Şimdi Ara

--__DH METAL MUZIK ODASI__-- (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
27.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: metalized

bana mıydı o smiley ler yaw ii deilmi mi adam lar tmm türkleri sevmiyolar ama yaptıkları music ii bence güzel
  • element eighty
    metallica
    haggard
  • Moonsorrow'u bi deneyin derim bence. Fince şarkıları ama çok iyi yaaa
  • bu aralar korpiklaaniye taktım.aöma 2-3 şarkısı var hepsi de güzel.gerisini bulamıyom bi türlü
  • Children Of Bodom
    Dark Tranquillity
    Nocturnus
    Morbid Angel
    Atheist
    Cynic

bu gruplardan vazgeçemiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

bu aralar korpiklaaniye taktım.aöma 2-3 şarkısı var hepsi de güzel.gerisini bulamıyom bi türlü

Çok iyi gruptur.Özellikle Finntroll sevenlere tavsiye ederim. Albümlerini bulmak biraz zor ama
  • baba grupları saymışsınız zaten metallica ahh ahh nirvana iron sepultura falan filann adları yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayınn lüetfennn
  • Cradle of filth
    dimmu borgir
    satyricon
    iced earth
    LTE
    opeth
    genellikle sevdiklerimde korn marlyn manson dinlemem yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymphantom -- 23 Mayıs 2005, 23:56:40 >
  • element eighty nin yeri başka
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalized

quote:

Orjinalden alıntı: MEtAL_X

http://www.geocities.com/metalx1313/Download.htm

Buraya kodum programı!!

ellerine sağlıkk metal-x

Eyw

• herkese slm bence bu konuyu uzatmadan system of a down dielim bırakalımm varmı ondan iisi
    metallica fln diosunuz tmm saygı duyarım ama eskidi onlar yauw cağdaslasın arklar
  • Çağdaşlaşmayla alakası yok.. Gerçek metal 70li 80li yıllara ait... Şuan ki grupların yaptığı müzikler sonradan çıkan saçma sapan türler!
  • quote:

Orjinalden alıntı: LIZARD

herkese slm bence bu konuyu uzatmadan system of a down dielim bırakalımm varmı ondan iisi
    metallica fln diosunuz tmm saygı duyarım ama eskidi onlar yauw cağdaslasın arklar

Editlenmistir : (harbiden yanlis anlayan cikmis)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalnotdead -- 31 Mayıs 2005, 14:16:01 >
  • abi ole diosunda 70 80 li yılların metali nde cok fazla davul var artık yeni olaylar olduu için daha cok gitar fln koyuyolar araya benim daha cok hosuma gidio
    bu arada soad i ben nu-metal yapıo die bilorum trash fln soad için kullanıldıını hiç duymadım
  • boşuna ugraşmayın RAPCİLER gibi olamazsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: .aNdRey.

boşuna ugraşmayın RAPCİLER gibi olamazsınız

• beseech
    sentenced
    nevermore
    power symphony
    therion
    haggard
    lacrimas profundere
    avrigus
    crematory
    scars of life

bunların üzerine tanımıyorum....(yeni cvp yazdığım için ksra bakma yeni üye oldum)
  • quote:

Burun sokmadan rahat duramıyomusunuz be kardeşim...

= .aNdRey.

• quote:

Arkadaş çok komik . Pardon ne arkadaşı ya yaratık demek daha doğru olur . Evet evet yaratık baya komik . Olm senin ne işin var len burda sen git aksanıyla fak ve beybi demeye çalış hadi güzelim yürü git repine hadi hadi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

quote:

Arkadaş çok komik . Pardon ne arkadaşı ya yaratık demek daha doğru olur . Evet evet yaratık baya komik . Olm senin ne işin var len burda sen git aksanıyla fak ve beybi demeye çalış hadi güzelim yürü git repine hadi hadi

+1

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.