Şimdi Ara

DH Metal Toplulugu (1612. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.612
Cevap
65
Favori
935.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16101611161216131614
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 2 Haziran 2016; 10:45:10 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainfall38 -- 28 Ekim 2016; 8:31:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Kumru

quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

Arkadaşlar güzel Spotify playlisti olan paylaşsın da belki yeni şarkılar keşfederiz

Aynen hocam.

https://open.spotify.com/user/hyshot/playlist/12to9hs7j9rdo2bw3ZX1g1

Yılbaşından bu yana yeni çıkan metal albümlerini eklediğim Spotify playlist'i. Şu anda 4.850 şarkı var. Keşfetmek sana kalmış artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hy_Shot

quote:

Orijinalden alıntı: Enes Kumru

quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

Arkadaşlar güzel Spotify playlisti olan paylaşsın da belki yeni şarkılar keşfederiz

Aynen hocam.

https://open.spotify.com/user/hyshot/playlist/12to9hs7j9rdo2bw3ZX1g1

Yılbaşından bu yana yeni çıkan metal albümlerini eklediğim Spotify playlist'i. Şu anda 4.850 şarkı var. Keşfetmek sana kalmış artık.

Hey maşAllah hocam. Takip ettim , dinleyeceğim. Teşekkürler bro.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volbeat'in yeni albümü çıktı, ikinci yarısı güzel denebilir. Onun dışında bence vasat albüm.
  • sage29 kullanıcısına yanıt
    İyiyiz dostum, seni sormalı.

Türk forum tarihine geçecek konulardan biri maalesef artık ölmek üzere. İşin garibi eskiden buranın müdavimi olanlar şu an pek metal müzik dinlemiyor.
  • Eskiden Thrash'in dibine vurardıkta. 5 senelik saçlar gidince müzik tarzim değişti bir anda

Yinede arada aklıma geldikçe açıyorum bişeler

• quote:

Orijinalden alıntı: Crabeinmorn

İyiyiz dostum, seni sormalı.

Türk forum tarihine geçecek konulardan biri maalesef artık ölmek üzere. İşin garibi eskiden buranın müdavimi olanlar şu an pek metal müzik dinlemiyor.

quote:

pek metal müzik dinlemiyor

+1
  • Asim Can Gunduz vefat etti. Allah rahmet etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu canlandırmak lazım. Metal dinleyen kitle elbette vardır
  • vay be, buralar baya doluydu bir zamanlar.

Eskisi gibi yeni albümler gruplar peşinde koşmak keyif vermiyor artık. Maiden, Fates Warning vs tekrar tekrar dinliyorum.
    Son zamanlarda çıkan, yada benim yeni keşfettiğim şeyleri kısaca bi özetleyeyim.

Iron Maiden - Book of Souls: Olmuş. The Red and the Black, Book of Souls muazzam olmuş. Empire of the clouds'ta aynı şekilde. Tears of Clown, Man of Sorrows kaliteli şarkılar. Şuanki turdan 3-5 bootleg bulup dinledim de inşallah ses kaydından kötü geliyordur bana yoksa Bruce'un ses :(
    Kerrang, bi tane daha Maiden Cover albümü çıkarmış.
    +Trivium - For the Greater Good of God coverlamış. Hayal kırıklığı yaşadım. Kendi tarzlarında çalıp batırırlar diye bekliyordum. Akustik çalmışlar. Ne olduğunu anlamakla geçiyor bütün şarkı
    +Muncie Girls - Wicker Man. Yumuşacık olmuş. Brothers and their Fathers kısmını Sisters and their Mothers diye değiştirmişler dilime takıldı.
    +Cry Venom - Aces High, orjinale yakın kalıp bi tutam stillerini katmışlar.
    Şarkılar iyi kötü arasında değişiyor bi yerden sonra stili sevip sevmemenize kalıyor olay.
    Bana göre en iyi cover The Red and the Black coverı olmuş. Steven Battelle diye normalde rock çalan birisinin emeği. İlk başta "bu ne be" dedirtiyor ama ciddi dinleyince çok hoşuma giden bi cover oldu.

Avantasia'nın son albümde çok hoş şarkılar var. Seduction of Decay, Babylon Vampires, Draconian Love, Unchain the Light, adı upuzun olan ilk 2 şarkı. Bir sürü vokalist işini çok iyi kullanmışlar bu albümde. Tam anlamıyla metal opera olmuş.

Unisonic'e sardım biraz. Kiske'nin sesiyle oynamasını dinlemek baya eğlenceli geliyor. Unisonic,

Star One - Starchild şarkısındaki klavye solo dinlediğim en iyi sololardan biri olabilir.

Liquid Tension Experiment - Osmosis (mümkünse Live in LA). Kelimeler yetmiyor. Acid Rain, Paradigm Shift gibi şarkıları yazan insanların bunu yazdığını düşününce.
    Ayrıca Dream Theater'ın Maiden'dan coverladığı Gangland müzikal anlamda en iyi coverlardan olabilir. Prog Metal grubu, Heavy Metal grubunun şarkısını Jazz/Blues tadında çalıyor.

Son olarak Fates Warning
    Theories of Flight tam dinleyemedim. The Light and Shade of Things sağ olsun geçemiyorum diğer şarkılara. Muazzam.
    Bi önceki albümde And Yet It Moves, bu albümde The Light and Shade of Things 2 albümde +10 dakikalık 2 muazzam şarkı.
  • Psman kullanıcısına yanıt
    Gerçekten güzel grupmuş, teşekkürler dostum. (Geç oldu biraz ama )
  • Şahsım adına öyle değil dostum; güncel takibi bırakmıştım bir süredir
    Zaten buraya pek katkım olduğu da söylenemez aslında
    Ama hala favori forumumdur..
  • Sayfada baby metal dinleyen ve LP paylaşan var son sayfa acilen silinmeli yoksa o kadar post ve emek boşa gidecek.

• plug yapalım
  • oraya bir stoner metalci daha yazmanızı rica ediciim

• 
Sayfa: önceki 16101611161216131614
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.