Şimdi Ara

--__DH METAL MUZIK ODASI__-- (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
27.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün nası linkin park gelip geçtiyse evanescence inde kaderi aynı olacak... Pop müzik mantığı bişe bu... Ayrıca bu tür yeni yetme, metale ve metalin köklerine sığınmaya çalışan ama herzaman üvey evlat muamelesi görecek grup isimlerini bu konuda geçen, gerçekten iyi işler yapmış, ayakta herzaman sağlam durmuş, sevenleriyle büyümüş metal gruplarıyla birlikte anmak iğrenç bişe... Evanescence de değişik bi tür, celine dion, enya, sezen aksu tarzı :D:D:D Vokal dışında müzik olarak pek bi anlam ifade etmediği için sonu yakındır... Wait & See :)
  • IRON MAIDEN

(THE NUMBER OF THE BEAST)
  • dark tranquillity
  • E zaten Whisky In The Jar, Metallica'nın esinlendiği grupların parçalarını cover yaptığı albümden. Bu albümü de alıp hala bilmeyen varsa helal olsun. Herkes devamlı yeni bi tarz oturtmaya kalkıyo heavy metal adına. Ama bazı şeylerin klasik olanı güzeldir. Heavy Metal'in de Iron Maiden'ı, Judas Priest'i güzel. Üzerine yeni tarzlar oluşturulamaz.
  • Abi bana azda olsa Judasın soundu IMye benziyo gibi geldi neredeyse tarzları aynı!! Tabiki bence
  • Rainmaker kardeşim IM fanısın ama yanlış düşünüyosun...
    Bikere Bütün sanatçılar bütün gruplar IM gibi müzik yapsa(IM tarzında) Müziğin tadı kalmazdı!!!
    Bence şu anki durum çok iyi, Çok iyi olmasada %75 iyi...
  • Chidren of Bodom

*Angel dont kill
    *Lake bodom
    *Warhearth----> Bu şarkıdaki solo tekniği mükemmel..Adam şarkı söylerken solo atıp bağırıyo...Doğuştan yetenekli!!
  • Bi de şunu ekliyim bende aklıma geldikçe yazıyom ama neyse...
    Slipknotun bendede konser videoları bence süper...
    Konserde çok kalabalıklar.. Süper maskeleri var... Seyircileri zaten bunlar etkiliyo!!
  • bazıları metal müzik ne demek bilmiyo galiba.slipknot korn ne oluyo.soyunuz kurusun sizin be.bunları dinleyip metal müzik dinliyoruz diye ortalıklarda mı geziniyosunuz ne diyeyim ben.
    METAL MÜZİK'E DAHA NE KADAR FAZLA LEKE SÜRMEYE DEVAM EDECEKSİNİZ SİZLER.bence siz bu kelimeleri ağzınıza almayın sert bi kayaya çarpabilirsiniz.

1.blind guardian
    2.manowar
    3.ıced earth
    4.stratovarius
    5.children of bodom
    6.pentagram
    7.credial of filth
    8.marduk
    9.slayer

10.ıron maiden
  • Sen 10 numaraya yazmışsın ya Iron Maiden'ı helal olsun. Cradle oF Filth'e, Marduk'a müzik gözüyle bakıyosan sana helal olsun. Gerçi müzik demiyim de o vokallere katlanıyosun ya ona helal olsun.

Testament - D.N.R. (Do Not Resuscitate)'i dinlemeyenler bi denesin arkadaşlar. Dave Lombardo döktürüyor.

Dave Lombardo'nun Modern Drummer Festival'de çaldığı Flicka adlı şarkı var mı kimsede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avaløn -- 26 Aralık 2004, 20:31:48 >
  • Metallica
  • ben zaten iyiden kötüye doğru sıralamadım.sende haklısın herkesin kafası o sesleri kaldıramıyo. ama bir metalci olarak onlarada laf söyleme istersen.

ayrıca benim bu işe başlamamın sebeplerinden biri ıron maiden diğeride manowar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalized -- 26 Aralık 2004, 21:36:26 >
  • METALLICA
  • Zaten müziklerine lafım yok. Children Of Bodom, Arch Enemy müzik olarak çok güzel. Scream vokal dedikleri olaya katlanması zor geliyor sadece. Manowar en azından Louder Than Hell gibi bir albüm daha çıkarsa keşke. Bazı arkadaşlarım hep aynı sıktı artık falan diyolar ama bana Manowar her dinleyişte harika geliyor. Çok güçlü
    Iron Maiden bambaşka zaten
  • manowar dinlemekten bıkamam.acayip gaz parçalar var.herkes çok fazla ilkel diyor.hatta.black tarzı svenler manowarı pek sevmezler. bu bir gerçek.

birde credal of filth in ıron maıdenin coverı olan parça nasıl bi şey öyle ya...o parça bundan daha ii olamaz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalized -- 26 Aralık 2004, 21:55:36 >
  • Walla Cradle Of Filth'in Hallowed Be Thy Name cover'ını görünce dinliyim demiştim ama vokali duyunca direk sildim bilgisayardan. Hallowed Be Thy Name konusu bakımından orijinal haliyle çok daha fazla uyumlu.
    Children Of Bodom - Aces High'ı güzel yapmış.
    Destruction da Killers'ı fena coverlamamış.
  • yapma ya o cover iyi olmuş bence.

credalin bir filmi var izlediğim anda olay bitmişti ama genede önemli olan müziği zaten.
  • walla cradle of filth ilk çıktığında güzelde bitter suites of the succubiden sonra saçma sapan işler yapmaya başladı hatta o kdr abarttı ki tecno denemelerine fln girişti zaten dani yi sevmem davulcuları nick te gidince hiç. bi şeye benzemiyolar artık
  • credal son zamanlarda bencede bozdu.
    şirket falan değiştirdikten sonra iyice acayipleşti haklısın.
  • Virgin Steele dinliyor musun? Manowar'ın tarzında, hatta tek rakibi diye anılıyor. Bence güzel ama sound Manowar kadar güçlü değil.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.