Şimdi Ara

--__DH METAL MUZIK ODASI__-- (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
27.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğru diyosun aslında, ben black metal de dinlemediğim için onlara yakın gibi düşündüm
  • Bas gitar derlerini yazdımlasım olur!!

http://forum.donanimhaber.com/m_2746303/mpage_1/key_/tm.htm
  • sevgili kardeşlerime bir sorum olacak sizce cradle of filth' in aşmış solisti dani filth' in gırtlak kanseri olmasının sebebi o kadar müthiş brutal, scream vokal falan mı yapmasıdır yoksa o kadar güzel vokal yapmasının sebebi gırtlak kanseri olması mıdır??? biraz karışık oldu ama bence merak konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuyasha -- 14 Haziran 2005, 17:20:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: inuyasha

sevgili kardeşlerime bir sorum olacak sizce cradle of filth' in aşmış solisti dani filth' in gırtlak kanseri olmasının sebebi o kadar müthiş brutal, scream vokal falan mı yapmasıdır yoksa o kadar güzel vokal yapmasının sebebi gırtlak kanseri olması mıdır??? biraz karışık oldu ama bence merak konusu.

o adamı canlı dinledinmi?stüdyo albümlerinde adamın sesiyle çok fazla oynuyolar.yoksa öle bi vokal yapmak çok zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

quote:

Orjinalden alıntı: inuyasha

sevgili kardeşlerime bir sorum olacak sizce cradle of filth' in aşmış solisti dani filth' in gırtlak kanseri olmasının sebebi o kadar müthiş brutal, scream vokal falan mı yapmasıdır yoksa o kadar güzel vokal yapmasının sebebi gırtlak kanseri olması mıdır??? biraz karışık oldu ama bence merak konusu.

o adamı canlı dinledinmi?stüdyo albümlerinde adamın sesiyle çok fazla oynuyolar.yoksa öle bi vokal yapmak çok zor

+100

• sepultura
    metallica
    iced earth
    paradise lost
  • 1-IN FLAMES
    2-ROTTİNG CHRİST
    3-DİMMU BORGİR
    4-CREMATORY
    5-SEPULTURA
    6-OLD MANS CHİLD
    7-ICED EARTH

• quote:

Orjinalden alıntı: .aNdRey.

boşuna ugraşmayın RAPCİLER gibi olamazsınız

evet sizler gib gerizekalı olamayız biraz zor cunku....git sen o zencilerin bitarafını....tovbe tovbe
  • SEPULTURA-INNER SELF I DINLEYENINIZ VARMI?
  • ya kimse system of a down yazmamış.halbuki benim favorim
  • Nightwish

System of a Down

Moonspell

ve NIИ
  • bu NIN nine inch nails mı?
  • usta lar isterseniz şarkıcı ismi yazdığınız zaman bir kaç güzel şarkısının adınıda yazın (acemiler için mesela ben)
  • kimsenin cevap yazıcağı yok bari ben "Papa roach" in engüzel şarkısı hangisi onu öğrenmek istiyorum (sizce)
  • "between angels and insects en sewdiğim papa roach şarkılarından biridir
  • usta ben bu metal e yani başladım rammstein i çok beğendim sürekli dinliyom bana biraz isim önersene
  • kardeş açtığın topicde bir sürü tavsiye verenler oldu rammstein için
  • evet o topic teki tavsiyelerin hemen hemen hepsini indirdim internetden
    fanculbınada takıldım baya bi faydası oldu ki ödevin artık kulaktan dolma pop değil de metal ci olduğumu anladım

Not:okuduğum okul fatih üniversitesi işletme bu yıl mezun oldum
  • metal dinleyenlerin diğerlerine göre daha az yaşadığını duydum böyle bişey duyan varmı sizdede?? aman aman ömrümden gidecekse kısarım müziği
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

metal dinleyenlerin diğerlerine göre daha az yaşadığını duydum böyle bişey duyan varmı sizdede?? aman aman ömrümden gidecekse kısarım müziği

hö?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.