Şimdi Ara

DH Metal Toplulugu (1619. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.612
Cevap
65
Favori
935.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16171618161916201621
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam benlik grupmuş. Şarkı ismine bakınca Türk grup olmaları dikkatimi çekti. Ülkemizde Black Metal gelişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

Tam benlik grupmuş. Şarkı ismine bakınca Türk grup olmaları dikkatimi çekti. Ülkemizde Black Metal gelişiyor.
    Diğer şarkıları da çok sağlam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ffdp nin şu 3 şarkisi hangi kategoriye giriyor,bu tarz sarkilar ariyorum

Got your six

Dot your eyes

Under and over it

• Senin yerini hangi albüm tutabilir be!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peace Sells.. -- 30 Mayıs 2018; 13:53:54 >
  • Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Hocam nickinizi görünce söylemek istedim, gerçek hesabım4 gün banlı o yüzden bu hesaptan yazıyorum

Benim nickim de Rust in Peace

En sevdiğim metal albümlerinde Countdown to Extinction la zirvededir

• Burn in hell.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ByBaterist kullanıcısına yanıt
    Neden hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: The Smoke Of Many Fires

Hocam nickinizi görünce söylemek istedim, gerçek hesabım4 gün banlı o yüzden bu hesaptan yazıyorum

Benim nickim de Rust in Peace

En sevdiğim metal albümlerinde Countdown to Extinction la zirvededir
    Rust in peace benim için megadeth'in ve thrash'in zirvesidir. En sevdiğim 5 metal albümüne de kafadan girer

Ben CTE ile Youthanasia'yı aynı derecede seviyorum. Arkasına da peace sells ile cryptic writings gelir

• Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Benim için her zaman RıP in yeri ayrıdır ama countdown to extinctionu hafife almayalım. Ben de youthanasia ile bir tutardım da çok dinlemediğim şarkılarını dikkatli dinleyince RıP e yakın olduğunu anladım.

Cryptic Writings i hiç sevmezdim, son2 haftadır en çok dinlediğim albüm

Have Cool- Will Travel, The Disintgretors, FFF dışındakilerin hepsini seviyorum.

Youthanasia da crypticden 1 tık üsttedir, özellikle o killing road a aşığım.

2000 sonrası ise en iyisi bence system has failed dır.

En thrash albümleri de ilk 4 albüm daha sonra heavy ye döndü megadeth

Yani bi liste yapsam ilk 3 diye( objektif)

1- Rust in Peace

2- Countdown to Extinction

İlk 2 kesin bu da 3 ü yerleştirmek zor

Peace sells mi desem,youthanasia mı

• twisted sister
  • Bu hills of rock a ,Bulgaristan a gelecek olan varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyDazz

Bu hills of rock a ,Bulgaristan a gelecek olan varmı ?
    gitmek istemiştim ama rob halford un performansı ortada, glen tipton parkinson oldu vs.

onun yerine evin ihtiyaçlarıyla ilgilendim.

bu arada 3ayda ekleye ekleye sabaton eklemişler. parayı buna gömmediğim için mutluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Toro -- 15 Haziran 2018; 15:25:37 >
  • havok son 20yılın en iyi thrash grubu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

gitmek istemiştim ama rob halford un performansı ortada, glen tipton parkinson oldu vs.

onun yerine evin ihtiyaçlarıyla ilgilendim.

bu arada 3ayda ekleye ekleye sabaton eklemişler. parayı buna gömmediğim için mutluyum.

Alıntıları Göster
    Rob Halford un performansı hatta genel olarak grubun performansı belkide son 20 senenin en iyisi , bir çok otoriteye göre painkiller den sonra en iyi albüm bu sene firepower adı ile çıktı ki her parçası muazzam.

3 ayda ekleye ekleye sabaton eklemişler derken? Slipknot gibi kafa açan grup mu ekleselerdi? Bana göre İskandinav bi 3. Grup eklenmesi gayet güzel tercih ama bunun sabaton dan çok Kalmah olmasını tercih ederdim.

Fix fiyatlandirma vardir konserlerde büyük gruplar başına 50 dolar alınır ki 2 tane grup var böyle; maiden ve judas yani nwobhm ağırlığı hissediliyor. Diğer gruplar da bedavaya geliyor ki gayet iyi fiyat. Istanbul konseri bu fiyatın çok üstünde idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyDazz

Rob Halford un performansı hatta genel olarak grubun performansı belkide son 20 senenin en iyisi , bir çok otoriteye göre painkiller den sonra en iyi albüm bu sene firepower adı ile çıktı ki her parçası muazzam.

3 ayda ekleye ekleye sabaton eklemişler derken? Slipknot gibi kafa açan grup mu ekleselerdi? Bana göre İskandinav bi 3. Grup eklenmesi gayet güzel tercih ama bunun sabaton dan çok Kalmah olmasını tercih ederdim.

Fix fiyatlandirma vardir konserlerde büyük gruplar başına 50 dolar alınır ki 2 tane grup var böyle; maiden ve judas yani nwobhm ağırlığı hissediliyor. Diğer gruplar da bedavaya geliyor ki gayet iyi fiyat. Istanbul konseri bu fiyatın çok üstünde idi.

Alıntıları Göster
    sabaton severim ben, ama oraya anthrax veya overkill gibi bir thrash devi lazımdı. sabaton nedir allasen. nwobhm olarak da saxon taş gibi şu an. onları ekleselerdi gidemediğim için üzülürdüm.

açıkcası firepower'a 80ler judas'ından fazla değer veren bir otoriteyi kabul edemem ben. böyle saçmalık olmaz. performans konusunda da herhangi bir şarkıyı aç, sonra bir kaç yıl önceki kayıtlardan aç anlarsın.

ben bulgaristana bide vizesiyle uğraşacağıma önümüzdeki yıllarda hellfest, brutal assault tarzında bir festival yapıcam, yine de sana iyi eğlenceler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

sabaton severim ben, ama oraya anthrax veya overkill gibi bir thrash devi lazımdı. sabaton nedir allasen. nwobhm olarak da saxon taş gibi şu an. onları ekleselerdi gidemediğim için üzülürdüm.

açıkcası firepower'a 80ler judas'ından fazla değer veren bir otoriteyi kabul edemem ben. böyle saçmalık olmaz. performans konusunda da herhangi bir şarkıyı aç, sonra bir kaç yıl önceki kayıtlardan aç anlarsın.

ben bulgaristana bide vizesiyle uğraşacağıma önümüzdeki yıllarda hellfest, brutal assault tarzında bir festival yapıcam, yine de sana iyi eğlenceler dilerim.

Alıntıları Göster
    Sabaton son dönemlerde en parlayan grup diye çağırdılar büyük ihtimalle, sonisphere deki mastodon gibi formda olan bi grup şeklinde çağırıldı diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köşemizi kapalım , ne tarz dinlediğim az çok anlaşılıyordur zaten
  • Beyler bu Bulgardaki festivale giden yok mu? toplu bir tur falan var mı?
    Bi ara oluyordu öyle şeyler Maidenı son birkez görmek istiyorum.
  • Bi ara ne konserler ne festivaller oluyordu ülkemizde, artık neredeyse heavy metal konserine rastlamak çok mümkün değil.

• 
Sayfa: önceki 16171618161916201621
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.