Şimdi Ara

DH Metal Toplulugu (1617. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.612
Cevap
65
Favori
935.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16151616161716181619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disturbed asylum albumü hangi metal türü bilmiyorum ama en beğendiğim tip . yeni bu tip şarkı bulanıyorum tavsiyesi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.30'dan sonra kayış kopuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 4 Aralık 2017; 19:17:22 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki parçanın ilk yarısını defalarca kez dinleyebilirim. Felaket şarj oluyorum dinlerken, sokaklarda kimseleri umursamadan hızla düşe kalka koşma isteği uyandırıyor lanet olası.

Şunu da koyayım da kaçayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steven Wilson

Aşırı kaliteli bir şey, tavsiye ederim.

Sonunda dinledim bu albümü ve direkt arşive kaydettim. Çok teşekkürler hocam tavsiyeniz için, şahane albümdü.

Şimdi gideyim biraz da pop'umsu şeyler dinleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 7 Aralık 2017; 22:39:27 >
  • Kendisi önceden Immortal'daymış. Duymuş dinlemiş olabilirsiniz, en çok tanınan black metal gruplarından birisiydi. Black seviyorsanız ve dinlemediyseniz All Shall Fall ve At The Heart of Winter albümleri harikadır. Bir de elbette "napıyor bu deli" bakışları altında manyakça koşacak olmasam da karlı bir kış günü bayır aşağı şu videoda 5:25'teki gibi bayır aşağı koşmak isterim blast beat'ler eşliğinde.

• biz hala burdayız
  • Eskiden Xasthur, mastur boşuna kasmışız. Bullet for My Valentine şahaneymiş. Özellikle de "The Poison" albümü. Bunca sene yok yere hakkını yemişiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Algol

Eskiden Xasthur, mastur boşuna kasmışız. Bullet for My Valentine şahaneymiş. Özellikle de "The Poison" albümü. Bunca sene yok yere hakkını yemişiz.

guilty pleasure

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralar ölü, herkes kendi köşesine çekilmiş ama hiç değilse yeni çıkacak albümlerden single'lar paylaşılsa, haberimiz olsa o albümlerden ve beklemeye alsak güzel olurdu. Arada dikkatimi çekenleri paylaşayım bari böyle.

Auri, Tuomas Holopainen'in yeni grubuymuş. Albüm 23 Mart'ta geliyor. Umarım güzel bir şey çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolves In The Throne Room

Buralar ölü, herkes kendi köşesine çekilmiş ama hiç değilse yeni çıkacak albümlerden single'lar paylaşılsa, haberimiz olsa o albümlerden ve beklemeye alsak güzel olurdu. Arada dikkatimi çekenleri paylaşayım bari böyle.

Auri, Tuomas Holopainen'in yeni grubuymuş. Albüm 23 Mart'ta geliyor. Umarım güzel bir şey çıkar.

Johanna telafuzu düzeltmiş. Tuomas'ın solo projesinde (Scrooge McDuck'la ilgili olan) korkunç telaffuzu vardı. Bunu gayet sevdim. Bu adamın yazdığı sözlere bayılıyorum, Nightwish'de de mükemmel sözler yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwinterday

quote:

Orijinalden alıntı: yanmısbozuka

quote:

Orijinalden alıntı: blackwinterday

Sólstafir dinleyen var mı?

Su tek kisilik olan grupmu adamin soyadiydi grubun ismi hemde

Yok bunlar 4 kişi, izlandalı bir grup. Post metal yapıyorlarmış, ben de bugün rastladım. Elemanlar da acayip cool tipler yalnız:

http://www.lastfm.com.tr/music/S%C3%B3lstafir/+images/44461289

Bir de video koyayım da tam olsun:

Muhteşem! Evde, yolda, şirkette takıyorum kulaklığı dinliyorum. DH'de dinleyen vardır belki diyerek Google'da arama yaptım ve buldum..
  • Psychedelic Black

Nefisssssss...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 2 Mart 2018; 16:6:39 >
  • 
Sayfa: önceki 16151616161716181619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.