Bildirim
DH Metal Toplulugu (1623. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Selam White Cluster,
Biliyorsun ben modern islerden hic hazzetmeyen birisiyim. Dinledim ama sonucu biliyordum... Thrash turnuvasindan belki hatirlarsin bir cok kisinin begendigi 'By Inheritance'i elimin tersiyle iterim ama 'Terror Squad'a bayilirim.
Bu aralar genel olarak yeni cikanlarin epey gerisindeyim ve DH'ye de tesadufen ugrayayim dedim uzun aranin ardindan yeni farkettim benden bahsettigini. -
Merak ettim thrash metali sevmeyen bir ben miyim? Black'te bile sevdiğim şarkılar var ama şu saf thrash şarkılarını hiç sevemiyorum. Kastettiklerim Exodus, Kreator, Overkill, Sodom falan. Megadeth'i , Metallica'yı , Slayer'ı severim ama Megadeth ve Metallica ilk albümleri dışında thrash sayılmaz. Ama Thrash albümlerine de bayılırım bu grupların. Slayer ın da farklı bi soundu var onu da seviyorum
Sanırım ben thrash teki raw sesi sevmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim mahallede bi hacı dede var. Adamın kulakları ağrıdığı için sokakta top oynayan çocuklara bile bağırıyor, çok gürültü yapıyorsunuz diye. Geçen bu hacı dedeyi yanıma çağırdım ve kulaklıklarımı taktım kulağına, bana ne açacaksın evladım diye baktı. Şol cennetin ırmaklarını açacağımı beklerken kulağına Vektor'u dayadım. Ondan sonra her gün Vektor dinlemeye başladı, kulak ağrısı falan da dinlemiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Einar Solberg
Merak ettim thrash metali sevmeyen bir ben miyim? Black'te bile sevdiğim şarkılar var ama şu saf thrash şarkılarını hiç sevemiyorum. Kastettiklerim Exodus, Kreator, Overkill, Sodom falan. Megadeth'i , Metallica'yı , Slayer'ı severim ama Megadeth ve Metallica ilk albümleri dışında thrash sayılmaz. Ama Thrash albümlerine de bayılırım bu grupların. Slayer ın da farklı bi soundu var onu da seviyorum
Sanırım ben thrash teki raw sesi sevmiyorum
-
Hocam cidden böyle bir şey beklemiyordum bu neymiş ya? Vokaller, gitarlar, davullar her şeyine bayıldım. Şu albümü hemen indireyim bari. Bir süre Belakor - Stone's Reach, In Mourning - Weights of Ocean bi de bunların albümünü dinleyeceğim sanırım.
Şunu da eklemek istedim vokale B-A-Y-I-L-D-I-M.
cidden böyle bir şey beklemiyordum bu neymiş ya? her şeyine bayıldım.B-A-Y-I-L-D-I-M.quote:
Hocam cidden böyle bir şey beklemiyordum bu neymiş ya? Vokaller, gitarlar, davullar her şeyine bayıldım. Şu albümü hemen indireyim bari. Bir süre Belakor - Stone's Reach, In Mourning - Weights of Ocean bi de bunların albümünü dinleyeceğim sanırım.
Şunu da eklemek istedim vokale B-A-Y-I-L-D-I-M.
Bunları genelde kadınlardan duymaya alışığım. In Mourning beni pek açmadı açıkçası, son zamanlarda böyle gruplar çok çıkıyor ama içime sinmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mandalorian -- 15 Kasım 2018; 21:44:15 > -
Ne ima ediyosunuz hocam üzüyorsunuz beni. Kendimi ifade edecek başka kelime bulamadım ne diyeyim
In Mourningi daha pek dinlemedim ama Belakor efsane. Favorim Venator. O sololar nedir arkadaş
Ara ara bu tarz progressive death metal grupları çıkıyor ama pek beğenemiyorum, çoğu kötü bir müzik sunuyor bana göre. Persefone falan var bak bi belki seversin.quote:
Ne ima ediyosunuz hocam üzüyorsunuz beni. Kendimi ifade edecek başka kelime bulamadım ne diyeyim
In Mourningi daha pek dinlemedim ama Belakor efsane. Favorim Venator. O sololar nedir arkadaş -
-
-
-
Beni de ekleyiniz arkadaşlar, bu arada uzun zamandan sonra Behemoth geliyor 23 Şubatta.. biletler 130 TL.
Detaylar;
https://www.mobilet.com/event/behemoth-2760-a14f?utm_source=instagram&utm_medium=post&utm_campaign=ocak&utm_content=ocak15 -
Arkadaşlar zamanında ne gruplar geliyordu Iron Maiden, Manowar, Megadeth vb. Ne olduda bunlar iyice kestiler ilişkilerini bizlerle? Festivaller oluyorsu 3-4 gün süren kuruduk valla.
Büyük grupları bilmem de Behemoth, At The Gates gibi gruplar hala geliyor.
Seneye de Megadeth geliyor
Anathema gelsinquote:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumb Truck -- 5 Şubat 2019; 12:1:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Megadeth yeri ve zamanı bellimi? Pek bilgi yok ortalıkta..quote:
Dave Mustaine twitter hesabında söylemişti 2020 de Türkiyeye geleceklerini
Anathema Türkiye'den çıkmıyor
Selam herkese sepultura 30 nisanda istanbula geliyor sıcağı sıcağına paylaşmak istedim.
Hocam yaşıyor musun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X