Şimdi Ara

### DH [MU ONLINE] ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar DH olarak hep bu forumda toplanıp baska serverlerde oynuyoruz DH olarak bi mu online server kurabilir miyiz ? Server cafeye kurulucak özel bi pc aldık ve biraz da yardımcı olucak arkadaslar lazım Pc nin özellikleri :

CAFE BANA AITTIR HİCBİR SORUN YASANMAYACAKTIR ...

PSV2-ms ASUS ANAKART
    Intel Core Duo 2 İşlemci 1.60 Ghz
    2 GB RAM
    512 MB Ekran KarTI
    4096 ADSL < Server Durumuna Göre 16Mbit Yapılıcaktır.. >

Bu Konudaki Düşünceleriniz Nelerdir ?
    Yorumlarınızı Esirgemeyiniz... Sizin yapıcagınız yorumlar bizim icin cok önemlidir !

DH-MUONLINE GRUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaitsew -- 10 Temmuz 2008; 15:44:23 >

• arkadaşım iyi güzelde bu aralar playerdan çok server var.

tamm hatırlamıyorum ama daha öncede bu özellikleri sunan olmuştu ama oda kapandı.

genede sen bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_seven

arkadaşım iyi güzelde bu aralar playerdan çok server var.

tamm hatırlamıyorum ama daha öncede bu özellikleri sunan olmuştu ama oda kapandı.

genede sen bilirsin.
    Playerden cok server var ama server kuruyorlar serverin ömrü en fazla 1 hafta oluyor benim garantim var ben bu işi yapıcagım da özel pc almısım ve cafeden kuruyorum server 3-5 günde kapanan serverlerden olmicak anlicagın ben bunu biliyorum da söylüyorum sizden de destek bekliyorum DH-Mu Online Playerleri sölesin exp drop u ona göre ayarlayalım yurt dısındaki serverleri biliyorsunuz 1000-2000 online olan bile serverler var neden tr de olmasın biz garantimizi veriyoruz gerisi size kalmıs sadece desteklerinizi bekliyorum..teşekkür ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaitsew

Playerden cok server var ama server kuruyorlar serverin ömrü en fazla 1 hafta oluyor benim garantim var ben bu işi yapıcagım da özel pc almısım ve cafeden kuruyorum server 3-5 günde kapanan serverlerden olmicak anlicagın ben bunu biliyorum da söylüyorum sizden de destek bekliyorum DH-Mu Online Playerleri sölesin exp drop u ona göre ayarlayalım yurt dısındaki serverleri biliyorsunuz 1000-2000 online olan bile serverler var neden tr de olmasın biz garantimizi veriyoruz gerisi size kalmıs sadece desteklerinizi bekliyorum..teşekkür ederiz

Alıntıları Göster
    Hiç mi önemseyen yok ?

• quote:

Hiç mi önemseyen yok ?

Alıntıları Göster
    Walla güzel hoşta nerde bu cafe mesela Eskişehirdeyse tawsiyem Lucifer(oyum tamamen ondan yana) ama başka ildeyse bilmem genede hayrlı olsn pc niz

• quote:

Orijinalden alıntı: By_WoMeNiZeR

Walla güzel hoşta nerde bu cafe mesela Eskişehirdeyse tawsiyem Lucifer(oyum tamamen ondan yana) ama başka ildeyse bilmem genede hayrlı olsn pc niz

Alıntıları Göster
    Giresun da gayet güzel ve hoş bir cafe :) server 7/24 online olucak ama biraz daha desteginizi ve exp drop fln yani düsüncelerinizi almak istiyoruz ...

• quote:

Giresun da gayet güzel ve hoş bir cafe :) server 7/24 online olucak ama biraz daha desteginizi ve exp drop fln yani düsüncelerinizi almak istiyoruz ...

Alıntıları Göster
    Gercekten burdaki tum playerler bi yerde toplanacaksa neden olmasın exp drop kendin karar ver akrds kimseye bırakma
  • quote:

Alıntıları Göster
    Exp: 500 olsun
    Drop: %80 olsun
    versiyon: 1.0L olsun
    shoplar da +7 itemler bulunsun
    fazla nokta spot olmasin daginik spot olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonraja

Gercekten burdaki tum playerler bi yerde toplanacaksa neden olmasın exp drop kendin karar ver akrds kimseye bırakma

Alıntıları Göster
    Eğer sen kurarım diyosan oke yada bilmiosan elbet bi giresunlu sana yardm eder neyse kalıcı olcaksa exp düşük olsn 250-500 misal versiyonada sen kara wer(bence sezon 3 - E2 deil )

• quote:

Eğer sen kurarım diyosan oke yada bilmiosan elbet bi giresunlu sana yardm eder neyse kalıcı olcaksa exp düşük olsn 250-500 misal versiyonada sen kara wer(bence sezon 3 - E2 deil )

Alıntıları Göster
    Arkadaslar test amaclı server acalım diyoruz siz ne dersiniz bu fikir hakkında ?

• quote:

Arkadaslar test amaclı server acalım diyoruz siz ne dersiniz bu fikir hakkında ?

Alıntıları Göster
    walla fark yapmaz senn bilceen iş de bence elini biraz çapuk tut yaz bitio :P:P:P
  • quote:

walla fark yapmaz senn bilceen iş de bence elini biraz çapuk tut yaz bitio :P:P:P

Alıntıları Göster
    millet talile gidecek daha ne bitmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: efndy

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hovardaa

Yaz bitsin server kısında online :)

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Zaitsew

quote:

inşallah olur

• quote:

quote:

quote:

inşallah olur

Alıntıları Göster
    Biz eminiz server tutulursa neden olmasın tutulmaması halinda versiyon deistirilip baska seyler yapılıcak yani bırakmaya niyetimiz yok bu isin pesini

• quote:

Biz eminiz server tutulursa neden olmasın tutulmaması halinda versiyon deistirilip baska seyler yapılıcak yani bırakmaya niyetimiz yok bu isin pesini

Alıntıları Göster
    versiyon belli mi?
  • quote:

versiyon belli mi?

Alıntıları Göster
    97d+99 veya season 3 ep2 test acmak istiyoruz ama sizin de düsünceleriniz önemli ...
  • quote:

97d+99 veya season 3 ep2 test acmak istiyoruz ama sizin de düsünceleriniz önemli ...

Alıntıları Göster
    97+99 olmasn :D:D

s3e2 yi de sewmedm poff hiç bi wersion s3 normalinki kadar tat wermio ama siz bilirsnz ben kurucu deil oyuncuym bide exp i yüksek tutmazsanz ei olr sizin için

• quote:

97+99 olmasn :D:D

s3e2 yi de sewmedm poff hiç bi wersion s3 normalinki kadar tat wermio ama siz bilirsnz ben kurucu deil oyuncuym bide exp i yüksek tutmazsanz ei olr sizin için

Alıntıları Göster
    2 Gb Ram Hic Bir İse Yaramaz. 4 Gb Üstünde Bir Ram Olması Daha Mantıklı. Mu Adanada Bile 4 Gb Ram Varken Lagg Oluyordu.

• quote:

Arkadaşlar DH olarak hep bu forumda toplanıp baska serverlerde oynuyoruz DH olarak bi mu online server kurabilir miyiz ? Server cafeye kurulucak özel bi pc aldık ve biraz da yardımcı olucak arkadaslar lazım Pc nin özellikleri :

CAFE BANA AITTIR HİCBİR SORUN YASANMAYACAKTIR ...

PSV2-ms ASUS ANAKART
    Intel Core Duo 2 İşlemci 1.60 Ghz
    2 GB RAM
    512 MB Ekran KarTI
    4096 ADSL < Server Durumuna Göre 16Mbit Yapılıcaktır.. >

Bu Konudaki Düşünceleriniz Nelerdir ?
    Yorumlarınızı Esirgemeyiniz... Sizin yapıcagınız yorumlar bizim icin cok önemlidir !

DH-MUONLINE GRUBU

16mbit yapman hiç birşeyi değiştirmez 4 mbit internet kullanımına ayrılır sadece
    Türkiye yurt dışına en fazla 160gbit çıkarabileceğinden 16mbit de sadece 4mbit internet kullanımına diğerleri ise video film izleme vs için kullanılması için verilmiştir yanı telekomun yaptığı olay fıs başka birşey değil.
    Herkeze kullanabilemesi için 32 yada 16mbit verirse 160gbit kotayı aşar ve bu yasak anlaşma böyle.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.