Şimdi Ara

--__DH METAL MUZIK ODASI__-- (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
27.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitap alabilme durumun varsa Heavy Metal isimli kitabı ve benzeri kitapları alabilirsin.
  • arkadaşlar lafım meclisten dışarı ama korn bir metal grubu değildir hatırlatmak istedimde
  • dimmuborgir
    siebenbürgen
    haggard
    graveworm

bunlar eniyi
  • therion'u da unutmayalım tabii
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcodemir

arkadaşlar lafım meclisten dışarı ama korn bir metal grubu değildir hatırlatmak istedimde

Korn nu-metal in oncu gruplarından biridir, hatta başı ceker diyebiliriz.
  • ewt numetale gerçektende metal dinleyen bir kişi metal demez bence.yukarıda arkadaşlarımın saydığı bir ton grup var ve bakıyorumki hepside klasik metal.numetal bir metal müzik cinsi değildir bence punkın öncü zamanlarında çıkan hardcore rifleriyle metal riflerinin karışmasından çıkmıştır numetal.korna bakalım 94 yılında saf hardcore ritimler ve daha sonraları yaklaşık 2000 li yıllarda ton değişiklikleri ile numetal dediğimiz olay.tabi adamlar ne kadar inkar etsede biz hala numetale takmış durumdayız.bu durumda limp bizkit,lostprophets,godsmack,staticx,guano apes;ı'll nino,deftones,system of a down da numetaldir.buyrun metalciler therion,dimmu borgir,cradle,anathema,iced earth yanında bunlarıda dinleyin o zaman
  • hepsi iğrenç
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcodemir

ewt numetale gerçektende metal dinleyen bir kişi metal demez bence.yukarıda arkadaşlarımın saydığı bir ton grup var ve bakıyorumki hepside klasik metal.numetal bir metal müzik cinsi değildir bence punkın öncü zamanlarında çıkan hardcore rifleriyle metal riflerinin karışmasından çıkmıştır numetal.korna bakalım 94 yılında saf hardcore ritimler ve daha sonraları yaklaşık 2000 li yıllarda ton değişiklikleri ile numetal dediğimiz olay.tabi adamlar ne kadar inkar etsede biz hala numetale takmış durumdayız.bu durumda limp bizkit,lostprophets,godsmack,staticx,guano apes;ı'll nino,deftones,system of a down da numetaldir.buyrun metalciler therion,dimmu borgir,cradle,anathema,iced earth yanında bunlarıda dinleyin o zaman

bir kere metal muzik tek bir türden ibaret degildir.heavy metal, black metal, gothic metal, doom metal gibi sonradan bir nevi karısım modunda türeyen nu-metal de metal müzik kapsamına girmektedir.bu benim gorusumdur.korn nu-metal yapmaktadır.bahsettigin diger gruplar ise nu-metal den rapcore a kadar degisik tarzlarda albumler yapmıslardır.
    ayrıca ben doom,gothic metal dinlerim agırlıklı olarak.sana ya da baska kisişere bunu ispatlamak zorunda degilim.

• Iron Maiden
    Megadeth
    Kreator
    Metallica
    Slayer
    Opeth
    Mayhem
    Rammstein
    Dream Theater
    Iced Earth
    Manowar
    Cradle Of Filth
    Burzum
    Therion
    Death

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerko -- 11 Ekim 2005, 21:40:50 >

• metallica derim başka bişey demem
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulReaver

Kitap alabilme durumun varsa Heavy Metal isimli kitabı ve benzeri kitapları alabilirsin.

Baba saol buldum bi arkadaşın sayesinde...

AYRICA BU BENİM TOPİCİN 1 YAŞINI KUTLUYORUZ!
  • IRON MAIDEN

Sentenced
    Iced Earth
    Pentagram
    Children of Bodom
  • quote:

Orjinalden alıntı: cansoykal

metal out rap innnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

uc kurusluk rap muziğinlemi burada ötüyorsun.tamam gelsin o zenci kırmalarıda 250.000 kişiye konser verebilisn bakalımda görelim rap nasımış
  • quote:

Orjinalden alıntı: MEtAL_X

En sevdiğiniz metal grupları kimlerdir?
    benimkiler::>
    *IRON MAIDEN
    *KORN
    *MARILYN MANSON
    *METALLICA
    *SENTENCED
    *PENTAGRAM
    *BLACK SABBATH

korn marilyn manson metal grubu diil.. bi kere zaten marilyn manson kurulu bi grup diil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swissair -- 21 Mayıs 2005, 18:52:55 >
  • Iron Maiden ne değil dedin sen anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: swissair

quote:

Orjinalden alıntı: MEtAL_X

En sevdiğiniz metal grupları kimlerdir?
    benimkiler::>
    *IRON MAIDEN
    *KORN
    *MARILYN MANSON
    *METALLICA
    *SENTENCED
    *PENTAGRAM
    *BLACK SABBATH

ıron maiden korn marilyn manson metal grubu diil.. bi kere zaten marilyn manson kurulu bi grup diil.

Iron Maiden metal grubu degilmis duydunuz mu

• adam daha metalin ne oldugunu bilmiyorki tabi degil der...
  • yaw pardonda ben onu yazmadım iron maiden i ciddi diyorum bakınn :)) yıllardır sepultura ve slayer dinliyorum metali de iyi biliyorum . metalden ziyade blues hastasıyım ama inanin iron maiden yazmadım ben oraya. kafam dalgındı hatamı düzelttim.
  • içimizi rahatlattın walla
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.