Şimdi Ara

DH Metal Toplulugu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.612
Cevap
65
Favori
935.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum..megalomanyaklık derecesinde LP hastalığım var..
    Hayko cepkin-Korn-Evanescence-The hoobastank-Çilekeş-Good Charlotte-Greenday....böyle devam eder..

tekirdağda oturuyorum.. şehir dışına da çıkamıyorum..yani istanbuldaki konserlere gidemiyorum..
    manga-duman falan geliyo sadece tekirdağa..senede bir

bu arada bir imzanız var mı??
  • topiğimizle ilgili birşey düşündüm
    herkes mesajını yazarken o anda ne dinlediğini mesajının altına yazsın,fena olma değil mi?
    bir anlamda "su anda ne dinliyorsunuz?" topiğinin bir başka çeşidi olur

Crematory - One (Metallica Cover)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

bu arada blind guardian konusu geçmişte,istanbuldaki blind guardian konserini izleyen ve sağlam blind guardian dinleyicisi olan bi arkadaşım BG'nin yeni şarkılarında eski kendilerine has tarzın olmadığını ve bi nevi ticari şarkılar yaptıklarını söyledi
    son albümlerini dinleyen var mı aranızda?

ticari kaygıları varmı bilemem ama benimde eski albümlerini aradığım doğru.. son iki albümünü tam anlamıyla dinlemedim bile henüz.. keşke yine 'Imaginations From The Other Side' tadında bir albüm yapsalar...
    Gerçi son albümleri Metal-Archives'te oldukça olumlu yorumlar almış. 'A Night At The Opera' (bir önceki albümleri) ise en zayıf halka olarak gözüküyor diskografilerinde..
    Yinede bu grubu ilk defa dinleyecekseniz kesinlikle eski albümleriyle başlamalısınız.. benim beğendiğim parçaları;
    The Bard's Song
    A Past And Future Secret
    Bright Eyes
    And The Story Ends
    Mirror Mirror
    To France
  • quote:

Orjinalden alıntı: keltikfrost

nerde eski metalciler nerde yeni nu metalciler demişsiniz.boşverin siz eskileri yenileri.kendinize bakın 80 sonu ve 90'lar da bu piyasadan fanzin yazarlığıyla,stüdyosuyla,barıyla,organizasyonuyla,radyosuyla ekmek kazanan şimdinin baron metalcileri mütemadiyen light şeyler dinleyip hala bu piyasadan ekmek yiyor.sizlere tavsiyem kimseyi yaş yada heavy metal geçmişiyle övmeyin yada yadırgamayın.bana göre içi metal aşkıyla tutuşan yeni bir metalci artık zorla yada kısıtlı heavy şarkılarını dinleyen 30larında bir metalciden daha sıkı bir metalcidir.sokaklarda iron maiden tişörtlü 15/18 inde çocuklar görünce çok seviniyorum.ama aynı yaşlarda burzum,cradle,deicide,mayhem dinleyen çocuklar görüncede üzülüyorum.kesinlikle gruplara kötülemiyorum(cradle hariç) fakat o tür extreme metal grupları hiç bir altyapıya sahip olmadan dinleyen gençler özenti yada depresif takılıyorlar.neyse fazla dallandırdık konuyu

boşveremeyiz eskileri yenileri
    zaten dinleyiciler boş verdiği için bu müzik bu noktaya vardı
    mtv de rock adı altında ne gruplar,insanlar ödül alıyor ama kimse buna itiraz etmiyor bunlar rock değil diye
    arada sesimizi duyurmak gerekli,ha tabiki mtv nin ne dinlettiği neye ödül verdiğini umursamayız o sadece bir örnekti
    müzik piyasası böyle çünkü dinleyici değişti piyasada değişti bu yüzden(haklılar çünkü onlarda böyle para kazanıyorlar)
    ne zaman dinleyici gerçek metal müzikle ilgilenicek o zaman müzik firmaları ve kanallar gerçek metale yönelicek

bu arada mayhem ve burzum kökeni eskilere dayanan ve yaptıkları tarzları sonuna kadar yaşayan iki gruptur
    nasıl nwbhm(yanlış yazmış olabilirim) nin babalarından biri iron maiden ise burzum ve mayhem de black metal in ilk örneklerindendir (black sabbath ve venom gibi eskileri bu sınıfa koymayalım)
    bu arada ben burzum,mayhem dinlemem iron maiden ı bu iki gruptan daha çok dinlerim,sadece fikrimi söyledim

Nightwish - Nemo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 22 Kasım 2006; 21:48:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardagoth

quote:

bu arada blind guardian konusu geçmişte,istanbuldaki blind guardian konserini izleyen ve sağlam blind guardian dinleyicisi olan bi arkadaşım BG'nin yeni şarkılarında eski kendilerine has tarzın olmadığını ve bi nevi ticari şarkılar yaptıklarını söyledi
    son albümlerini dinleyen var mı aranızda?

ticari kaygıları varmı bilemem ama benimde eski albümlerini aradığım doğru.. son iki albümünü tam anlamıyla dinlemedim bile henüz.. keşke yine 'Imaginations From The Other Side' tadında bir albüm yapsalar...
    Gerçi son albümleri Metal-Archives'te oldukça olumlu yorumlar almış. 'A Night At The Opera' (bir önceki albümleri) ise en zayıf halka olarak gözüküyor diskografilerinde..
    Yinede bu grubu ilk defa dinleyecekseniz kesinlikle eski albümleriyle başlamalısınız.. benim beğendiğim parçaları;
    The Bard's Song
    A Past And Future Secret
    Bright Eyes
    And The Story Ends
    Mirror Mirror
    To France

hoşgeldin ardagoth,uzun zaman oldu seni görmeyeli topiği nasıl buldun?
    ben blind guardian çok aşırı dinlememekle birlikte "Nightfall In Middle Earth" albümlerini ve bu albümün açılış şarkısı olan Into The Storm'u çok severim ama The Bard's Song'ûn yeri çok ayrıdır

Hammerfall - Let The Hammerfall
  • eski yeni her şeyi dinlemek lazım sadece eskileri dinleyerek ya da sadece yenileri dinleyerek olmaz

sanctus diavolos nightwish dinlediğini gördüm çok sevindim belki en iyi grup değil ama benim için en iyisi çok anlamı var umarım tarjanın yerini doldurup devam ederler yollarına..

Nightwish-The Forever Moments

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruxano -- 22 Kasım 2006; 22:03:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kolcu4

eski yeni her şeyi dinlemek lazım sadece eskileri dinleyerek ya da sadece yenileri dinleyerek olmaz

sanctus diavolos nightwish dinlediğini gördüm çok sevindim belki en iyi grup değil ama benim için en iyisi çok anlamı var umarım tarjanın yerini doldurup devam ederler yollarına..

Nightwish-The Forever Moments

Nightwish'i çok severim,umarım Tarjanın yerine iyi birini bulurlar dediğin gibi
    en çok "nemo" ve "i wish i had angel" isimli şarkılarını seviyorum

Elvenking - Pagan Purity
  • Bu arada kolcu4,nickini görüncede ben çok sevindim
    sende benim gibi kolcuları seviyorsun sanırım

Moonsorrow - Karhunkynsi
  • quote:

topiğimizle ilgili birşey düşündüm
    herkes mesajını yazarken o anda ne dinlediğini mesajının altına yazsın,fena olma değil mi?

çok süper düşünmüşsün

death-crystal mountain
  • quote:

teşekkürler... baştada söylediğim gibi, benide ekle diyip bir daha gelmeyenler zaten belli etmişler kendilerini, iyide etmişler..
    zaten bir kaç hafta içinde herşey belli olur iyice...
    merak etme bu arada giremesemde hep takip ettim yazılanları.. umarım seviye düşmeden hep bu şekilde dewam eder... gerçi görmek istediğim bir kaç kişi daha var bu sayfada ama henüz pek el atmamışlar buraya..

şu an dinlediğim; Avantasia - Sign Of The Cross

iki albümleri var; The Metal Opera Part l ve Part ll.. Senfonik Power Metal yapıyorlar..
    bana göre ilk albümleri daha başarılı ve power metal sewenleri gerçekten tatmin edecek kalitede..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 22 Kasım 2006; 22:21:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: goxel54

quote:

topiğimizle ilgili birşey düşündüm

çok süper düşünmüşsün

death-crystal mountain

sağol goxel

Battlelore - Forked Height
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardagoth

quote:

teşekkürler... baştada söylediğim gibi, benide ekle diyip bir daha gelmeyenler zaten belli etmişler kendilerini, iyide etmişler..
    zaten bir kaç hafta içinde herşey belli olur iyice...
    merak etme bu arada giremesemde hep takip ettim yazılanları.. umarım seviye düşmeden hep bu şekilde dewam eder... gerçi görmek istediğim bir kaç kişi daha var bu sayfada ama henüz pek el atmamışlar buraya..

şu an dinlediğim; Avantasia - Sign Of The Cross

iki albümleri var; The Metal Opera Part l ve Part ll.. Senfonik Power Metal yapıyorlar..
    bana göre ilk albümleri daha başarılı ve power metal sewenleri gerçekten tatmin edecek kalitede..

evet haklısın,birkaç hafta içinde herşey belli olur dediğin gibi

Avantasia'nın nasıl bi grup olduğunu sorucaktım ama anlatmışsın zaten

yazılarını eksik etme lütfen

Finntroll - Trollhammaren
  • dinlemediğseniz eğer ensiferumu şiddetle tavsiye ediyorum iron albumu özellikle süper bi introyla giriyolar ve tears adlı şarkıyla tüm ruh halinizin içine ederekten bitiyor album

Ensiferum-Tears

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruxano -- 22 Kasım 2006; 22:32:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kolcu4

dinlemediğseniz eğer ensiferumu şiddetle tavsiye ediyorum iron albumu özellikle süper bi introyla giriyolar ve tears adlı şarkıyla tüm ruh halinizin içine ederekten bitiyor album

ben ensiferum u çat pat ingilizcemle konuştuğum Finlandiyalı birinden duymuştum,dinleyincede baya sevmiştim
    severim folk metal

Ensiferum - Eternal Wait
  • Ensiferum dan güzel şarkı önersenize biz de dinleyelim
  • bu arada ardagoth,dinlediğin sign of the cross Iron Maiden'ın şarkısının coverı mı?

Blind Guardian - Fly
  • quote:

Ensiferum dan güzel şarkı önersenize biz de dinleyelim

bende fazla şarkıları yok ama olanlar içinde Eternal Wait,Tale Of Revenge,Lost In Dispair ve Warrior's Quest beğendiğim şarkılar

Ensiferum - Warrior's Quest
  • sağol sanctus.
    bu arada battle song adlı şarkılarını indirdim, çok begendim.
  • quote:

sağol sanctus.
    bu arada battle song adlı şarkılarını indirdim, çok begendim.

Battlelore iyi gruptur,nerden bulduysam şans eseri dinlemiştim ilk olarak
    şarkılarında Yüzüklerin Efendisi yani Orta Dünya konulu sözler yazarlar

Moonsorrow - Jotunheim
  • Apostasy dinliyorum arkadaşlar çok güzel tavsiye ederim

Edge Of Satity _ Incantation
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.