Şimdi Ara

### DH [MU ONLINE] ### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeşim bak sana çok güzel bir tavsiye vercem ii dinle!!!
    Exp:500
    Drop:hic farketmez
    Shoplar:+ sız itemler olsun gorew itemleri satılmasın bless satılsın bug olmasın para zor düşsün blod cc ve dier eventlerden bol bless soul dussun fakat giriş biletleri satılmasın her türlü silah +sız ve özelliksiz satıılsın gerisi sana kalmış
    Spotlara gelince nokta ve bol spot koy fakat şöyle bir şey olsun her res sonrasında 100 point gelsin böylece kolay kasılıyo dienler azalır kanımca birde grand reset sistemi olsun 100 grand reset(2000 rese tekabul) yapana ödül verilsin eğer kapanmıyacaksa bu özellikler süper bana göre diğer playerlerinde isteklerine saygı duyarım
    Birde ufak bir rica spotları eğerki nokta koyacaksan aralıklı olsun smler kolay kasmak için evil skillini kullanmasın
    Neyse bu özelliklerde veya buna yakın olursa (spotlar(en önemlisi)dediğim gibi olursa)ben gelirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: edafat

Kardeşim bak sana çok güzel bir tavsiye vercem ii dinle!!!
    Shoplar:+ sız itemler olsun gorew itemleri satılmasın bless satılsın bug olmasın para zor düşsün blod cc ve dier eventlerden bol bless soul dussun fakat giriş biletleri satılmasın her türlü silah +sız ve özelliksiz satıılsın gerisi sana kalmış
    Spotlara gelince nokta ve bol spot koy fakat şöyle bir şey olsun her res sonrasında 100 point gelsin böylece kolay kasılıyo dienler azalır kanımca birde grand reset sistemi olsun 100 grand reset(2000 rese tekabul) yapana ödül verilsin eğer kapanmıyacaksa bu özellikler süper bana göre diğer playerlerinde isteklerine saygı duyarım
    Birde ufak bir rica spotları eğerki nokta koyacaksan aralıklı olsun smler kolay kasmak için evil skillini kullanmasın
    Neyse bu özelliklerde veya buna yakın olursa (spotlar(en önemlisi)dediğim gibi olursa)ben gelirim

Sen Tek Basına Oynarsın Artık O Serverda...!

• quote:

Orjinalden alıntı: WolverinX

quote:

Orjinalden alıntı: edafat

Kardeşim bak sana çok güzel bir tavsiye vercem ii dinle!!!
    Spotlara gelince nokta ve bol spot koy fakat şöyle bir şey olsun her res sonrasında 100 point gelsin böylece kolay kasılıyo dienler azalır kanımca birde grand reset sistemi olsun 100 grand reset(2000 rese tekabul) yapana ödül verilsin eğer kapanmıyacaksa bu özellikler süper bana göre>>>>>>>>>>>>>>> diğer playerlerinde isteklerine saygı duyarım<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Sen Tek Basına Oynarsın Artık O Serverda...!

Galiba gözünde problem var arkadaş

• quote:

Orjinalden alıntı: dj_seven

arkadaşım iyi güzelde bu aralar playerdan çok server var.

tamm hatırlamıyorum ama daha öncede bu özellikleri sunan olmuştu ama oda kapandı.

genede sen bilirsin.

Dogru söylüYor arkadşım :)

Yinede Sn biLirsin..! Ortalık server kaynıyo en fazla ayakta tutabildikleri 1 hafta (;
  • quote:

Orjinalden alıntı: AuraLegion

quote:

Orjinalden alıntı: dj_seven

arkadaşım iyi güzelde bu aralar playerdan çok server var.

tamm hatırlamıyorum ama daha öncede bu özellikleri sunan olmuştu ama oda kapandı.

genede sen bilirsin.

Dogru söylüYor arkadşım :)

Yinede Sn biLirsin..! Ortalık server kaynıyo en fazla ayakta tutabildikleri 1 hafta (;

Önemli olmak en iyi olmak degil mi ?
  • en iyi olmak içinde player gerekmezmi
  • Dostum güzel düşünmüşsün. Exp x250 drop biraz düşük 75-80 arası falan görev itemleri satıcıda satılmasın kısacası mu-türkiye gibi bir server olsun eminim en az onun kadar tutulan bir server olacaktır ilk üyede ben olurum.Gerekli kişilerden yardım alıp çıkan sorunu düzelttiğin takdirde bildirirsen ilk üyen benim xD
  • 750 exp drop 70 kalıcı stat, en fazla res 30 97d server
    işte budur!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.