Şimdi Ara

DH|MMORPG Oyunlar Öneri ve Eleştri Merkezi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes oyun önerisi istiyor tek konuya bakmak yerine bir konuda herkes kendi yorumunu yazsın oyun hakkında. Birisi şunu oyna diyor diğeri beğenmiyor olmuyor öyle. Tutarmı bilmiyorum ama güzel düşünce
    --------------------------------------------------------------
    Battle of Immortals : Oynanış açısından iyi kamera olarak sorunlu sınırlı bir kamera açınız var oyunu kötü etkilemekte.Grafikleri fena değil.Pek serbest değilsiniz insan kendini diablo oynuyormuş gibi hissediyor. Sürekli görevler vb. var. Bol eventli zevkli ama.
    Maple Story: 2D MMORPG oyunu oynanış açısından 2 boyutlu platform oyunlarına benziyor. Normal bir online oyundan da eksiği yok gibi. Grafik olarak bence sorunu yok çözünürlüğü düşük (800x600) window modda oynuyorum. Oyunda çok çeşitli karakterler ve çok geniş harita var. Sürekli yeni şeyler geliyor.
    Trickster Online: Bu da 2D bir oyun yanlız üstten görünümlü.Grafik olarak fena değil çizgi film tarzı grafikleri var. Maple story dururken oynanmaz bence.
    Lineage 2: Grafik olarak güzel karakter seçeneği bol. Oyunun orjinali paralı pvp serverlarda takılabilirsiniz. İtemler bayağı çeşitli.
    World of Tanks: Tank savaşı. Kendi türünde tek sağlam oyun diyebilirim. Grafikleri fena değil. Bir süre sonra sıkıyor özellikle kötü tanklarla iyi tanklar aynı savaşta yer alabiliyor.
    Allods Online TR: Oyun tamamen türkçe. Türkçe oyunlar arasında en oynanabiliri bu sanırsam. Grafik olarak fena değil görevler sıkmıyor oynaması zevkli. Ben beğenemedim o sorun benden kaynaklanıyor oyundan değil

• Oyun tavsiye konusu var zaten:http://forum.donanimhaber.com/m_38107255/mpage_8/tm.htm

Tavsiye: DC Universe Online
  • adın ne DC hero musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karakurt58

adın ne DC hero musun?

Evet heroyum oyundaki adım TheMarksman
  • World of Tanks 1 gün oynayabildim dayanamadım daha fazla.Laglı oluyor ve dediğin gibi tanklar arasında çok fark oluyor.Tavsiye etmiyorum.

Allods oynamadıysanız oynayın güzel oyundur.
  • Dc universe online , araf online , crime craft , forsaken world , alliance of valiant arms , war inc battlezone , prius online , dragona online , dragon soul harici adam gibi oyun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 15 Kasım 2011; 0:00:26 >
  • Onerirken neden o oyunu onersdiginizi, begenmediginiz yonleri varsa hangileridir, aciklasaniz veya tavsiye etmediginiz bi oyun varsa baslica sebebinin ne oldugunu soyleseniz bizde sevinsek kuru kuruya oneri olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

Onerirken neden o oyunu onersdiginizi, begenmediginiz yonleri varsa hangileridir, aciklasaniz veya tavsiye etmediginiz bi oyun varsa baslica sebebinin ne oldugunu soyleseniz bizde sevinsek kuru kuruya oneri olmuyor.

Ben şimdi 10 civarı oyun önerdim.Hepsini tek tek açıklayacak mıyım? İnternette bir sürü rehber var.Niye araştırmıyorsun? Sen oyunları araştır beğendiklerini gel sor cevaplayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437
    Ben şimdi 10 civarı oyun önerdim.Hepsini tek tek açıklayacak mıyım? İnternette bir sürü rehber var.Niye araştırmıyorsun? Sen oyunları araştır beğendiklerini gel sor cevaplayalım.

Bende sana diyorum 10 tane önericeğine bi tane öner, artılarını eksilerini izlenimlerini yaz, bizde o oyunun bize mi hitap ettiğine kara verelim. 10 tane oyun yazıp alın bunları oynayın demekle olmaz. işimiz gücümüz yok hepsini tek tek deniycek değiliz herhalde. Bu arada insan 10 tane mmorpg yi nasıl oynar anlamış değilim. Zaten fazlasıyla zaman yiyen mmorpglerden bi tane oynanır hadi bilemedin yanına çerezden bi tane daha atarsın. Casual takılırsın. Bırakın bu işleri.

• quote:

quote:

Bende sana diyorum 10 tane önericeğine bi tane öner, artılarını eksilerini izlenimlerini yaz, bizde o oyunun bize mi hitap ettiğine kara verelim. 10 tane oyun yazıp alın bunları oynayın demekle olmaz. işimiz gücümüz yok hepsini tek tek deniycek değiliz herhalde. Bu arada insan 10 tane mmorpg yi nasıl oynar anlamış değilim. Zaten fazlasıyla zaman yiyen mmorpglerden bi tane oynanır hadi bilemedin yanına çerezden bi tane daha atarsın. Casual takılırsın. Bırakın bu işleri.

Sakin ol ilk önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarksman

quote:

quote:

Sakin ol ilk önce.

evet?

• Arkadaşlar şunu oynayın demekle olmuyor. İnsan nasıl anlasın iyimi kötümü olduğunu SSlere videolara bakınca mmolar hakkında fikir sahibi olunmuyor. Sadece grafikleri görüyorsunuz mmolar sadece grafikten oluşmaz karmaşık oyunlardır. Birinin bir oyun hakkında fikir sahibi olması içinde en az 1-2 gün oynaması gerekiyor. hydraliskin dediği gibi.
  • lol,hon dragon nest , vindictus , champions online , dc universe online , cabal online , a.v.a ( fps ) combat arms ( fps ) , age of empires online , lost saga , cabal online , forsaken world, battleforge

hepsi güzeldir. özellikle dungeon tipi mmorpg arayanlara vindictus ve dragon nest kesin tavsiye. klasik mmorp arayanlara cabal ve forsaken. fps arayanlara ise a.v.a . platform dövüşü arayanlara lost saga öneririm kesinlikle harikadır.
  • quote:

quote:

Herkesin zevki aynı değil.Ben o oyunlar arasında mmofps de önerdim başka tarz oyunda önerdim.Ben beğendiğim hoşuma giden 9 oyunun ismini yazdım.Beğenen indirip oynasın veya soru sorsun bildiğim oyunları cevaplayayım.Bu konuda önerdiğimiz oyunları açıklamak zorunda mıyız? Bir insan 10 oyunu nasıl oynar , bırakın bu işleri gibi laflar edip nasıl bir insan olduğunuzu belli etmeyin.
    Dediğim gibi önerdiğim oyunların rehberlerine baksınlar , videolarına baksınlar sonra gelsinler oyundaki savaş sistemlerini , hile durumunu sorsunlar seve seve cevaplarım.

• Benim demek istediğimi anlayan anladı. Fazla uzatmaya gerek yok 2 dakkanı ayırıp önerdiğin oyunları 2 şer cümleyle açıklarsan insanları yanlış yönlendirmemiş olursun. Boşu boşuna kendilerine hitap etmeyen oyunlarla zaman kaybetmemiş olurlar.
  • Fail bir konuda daha
  • A.V.A Online : Fps sevenlerin mutlaka oynaması gerekir
    + Grafik
    + Mods
    - Rank Olayı(level)
    - Silah Az

Molten-WoW : World of Warcraft ücretli diye denemediysen mutlaka bu serverda oynamalısın.
    + Anti Hack System
    + WoW GRAFİK
    + Yeterince player !
    - Level 80 LK paketi, henüz 85 e gecilmiycek bu sene

DragonNest : MMORPG olarak yeni sistemi ile denenmesi gerek.
    + Grafik
    + Dungeon Sistemi
    + Pvp sistemi
    - EU olarak nexonun bir serveri yok bu yüzden
    dn.cherrycredits.com den daha geri pacth den oynanır
    .

aklıma gelenler bunlar şimdilik ..
  • quote:

Benim demek istediğimi anlayan anladı. Fazla uzatmaya gerek yok 2 dakkanı ayırıp önerdiğin oyunları 2 şer cümleyle açıklarsan insanları yanlış yönlendirmemiş olursun. Boşu boşuna kendilerine hitap etmeyen oyunlarla zaman kaybetmemiş olurlar.

Sabit konusu varken bu konuya yarım saatimi ayıramam kusura bakma.Bir oyunu açıklaması 2 DAKKA sürmüyor.Ben sadece tek oyun için paragraf yazarım.Grafikleri güzel , hile yok demek ile oyun anlatılmıyor.Oyun açıklayacak olsam küçük bir rehber yapardım.Dediğim oyunlara bakmak en fazla 2 DAKKA sürer.Bir resimlerine baksan Google'dan anlarsın oyunun ne olduğunu.Konuda oyun bile önermemişsin önerenlere laf etme.
    zenciboy sağolsun yine özelliklerini yazmış.Ama A.V.A'daki silah sayısı azlığına katılmıyorum.100'e yakın silah var.
    Konuya da ilgi yok yorum yazmada altlara düşsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 19 Kasım 2011; 18:20:08 >

• Ücretli Bir oyun önericeksem Guild Wars 2'yi öneririm

Ücretsiz bir oyun olarakta Tera Online ve Allods Online

İyi Forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.