Ya biz bi topic açtık... Taaaa nerele geldi konu! Ayrıca ben KoRn'u ve Marilyn'i elektro sesinden (Metala yakın olduğundan dolayı) dinlerim.. Bilmem anlata bildim mi?
Korn dinliosun, korn un vokali John Davis in sesine elektro diyosun???? Korn her ne kadar metal sınıfına girmesede vokali John tam bir ses virtüözüdür ki bu da sanırım gayda çalmasından da kaynaklanıyor..Elektro bi sesi ise yok adamın...Sesini mükemmel kontrol eder, üst oktavdan altlara çok hızlı bi şekilde mükemmel geçmesi zaten belli eder sesin kalitesini...Bu arada 4 eylül de geliyorlar...
Fakat gelipte metal müzik olarak ne dinliosunuz diye başlık açıp Korn, Marilyn Manson, SOAD vs sıralarsan saçmalarsın, bunu bi metal sitesinde yapsan özenti muamelesi görürsün ki onları yazanın hakettiği muamele odur...
Bence... ;
Blind Guardian Moonspell Therion Haggard Eski Metallica C.O.B. biraz vs...
quote:
Orjinalden alıntı: Cernunnos
quote:
Orjinalden alıntı: MEtAL_X
Ya biz bi topic açtık... Taaaa nerele geldi konu! Ayrıca ben KoRn'u ve Marilyn'i elektro sesinden (Metala yakın olduğundan dolayı) dinlerim.. Bilmem anlata bildim mi?
Korn dinliosun, korn un vokali John Davis in sesine elektro diyosun???? Korn her ne kadar metal sınıfına girmesede vokali John tam bir ses virtüözüdür ki bu da sanırım gayda çalmasından da kaynaklanıyor..Elektro bi sesi ise yok adamın...Sesini mükemmel kontrol eder, üst oktavdan altlara çok hızlı bi şekilde mükemmel geçmesi zaten belli eder sesin kalitesini...Bu arada 4 eylül de geliyorlar...
Fakat gelipte metal müzik olarak ne dinliosunuz diye başlık açıp Korn, Marilyn Manson, SOAD vs sıralarsan saçmalarsın, bunu bi metal sitesinde yapsan özenti muamelesi görürsün ki onları yazanın hakettiği muamele odur...
Bence... ;
galiba jonathan davis eline gitarı almış gitarist ayrılınca.başka eleman almak istemiyolarmış
abi bu korn daki sahişları pek ii bılmıorum ama sanki korn un vokalisti kendini dine verdi gruptan ayrıldı fln deniodu bi ara dorumu beyler
quote:
Orjinalden alıntı: LIZARD
abi bu korn daki sahişları pek ii bılmıorum ama sanki korn un vokalisti kendini dine verdi gruptan ayrıldı fln deniodu bi ara dorumu beyler
solist değil gitaristi
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: MEtAL_X
Bence... ;
Baba haklısın ama ben yanlış aktarmışım oraya...
Demek istediğim sesinin farlı olması!
metalLİCA admlar metali dünyaya duyurdu dah ne olsun
abi vokalist yasmısım solist işte
quote:
Orjinalden alıntı: LIZARD
abi vokalist yasmısım solist işte
Eleman da sana vokalistin diiL gitarist in bahsettiin hadiseyi yaptıını sölemiş ama...
quote:
Orjinalden alıntı: .aNdRey.
boşuna ugraşmayın RAPCİLER gibi olamazsınız
evet rapciler gibi salak olamayız dogru üç kurusluk rap müziğinle burda ötme hadi kocum yaylan.........
Türkiye iyice özenti olmaya başadı!
Gıçı poklular!
1-In Flames 2-Rotting Christ 3-Blind Guardian
Bırakın şu repçileri yaaa cevap vermeyin şu repçilere yokmuş gibi davranın
Epica Children of Bodom Dimmu Borgir İn Flames Emperor Korn Slipknot
Metala yeni başladım şimdilik favori gruplarım bunlar
quote:
Orjinalden alıntı: eddy
biraz alakasız gruplar ama hadi bakalım...Blind Guardian, haggard, nightwish öneririm...Bu yukarda senin yazdığın gruplardan farklı türdeler..Birazda onlara bak zamanla bi kaç türe, gruba kayarsın zaten
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: eddy
biraz alakasız gruplar ama hadi bakalım...Blind Guardian, haggard, nightwish öneririm...Bu yukarda senin yazdığın gruplardan farklı türdeler..Birazda onlara bak zamanla bi kaç türe, gruba kayarsın zaten
o zaten nolduğunu anlamış değil daha boşver.kafasına göre bulup dinliyo
3 inches of blood diye bi grup var arkadaşlar dinlediniz mi bilmiyorum, power metal diye geçiyodu eselmetal sitesinde ama vokal black'e kayıyor ama çok az. Nie bilinmez çok hoşuma gitti müzikleri tavsiye ederim 3 inches of blood - Advance And Vanquish
Bi de School Of Rock'ın soundtrack'ini indirin, eski parçalar var ve çok keyifli hepsi. Film de eğlenceli