Şimdi Ara

--__DH METAL MUZIK ODASI__-- (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
27.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muhammedda

metal dinleyenlerin diğerlerine göre daha az yaşadığını duydum böyle bişey duyan varmı sizdede?? aman aman ömrümden gidecekse kısarım müziği

bu müzik için ölmeye değmez mi?

şaka tabi ki

• soulfly
    sepultura
  • quote:

Orjinalden alıntı: cansoykal

metal out rap innnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

+6521621965495126572151654981821654 metale

• quote:

Orjinalden alıntı: barking

quote:

Orjinalden alıntı: cansoykal

metal out rap innnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

+6521621965495126572151654981821654 metale

kimsin sen cik disari cik cik ciiiiiik

• yahu metalciler rapçilerin topiclerine giriyo ben niye bu raya giremiyom hem başlıkta rapçiler giremez yazmıyo girerim girmem metalciler rapçilerin topiclerine girmesin bende girmiyim aynı zamanda forever ceza!!!!!!
  • Metale yeni başlayanlar Manowar konserini sakın kaçırmayın, Türkiye'ye gelen ikinci en büyük metal devi Manowar ve bi daha da gelmez bence İlki tabi ki Iron Maiden'dı ve ben onlara gidemedim
  • quote:

yahu metalciler rapçilerin topiclerine giriyo ben niye bu raya giremiyom hem başlıkta rapçiler giremez yazmıyo girerim girmem metalciler rapçilerin topiclerine girmesin bende girmiyim aynı zamanda forever ceza!!!!!!

hmm kimmis onlar ? gir be senimi yicek topic.forever slayer dicektin herhalde elin surcmus olmali
  • benim dilim sürçmez
    ryhme lerim keser
    metalci düşmanım olsun yeter
    barking bütün metalcileri ezer
    kendi topicinizde yenildiniz bana
    şaşırdım hala metalciler ne gezer
    bi kere şunu aklınıza sokun
    metal içine sıçılması için önceden hazırlanmış bir lokum
    bi tarafını yırtarak sölenen sözler ne işe yarar
    metalci utancından yerin dibine batar
    son cümlelerim olsun size bir ek
    tüm cihanda peace ve barking respect
  • barking = havlamak
    Anca böyle bark bark havlar işte. Arkayada fruity loopsla bi ritim atar up tıs up tıs. Yeah yeah der azınada lolipopu alır. Amerikan özentisi arabayada biner. Zencilerede özenir rap yapanların çükü büyümüyo ama dostum:P. Şalvarını çekip pembe tişörtünüde giydimi al sana özenti rapçi işte. İsyanına s.ktuklarım
  • sizin gibilerle kendi dilinizden konuşmak için anca bark bark havlamak gerekiyo gerçi onuda anlamıyonuz ama neyse ..

heee bu arada amerikan arabasına binmek neden yabancı rapçilere özenti oluyo anlamadım .. benim babamın bir 1973 mopdel chevrole ti dayımda corvetti var ama ikiside rap ten nefret eder hee bu arada bende yabancı rapi hiç sevmem ama tabiki de ceza tektir ..... ayrıca bir söz daha......

metalciler anlamaz havlamaktan arkada ne olduğu belirsiz bi gitar sesi ile çığırtarak şarkı söleyenlere
    aslında micropohone girdi metalcilere önden ve arkadan yazık hissetmiyo hiçibiri haberleri var ne savaştan ve barıştan sadece takmışlar kafayı kafayı sallamaya zaten beyin yok içinde daha fazla salla he birde gitarla olduğun yerde zıpla ee ne anladım ben bu iişten ama boşver sen sallla salla yer yerinden oynasın ama savaşı hiç kafaya takma bu sözler karşısında oldunuz kek tekrardan tüm cihanda peace ve barking respect!!!!!!

• quote:

benim dilim sürçmez
    ryhme lerim keser

olm seninle muhatap olmamak icin alttan aldim ama senin kafan almiyorsa o baska.ezik insanlarla isim olmaz polemige giremem seninle.yukarda actigin konuda "metalciler ve hayvanlar giremez "yaziyordu sonradan degistirmissin ne tur bir insan oldugun belli zaten.
    dinledigin muzik sanirim kendini heryerde savas ortamindasin gibi hissettiriyor.yada yasin cok ufak daha,fazla gaza gelmissin biraz yavasla soyle rahat bir nefes al sonra devam edersin cok heyecanlisin bu heyecanla fazla yamassin , dinledigin muzigi empoze etmeye calisiyorsan insan gibi yontem sec.Adavet gostermeyi kendine yakistiriyorsun sanirim? iyi devam et.

• quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

quote:

benim dilim sürçmez
    ryhme lerim keser

olm seninle muhatap olmamak icin alttan aldim ama senin kafan almiyorsa o baska.ezik insanlarla isim olmaz polemige giremem seninle.yukarda actigin konuda "metalciler ve hayvanlar giremez "yaziyordu sonradan degistirmissin ne tur bir insan oldugun belli zaten.
    dinledigin muzik sanirim kendini heryerde savas ortamindasin gibi hissettiriyor.yada yasin cok ufak daha,fazla gaza gelmissin biraz yavasla soyle rahat bir nefes al sonra devam edersin cok heyecanlisin bu heyecanla fazla yamassin , dinledigin muzigi empoze etmeye calisiyorsan insan gibi yontem sec.Adavet gostermeyi kendine yakistiriyorsun sanirim? iyi devam et.

siz kendinizin yaptığınıza bakın bi metalci imzasında rapçiler ve köpekler giremez diye yazmış ayrıca ceza ya o kadar hakaret eden metalcilere bizimde hakaret etme hakkımız vardır elbet hem ben sana benimle muhatab ol demedim ki ben bişi yazdım cvp yazma eğer yazacaksan ki yazmışsın bende sana cvp yazarım biter hem ezik olan metalcilerin sen bana senin daha hevesin yeni bi nefes al falan demişsinde sen rap dinleyenlere saygı göstermiyosun ki bi kere sen nefes al bi bide ezik diyosun bi kere ezik ben deil metal müziktir belki eskiden öyle deildi ama artık öle .... benimle muhatab ol yada olma ben lyrics leri sırf sana deil tüm metalcilere yazdım keyfin bilir .. he bu arda bi sözle kapatıyım konuşmayı ....

YENİ BİLİM OLACAK HİP-HOP BUNU GÖRMEZDEN GELECEKSEN EKSENİN ETRAFINDA DÖN SEN
    edit ::::: cEzA

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

quote:

benim dilim sürçmez
    ryhme lerim keser

siz kendinizin yaptığınıza bakın bi metalci imzasında rapçiler ve köpekler giremez diye yazmış ayrıca ceza ya o kadar hakaret eden metalcilere bizimde hakaret etme hakkımız vardır elbet hem ben sana benimle muhatab ol demedim ki ben bişi yazdım cvp yazma eğer yazacaksan ki yazmışsın bende sana cvp yazarım biter hem ezik olan metalcilerin sen bana senin daha hevesin yeni bi nefes al falan demişsinde sen rap dinleyenlere saygı göstermiyosun ki bi kere sen nefes al bi bide ezik diyosun bi kere ezik ben deil metal müziktir belki eskiden öyle deildi ama artık öle .... benimle muhatab ol yada olma ben lyrics leri sırf sana deil tüm metalcilere yazdım keyfin bilir .. he bu arda bi sözle kapatıyım konuşmayı ....

YENİ BİLİM OLACAK HİP-HOP BUNU GÖRMEZDEN GELECEKSEN EKSENİN ETRAFINDA DÖN SEN
    edit ::::: cEzA

ceza'ya rapciler daha cok hakaret etmiyor mu ? rapcilerin onlarca topici var git sayisini say istersen.olabilir yazmis bence yanis bir imza , senin o yazini sonucta tum "Sinema - Müzik - Kitap " bolumune giren herkes okuyor.benim rap dinleyenlere saygi gostermedigimi nerden biliyorsun ? arkadaslar arasinda ufak bir geyik olur geyigimizi yapar ceker gideriz.burda butun rapcilere falan yapmadim , ona buna yapmakla adam olunmuyor.buyur metal müzigin ezikligini anlat neden eskiden degildi de simdi?eskiden degildi dedigine gore eskiyi de biliyorsun anlat o zaman belki bilmediklerimizi biliyorsundur.

(cok b*ktan anlatım ve yazım yanlışları olmuş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalnotdead -- 26 Ocak 2006 12:40:33 >

• eskiden derken türkçe rapin üstünde daha bir kuveti vardı .. yani tütkçe rap falza yayılmamıştı ... ama şimdi türkçe rap giderek yayılıyor ve metal i de geçecek buna eminim .. senin ceza hakkında ne düşünüp düşünmediğini bilemem ama yukardada söledim.. ben sadece sana deil tüm metalcilere onuşuyorum .. daha doğrusu türkçe rap e ezik diyen yada ceza ya boşu boşuna haksız yere hakaret eden kişilere bilemicem sen onlardan mısın ama senle konuşurken bu düşüncelerimi sana da söledim .. ister üstüne alın istersen alınma eğer metal hakkında çok ağır konuştuysam özür dilerim beni deli eden kişi (( metalcilerden )) diablo666 dır .. ondan özür dilediğimde bile " he şöle yola gel " falan diyo ukela şey .. eğer ona olan hıncımı senden , sizden veya tüm metal camiasından çıkardıysam özür dilerim .. her müziğe saygım hep vardı hep olacak ama rap e yapılan saldırılart karşısında bende bu konuşmaları yaptım tekrardan ssenden ve tüm metalcilerden (( diablo666 hariç )) özür diliyorum .. ve artık sadece kendi çapımda metale olan bu nefretimi sonlandırıyorum .. umarım aramızda böle bir tatsızlık yada bir söz düellosu yaşanmaz .. çünkü kendime hakim olamıyorum .. umarım beni anlamışsındır .. ama diğer metalcilerden de lütfen türkçe rap e biraz saygı istiyorum ... bilmiyorum sen saygı duyuyor musun ?? ama farketmez .. artık bu kavga burda bitsin bence .. ve herkes el ele vererek bu kavgayı sonlandırmaya çalışalım .. metalciler ve rapçiler ortak olarak bir tpic açalım .. şahsen şimdi bu işlemi gerçekleştiriyorum .. adminlerden de bu konuya destek vermelerini istiyorum..... saygılar....

• barking kardeş merak ettim de kaç yaşındasın?tahminim en fazla 15 olduğun yönünde yanılıyomuyum?
  • yanlış anlaşılmasın küçümsemek amacıyla sormadım meraktan.akıl yaşta değil baştadır diye bi atasözü var
  • quote:

eskiden derken türkçe rapin üstünde daha bir kuveti vardı .. yani tütkçe rap falza yayılmamıştı ... ama şimdi türkçe rap giderek yayılıyor ve metal i de geçecek buna eminim .. senin ceza hakkında ne düşünüp düşünmediğini bilemem ama yukardada söledim.. ben sadece sana deil tüm metalcilere onuşuyorum .. daha doğrusu türkçe rap e ezik diyen yada ceza ya boşu boşuna haksız yere hakaret eden kişilere bilemicem sen onlardan mısın ama senle konuşurken bu düşüncelerimi sana da söledim .. ister üstüne alın istersen alınma eğer metal hakkında çok ağır konuştuysam özür dilerim beni deli eden kişi (( metalcilerden )) diablo666 dır .. ondan özür dilediğimde bile " he şöle yola gel " falan diyo ukela şey .. eğer ona olan hıncımı senden , sizden veya tüm metal camiasından çıkardıysam özür dilerim .. her müziğe saygım hep vardı hep olacak ama rap e yapılan saldırılart karşısında bende bu konuşmaları yaptım tekrardan ssenden ve tüm metalcilerden (( diablo666 hariç )) özür diliyorum .. ve artık sadece kendi çapımda metale olan bu nefretimi sonlandırıyorum .. umarım aramızda böle bir tatsızlık yada bir söz düellosu yaşanmaz .. çünkü kendime hakim olamıyorum .. umarım beni anlamışsındır .. ama diğer metalcilerden de lütfen türkçe rap e biraz saygı istiyorum ... bilmiyorum sen saygı duyuyor musun ?? ama farketmez .. artık bu kavga burda bitsin bence .. ve herkes el ele vererek bu kavgayı sonlandırmaya çalışalım .. metalciler ve rapçiler ortak olarak bir tpic açalım .. şahsen şimdi bu işlemi gerçekleştiriyorum .. adminlerden de bu konuya destek vermelerini istiyorum..... saygılar....

eyw. bak boylesi daha guzel :)

• quote:

eskiden derken türkçe rapin üstünde daha bir kuveti vardı .. yani tütkçe rap falza yayılmamıştı ... ama şimdi türkçe rap giderek yayılıyor ve metal i de geçecek buna eminim .. senin ceza hakkında ne düşünüp düşünmediğini bilemem ama yukardada söledim.. ben sadece sana deil tüm metalcilere onuşuyorum .. daha doğrusu türkçe rap e ezik diyen yada ceza ya boşu boşuna haksız yere hakaret eden kişilere bilemicem sen onlardan mısın ama senle konuşurken bu düşüncelerimi sana da söledim .. ister üstüne alın istersen alınma eğer metal hakkında çok ağır konuştuysam özür dilerim beni deli eden kişi (( metalcilerden )) diablo666 dır .. ondan özür dilediğimde bile " he şöle yola gel " falan diyo ukela şey .. eğer ona olan hıncımı senden , sizden veya tüm metal camiasından çıkardıysam özür dilerim .. her müziğe saygım hep vardı hep olacak ama rap e yapılan saldırılart karşısında bende bu konuşmaları yaptım tekrardan ssenden ve tüm metalcilerden (( diablo666 hariç )) özür diliyorum .. ve artık sadece kendi çapımda metale olan bu nefretimi sonlandırıyorum .. umarım aramızda böle bir tatsızlık yada bir söz düellosu yaşanmaz .. çünkü kendime hakim olamıyorum .. umarım beni anlamışsındır .. ama diğer metalcilerden de lütfen türkçe rap e biraz saygı istiyorum ... bilmiyorum sen saygı duyuyor musun ?? ama farketmez .. artık bu kavga burda bitsin bence .. ve herkes el ele vererek bu kavgayı sonlandırmaya çalışalım .. metalciler ve rapçiler ortak olarak bir tpic açalım .. şahsen şimdi bu işlemi gerçekleştiriyorum .. adminlerden de bu konuya destek vermelerini istiyorum..... saygılar....

Örnek Davranış!!

• @metalnotdead

sen bu işi biliyosun
    USTAM BENİM

IN FLAMES
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pozitif

@metalnotdead

sen bu işi biliyosun
    USTAM BENİM

IN FLAMES

evt o işi iyi bilir ama daha iyi bildiği işler var onu burda söylememek lazım

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.