Şimdi Ara

--__DH METAL MUZIK ODASI__-- (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
27.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pandacuum

quote:

Orjinalden alıntı: Pozitif

@metalnotdead

sen bu işi biliyosun
    USTAM BENİM

IN FLAMES

evt o işi iyi bilir ama daha iyi bildiği işler var onu burda söylememek lazım

neymi$ onlar?utanma utanma soyle
    bak gordunmu pozitif'i in flames bir kisi daha kazandi

• Arkadaşlar metal video clip sitesi bilen varsa buraya yada bana pm atsın lütfen!!

Bilen vardır mutlaka!
  • www.urbanchaosvideos.com

• quote:

Orjinalden alıntı: pusu

therion.

olay budur be abi..

hele ki quetzelcoatl die bi şarkıları var ki oyyy oyy oyy..

aazımın suyu aktı bak ya be bi dinliim şunu..

ha bu arada :

metallica

soad

anathema

cradle of filth

fln filan işte..
  • MUSE metal diil alternative rock yapar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1-metallica
    2-opeth
    3-anathema
    4-rammstein
    5-katatonia
  • ıron maiden, opeth, kreator, sepultra, megadeth, yngwie malmsteen, dream theater, overkill, therion, iced earth, black sabbath, joe satriani, white stripes
  • kendimi kanıtladım mı acaba?.?.?

Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.

Geri git ? : : Pencereyi kapa ?===> bu ne laaaaannnnn
  • en son gözdem
    ill nino

özellikle
    de la vida ve my pleasanta torture harka parçalar
  • sana katılıyorum!!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: Caceter

linkin park ı metal grubu saymayın gözünüzü seviyim öyle bi metal tarzı yok...limbizkit de öyle

• ah benim rap için bağrı yanan kardşim bukadar üzülme ya gelip geçici şeyler bunlar dünya fani
    quote:

Orjinalden alıntı: barking

eskiden derken türkçe rapin üstünde daha bir kuveti vardı .. yani tütkçe rap falza yayılmamıştı ... ama şimdi türkçe rap giderek yayılıyor ve metal i de geçecek buna eminim .. senin ceza hakkında ne düşünüp düşünmediğini bilemem ama yukardada söledim.. ben sadece sana deil tüm metalcilere onuşuyorum .. daha doğrusu türkçe rap e ezik diyen yada ceza ya boşu boşuna haksız yere hakaret eden kişilere bilemicem sen onlardan mısın ama senle konuşurken bu düşüncelerimi sana da söledim .. ister üstüne alın istersen alınma eğer metal hakkında çok ağır konuştuysam özür dilerim beni deli eden kişi (( metalcilerden )) diablo666 dır .. ondan özür dilediğimde bile " he şöle yola gel " falan diyo ukela şey .. eğer ona olan hıncımı senden , sizden veya tüm metal camiasından çıkardıysam özür dilerim .. her müziğe saygım hep vardı hep olacak ama rap e yapılan saldırılart karşısında bende bu konuşmaları yaptım tekrardan ssenden ve tüm metalcilerden (( diablo666 hariç )) özür diliyorum .. ve artık sadece kendi çapımda metale olan bu nefretimi sonlandırıyorum .. umarım aramızda böle bir tatsızlık yada bir söz düellosu yaşanmaz .. çünkü kendime hakim olamıyorum .. umarım beni anlamışsındır .. ama diğer metalcilerden de lütfen türkçe rap e biraz saygı istiyorum ... bilmiyorum sen saygı duyuyor musun ?? ama farketmez .. artık bu kavga burda bitsin bence .. ve herkes el ele vererek bu kavgayı sonlandırmaya çalışalım .. metalciler ve rapçiler ortak olarak bir tpic açalım .. şahsen şimdi bu işlemi gerçekleştiriyorum .. adminlerden de bu konuya destek vermelerini istiyorum..... saygılar....

elele verelim lay lay lom

• sana katılıyorum!
    quote:

Orjinalden alıntı: Rainmaker©

Bugün nası linkin park gelip geçtiyse evanescence inde kaderi aynı olacak... Pop müzik mantığı bişe bu... Ayrıca bu tür yeni yetme, metale ve metalin köklerine sığınmaya çalışan ama herzaman üvey evlat muamelesi görecek grup isimlerini bu konuda geçen, gerçekten iyi işler yapmış, ayakta herzaman sağlam durmuş, sevenleriyle büyümüş metal gruplarıyla birlikte anmak iğrenç bişe... Evanescence de değişik bi tür, celine dion, enya, sezen aksu tarzı :D:D:D Vokal dışında müzik olarak pek bi anlam ifade etmediği için sonu yakındır... Wait & See :)
  • -AMORPHİS
    -DREAM THEATER
    -HAGGARD
    -MOONSPELL
    -OPETH
    IRON MAİDEN kimse laf söyleyemez tarzım olsun olmasın metal müziğin babaları.....

• -hypocrisy
    -in flames
    -dark tranquillity
    -children of bodom
    -kalmah
    -therion(nick'imden anlaşılır zaten)
    -haggard
    -orphaned land
    -amon amarth
    -ensiferum
    -finntroll
    -rhapsody
    -soilwork
    -the crown
    -amorphis(elegy'ye kadar)

bu listeden hypocrisy, the crown ve soilwork sanırım hiç söylenmemiş...death sevenler ilk ikisini, in flames sevenler de soilwork'ü mutlaka denesinler!
  • amorphis
    dream theater
    haggard
    moonspell
    opeth
    savatage
    anathema
    ıron maiden zaten sölemek luzumsuz müzik tarzım olsun olmasın metal müzğin babaları.....

• trivium
  • Bunlarda benden olsun..Pek bi Karma olcak ama ossun :D

Trivium
    Demon Hunter
    Diecast
    Moonspell
    Sentenced
    Heaven Shall Burn
    Anathema
    Dope
    Soil
    Still Remains
    Rotting Christ
    Samael
  • selam arkadasşlar size gerçek metalciler i söleyim ben
    godsmack
    marlyn manson
    metallica
    slipknot
    slayer
    KoRn metal degildir nu metaldir
  • quote:

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

selam arkadasşlar size gerçek metalciler i söleyim ben
    godsmack
    marlyn manson
    metallica
    slipknot
    slayer
    KoRn metal degildir nu metaldir

gerçek metalciler için çok teşekkür ederiz.büyüksün. sen de olmasan napcaz bilmiyom valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandacuum -- 12 Ekim 2005, 14:46:50 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.