__-- (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
27.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw geçen gün Manowar'ın Blood In Brazil konser albümünü indirdim. Ses artık gitmiş yaw, hadi stüdyoda oynamayla falan güzel yapıyolar ama canlı keyif vermiyo Manowar. Vokal için konuşuyorum tabi.
  • marduk bence muhtesem cradle iyi degil artık son albumleri rezalet.bi arkadas linkin park gelip gecti diyo bunu nerden cıkardı anlamadım.su anda album hazırlıklarında olduklarındanmı acaba
  • Ölmeden Judas Priest ve WASP'ı canlı izleyeyim yeter.
    Judas'tan başka aşağıdaki gruplara hastayım. Ama Judas'ın yeri başkadır.

ACCEPT
    Black Sabbath
    Blind Guardian
    DIO
    Dream Theater.
    Gamma Ray
    Helloween
    Iron Maiden (Bruce'un solo albümleride güzel.)
    King Diamond
    Kiss
    Motorhead
    Saxon
    Virgin Steele
  • ya bırakın gay metal tayfasını anca korn du system of a down du onları dinlerler sallayın herifleri hatta kaile bile almayın ki girmesinler ben dert anlatmaktan bıktım
  • bu aralar moonblood dinliyom güsel bi black grubu
  • ıced earth

iron maiden

helloween

hammerfall

manowar

pentagram

black sabbath

DiO daha varda aklıma gelmiyor(ozzy ozbourne-crazy train dinleyin iyi şarkı)
  • aaaa saxon u unuttum ne ayıp(princess of the night en beğendiğim şarkılarından crusader ve the preacher da çok güzel)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

Orjinalden alıntı: Vampyr

quote:

Orjinalden alıntı: korncu21

quote:

Orjinalden alıntı: pokemaster

koRn -- tabiki 1 numa
    slipknot -- tabiki de 2 numara

system of a down -- tabiki de 3 numara

+ 1

bu yazdıkların metal muzik mi sanıosun?????
    bence bunlar grup bile diil .gitar calmayı bilmeyen hicbir muzikalitesi olmayan gruplara metal threadi altında nasıl 1 numara dersin anlamıorm.biraz gercek muzik dinle!!!!!

ne yani , sen abidik gubidik grupları dinleyince has metal'ci mi oldun!! saçmalamayın arkadaşlar... metallica ve iron maiden (maybe slipknot) rakipsiz, yılların tecrübesi metal grupları... gidin allah aşkına yaw
    yazdığınız saçma sapan metal gruplarından hangisi 250.000 kişilik konser vermiş

bak şimdi ironmaiden ı karıştırma saygı duyarım!!...o abidik gubidik dediğin gruplar koRn u slipknot u
    system of a down ı.. linkin park ı yer bitirir
    En güzel cevap wicih den gelmiş heheh
    quote:

ya bırakın gay metal tayfasını anca korn du system of a down du onları dinlerler

• METALLICA

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avaløn -- 29 Aralık 2004, 22:37:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Philosopher

quote:

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

Orjinalden alıntı: Vampyr

quote:

Orjinalden alıntı: korncu21

quote:

Orjinalden alıntı: pokemaster

koRn -- tabiki 1 numa
    slipknot -- tabiki de 2 numara

system of a down -- tabiki de 3 numara

+ 1

bu yazdıkların metal muzik mi sanıosun?????
    bence bunlar grup bile diil .gitar calmayı bilmeyen hicbir muzikalitesi olmayan gruplara metal threadi altında nasıl 1 numara dersin anlamıorm.biraz gercek muzik dinle!!!!!

ne yani , sen abidik gubidik grupları dinleyince has metal'ci mi oldun!! saçmalamayın arkadaşlar... metallica ve iron maiden (maybe slipknot) rakipsiz, yılların tecrübesi metal grupları... gidin allah aşkına yaw
    yazdığınız saçma sapan metal gruplarından hangisi 250.000 kişilik konser vermiş

bak şimdi ironmaiden ı karıştırma saygı duyarım!!...o abidik gubidik dediğin gruplar koRn u slipknot u
    system of a down ı.. linkin park ı yer bitirir
    En güzel cevap wicih den gelmiş heheh
    quote:

ya bırakın gay metal tayfasını anca korn du system of a down du onları dinlerler

ALLAH KİMSEYİ KOLPA YAPMASIN

• Senin Slipknot'un o kadar şovda kaç şarkı söyleyebilme kapasitesine sahip acaba

• Tüm CD'ler orjinal mi
  • metallicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • bende klip arşivimi koysammı yaws koyiim bare:DKardeşimin gruplarıda war yannız oda biraz palyanço metalcide

ehehe bu kadar yaws

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valthonis -- 29 Aralık 2004, 23:47:17 >
  • ii sen hardisk e sığdırabiliyorsun ya biz ne yapalım.

Metallica

• 12'si orijinal, zaten bitanesini ben yaptım karışık, DVD'ler de orijinal. Şu enchanced CD'lerini almak istiyorum Maiden'ın ama coştu CD fiyatları. Bir de The Early Days DVD'si aaah aah.
    Walla bütün grupların MP3, Divx'lerini sıralamak için çok yer gerekir valthonis.
    Zaten Slipknot'a bi göndermeydi, yarışmaya girersek forumun halini düşünemiyorum
    Paylaşalım arşivi daha da genişletelim, az duyulmuş gruplar dinliyorsanız adlarını paylaşın.
    Lost Horizon
    Circle II Circle
    Nocturnal Rites
    Blaze
    Avantasia
    Crimson Glory
    Dragonforce
    Highlord
    Falconer
    Seven Witches
    Silent Force
    Twighlightning
    Strangle Hold
    Steel Attack

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.