Şimdi Ara

### DH [MU ONLINE] ### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

2 Gb Ram Hic Bir İse Yaramaz. 4 Gb Üstünde Bir Ram Olması Daha Mantıklı. Mu Adanada Bile 4 Gb Ram Varken Lagg Oluyordu.

Baglantı 4096 olunca, lag felan kalmaı

Vdsl'ede müraccat etmişler, inş kabul olur.

Şimdiden hayırlı olsun, hevesli bir arkaşa benziyorsun, inş istedigini başarırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreWAngeR -- 10 Temmuz 2008; 19:11:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: StreWAngeR

quote:

2 Gb Ram Hic Bir İse Yaramaz. 4 Gb Üstünde Bir Ram Olması Daha Mantıklı. Mu Adanada Bile 4 Gb Ram Varken Lagg Oluyordu.

Baglantı 4096 olunca, lag felan kalmaı

Ocak'tada Vdsl'e geçiliyormuş..

Şimdiden hayırlı olsun, hevesli bir arkaşa benziyorsun, inş istedigini başarırsın

Saolasın ..

• walla sen bu serverı aç hevesin bitincede dewam edersen sonuna kadar bn serverında oynarım.

bence server season 3episode 1 olsun

Ex:1500x olsun süper olur bence
    drop:%80

geneden sen bilirsin...
  • Arkadaslar bi sorunum var yardım edebilecek var mı?
  • İşi bilmeden bence bu işe kalkısma derim..
  • Exp : 25

Drop: %80

Lvl basi point :30

Reset Lvl : 400

Versiyon: Season 3 Episode 2.1

20 reset atinca grand reset olsun ve web shoptan 1000 credi alınsın....!

Bu özellikler olsun ilk ben gelcem

Dip Not : Ayrıca serverin ismini Dh mu koyma derimm... Cunku zamanında koymak istenmisti ama isim hakkı vb sorunlar cıkmıstı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolverinX -- 10 Temmuz 2008; 20:52:06 >
  • Season3 Epispde2.1 cıktımı yaw alalalal
  • Çıktı ...! Webzenin eseri degil ama yapan güzel yapmış...!

Yeni Setler

-Lion Heart
    -Diamond
    -Horror
    -Shuriken
    -Loren
    -Fender
    -Demonik

• Arkadasım O Season3 Episode2.1 Degil Rimbros Diye bir arkadas Kendisi PERU ludur Ragezone den takip ediyorum oradan yeni setler uyarlayıp season3 Episode1 ve Episode2 ye uyarlamıs bir kac set ve bir kac silah sekillerini yayınlamıstır bu episode2.1 degildir.. İstesek biz türklerde süper photoshop kullanarakdan bu tür degişiklikler yapabiliriz ama biz ne zamanki bir iş yapmaya kalkıssak mutlaka birileri bi yerlerden gelip bi çomak sokar işimize bu yüzden kalkısmıyoruz O setleri gördüm tek tek 2.1 degil..
  • İyide ben zaten webzenin eseri degil dedim ki birisi yapmıs dedim... Ragezoneuda iyi takip et o serveri acanlar season 3 episode 2.1 yazmıslar... Tamam birşeyler biliyosun da biraz daha dikkatli oL...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

Arkadasım O Season3 Episode2.1 Degil Rimbros Diye bir arkadas Kendisi PERU ludur Ragezone den takip ediyorum oradan yeni setler uyarlayıp season3 Episode1 ve Episode2 ye uyarlamıs bir kac set ve bir kac silah sekillerini yayınlamıstır bu episode2.1 degildir.. İstesek biz türklerde süper photoshop kullanarakdan bu tür degişiklikler yapabiliriz ama biz ne zamanki bir iş yapmaya kalkıssak mutlaka birileri bi yerlerden gelip bi çomak sokar işimize bu yüzden kalkısmıyoruz O setleri gördüm tek tek 2.1 degil..

Ayrıca photoshop kullanarak o itemleri gsye nasıl eklicen merak ettim
  • Server i kurduk online yaptık ama baglantı kesildi diyor acil anlayan biri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaitsew

Server i kurduk online yaptık ama baglantı kesildi diyor acil anlayan biri

Isi Tam Bilmiyorsanız Neden Ugrasıyorsunuz. Bırakın Bu İsi Bilenler Server Acsınlar.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Zaitsew

Server i kurduk online yaptık ama baglantı kesildi diyor acil anlayan biri

Isi Tam Bilmiyorsanız Neden Ugrasıyorsunuz. Bırakın Bu İsi Bilenler Server Acsınlar.

Kimse annasının karnından server kurmasını bilerek doğmadı demi
    Adamın hevesini kırmayın yardımcı olmucaksan /move Go away

• quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

Sorunda zaten bu. herkez bu ise heveslendigi icin turkiyede durum kötü. o zaman işi bilmiyorsa serverinda sadece kendi oynasın işini öğrensin sonra yapsın. bilinçsiz davranmaktan dolayı bunlar oluyor. adamın hevesini kırmayıp yardım etsek ne olacak. herkez anasının karnında bu işi öğrenmedi ama şunuda bil herkez bu işi yardım alarakta öğrenmedi

• quote:

quote:

Sorunda zaten bu. herkez bu ise heveslendigi icin turkiyede durum kötü. o zaman işi bilmiyorsa serverinda sadece kendi oynasın işini öğrensin sonra yapsın. bilinçsiz davranmaktan dolayı bunlar oluyor. adamın hevesini kırmayıp yardım etsek ne olacak. herkez anasının karnında bu işi öğrenmedi ama şunuda bil herkez bu işi yardım alarakta öğrenmedi

Merak etme bu işi senden iyi biliyorum..Bana gelipte yok şunu bilmeyen server kurmasın falan fistan deme.
    Önce bir insana güvenmek gerekir..Tabi her önüne gelen server açmayacak ama bunu daha kibar dille söylüyebilirsin diyorum.Karşındakini kırmadan..
    Ayrıca önce karşındakine güven vermen ve güvenmen gerekir..
    Mesala sonradan arkasından vurmamak gibi

• quote:

Merak etme bu işi senden iyi biliyorum..Bana gelipte yok şunu bilmeyen server kurmasın falan fistan deme.
    Önce bir insana güvenmek gerekir..Tabi her önüne gelen server açmayacak ama bunu daha kibar dille söylüyebilirsin diyorum.Karşındakini kırmadan..

Söyleyecek düzgün bir sözün olmayınca hemen işi başka yere çekersin. benden iyi biliyormuş. sen daha beni tanımıyorsun bile. çok biliyorsan sen yap bu işi. bu işler lafla yürümüyor.

server açıcaksa bu işi öğrensin sadece kendi kafesine kursun. güvenmek gerekir diyorsun. o zaman biz herkeze güvenirsek bu işin sonu olur. Hadi hepimiz server açalım. dünyada rekor kıralım. türkiyedeki server sayısı player sayısından fazla olsun.

• quote:

quote:

Söyleyecek düzgün bir sözün olmayınca hemen işi başka yere çekersin. benden iyi biliyormuş. sen daha beni tanımıyorsun bile. çok biliyorsan sen yap bu işi. bu işler lafla yürümüyor.

server açıcaksa bu işi öğrensin sadece kendi kafesine kursun. güvenmek gerekir diyorsun. o zaman biz herkeze güvenirsek bu işin sonu olur. Hadi hepimiz server açalım. dünyada rekor kıralım. türkiyedeki server sayısı player sayısından fazla olsun.

Al işte yorum yok ben ne diyorum bu ne diyo
    Yapıyorum zaten için rahat olsun

• extreme sen bu işleri cok biliyorsun kralsın tamam krdesim ... bi zamanlar mu-adanaya yaptıklarını herkez biliyor konusturma beni neyse daha fazla bu konu hakkında mesaj yzma
  • Hyrlı OLur İnsllah
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.