Kardeşim bak sana çok güzel bir tavsiye vercem ii dinle!!! Exp:500 Drop:hic farketmez Shoplar:+ sız itemler olsun gorew itemleri satılmasın bless satılsın bug olmasın para zor düşsün blod cc ve dier eventlerden bol bless soul dussun fakat giriş biletleri satılmasın her türlü silah +sız ve özelliksiz satıılsın gerisi sana kalmış Spotlara gelince nokta ve bol spot koy fakat şöyle bir şey olsun her res sonrasında 100 point gelsin böylece kolay kasılıyo dienler azalır kanımca birde grand reset sistemi olsun 100 grand reset(2000 rese tekabul) yapana ödül verilsin eğer kapanmıyacaksa bu özellikler süper bana göre diğer playerlerinde isteklerine saygı duyarım Birde ufak bir rica spotları eğerki nokta koyacaksan aralıklı olsun smler kolay kasmak için evil skillini kullanmasın Neyse bu özelliklerde veya buna yakın olursa (spotlar(en önemlisi)dediğim gibi olursa)ben gelirim
quote:
Orjinalden alıntı: edafat
Kardeşim bak sana çok güzel bir tavsiye vercem ii dinle!!! Exp:500 Drop:hic farketmez Shoplar:+ sız itemler olsun gorew itemleri satılmasın bless satılsın bug olmasın para zor düşsün blod cc ve dier eventlerden bol bless soul dussun fakat giriş biletleri satılmasın her türlü silah +sız ve özelliksiz satıılsın gerisi sana kalmış Spotlara gelince nokta ve bol spot koy fakat şöyle bir şey olsun her res sonrasında 100 point gelsin böylece kolay kasılıyo dienler azalır kanımca birde grand reset sistemi olsun 100 grand reset(2000 rese tekabul) yapana ödül verilsin eğer kapanmıyacaksa bu özellikler süper bana göre diğer playerlerinde isteklerine saygı duyarım Birde ufak bir rica spotları eğerki nokta koyacaksan aralıklı olsun smler kolay kasmak için evil skillini kullanmasın Neyse bu özelliklerde veya buna yakın olursa (spotlar(en önemlisi)dediğim gibi olursa)ben gelirim
Sen Tek Basına Oynarsın Artık O Serverda...!
quote:
Orjinalden alıntı: WolverinX
quote:
Orjinalden alıntı: edafat
Kardeşim bak sana çok güzel bir tavsiye vercem ii dinle!!! Exp:500 Drop:hic farketmez Shoplar:+ sız itemler olsun gorew itemleri satılmasın bless satılsın bug olmasın para zor düşsün blod cc ve dier eventlerden bol bless soul dussun fakat giriş biletleri satılmasın her türlü silah +sız ve özelliksiz satıılsın gerisi sana kalmış Spotlara gelince nokta ve bol spot koy fakat şöyle bir şey olsun her res sonrasında 100 point gelsin böylece kolay kasılıyo dienler azalır kanımca birde grand reset sistemi olsun 100 grand reset(2000 rese tekabul) yapana ödül verilsin eğer kapanmıyacaksa bu özellikler süper bana göre>>>>>>>>>>>>>>> diğer playerlerinde isteklerine saygı duyarım<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Birde ufak bir rica spotları eğerki nokta koyacaksan aralıklı olsun smler kolay kasmak için evil skillini kullanmasın Neyse bu özelliklerde veya buna yakın olursa (spotlar(en önemlisi)dediğim gibi olursa)ben gelirim
Sen Tek Basına Oynarsın Artık O Serverda...!
Galiba gözünde problem var arkadaş
quote:
Orjinalden alıntı: dj_seven
arkadaşım iyi güzelde bu aralar playerdan çok server var.
tamm hatırlamıyorum ama daha öncede bu özellikleri sunan olmuştu ama oda kapandı.
genede sen bilirsin.
Dogru söylüYor arkadşım :)
Yinede Sn biLirsin..! Ortalık server kaynıyo en fazla ayakta tutabildikleri 1 hafta (;
quote:
Orjinalden alıntı: AuraLegion
quote:
Orjinalden alıntı: dj_seven
arkadaşım iyi güzelde bu aralar playerdan çok server var.
tamm hatırlamıyorum ama daha öncede bu özellikleri sunan olmuştu ama oda kapandı.
genede sen bilirsin.
Dogru söylüYor arkadşım :)
Yinede Sn biLirsin..! Ortalık server kaynıyo en fazla ayakta tutabildikleri 1 hafta (;
Önemli olmak en iyi olmak degil mi ?
en iyi olmak içinde player gerekmezmi
Dostum güzel düşünmüşsün. Exp x250 drop biraz düşük 75-80 arası falan görev itemleri satıcıda satılmasın kısacası mu-türkiye gibi bir server olsun eminim en az onun kadar tutulan bir server olacaktır ilk üyede ben olurum.Gerekli kişilerden yardım alıp çıkan sorunu düzelttiğin takdirde bildirirsen ilk üyen benim xD
750 exp drop 70 kalıcı stat, en fazla res 30 97d server işte budur!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme