Şimdi Ara

DH Mu Online Grubu (YENİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lars ulrıch

Nerde eski alchemy mu :))

evet nerede o alchemy mu (:
  • S.a arkadaşlar..

Özel sunucuda yeni mu sunucumuz acılıyor..

Mu online bölümünde tanıtımımız var.

MuOnline Türkiye Beta..

Göz atarsanız seviniriz..

Eğer server tutarsa türkçe yapmayı düşünüyoruz.

Eski Mu'cuları bir araya getirecek ve kapanmayacak bir server geliyor..

Mu Online Türkiye.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik41 -- 7 Nisan 2011; 17:02:57 >
  • www.devilmuonline.com
    www.devilmuonline.net
    www.devilmuonline.org
    www.devilmuonline.info
    www.devilmuonline.biz

verison : 97d + 99i + 97z & S1 + S2 items
    exp : 100x

Herkesi Bekleriz Eğer talep olursa DHMuonline adında bir server kurabilirim mevcut server üzerine arkadaşlar.

Önerileriniz ve talepleriniz için ;
    msn adresim : kbgyazilim@live.com

• Herkez BirseyLer Soyluyor Bundan 7 sene oncesi bi serveR vardı Mu-OzunLu Oynayanlar bilir belki.. Herkezin Elinden geleni yapmasını istiyorm sadece biraz destek cıkalım Turk ServeRLarına.. ozmn eskisi gibi olacaqina inanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kralhektor

Herkez BirseyLer Soyluyor Bundan 7 sene oncesi bi serveR vardı Mu-OzunLu Oynayanlar bilir belki.. Herkezin Elinden geleni yapmasını istiyorm sadece biraz destek cıkalım Turk ServeRLarına.. ozmn eskisi gibi olacaqina inanıyorum

Barbar ın server :)) Turkiye / Manisa 97d 99b AtaNet Server Dosyalarini yayinlamaya baslayinca Manisada server cogaldi
    Guzel gunlerdi evlerde pc ler yoktu cafe herkez en guzel kısmı oydu 2003 idi dogru hatirliyorsam Lise son sınıftaydim ozunlu oyundadigim zaman

• aynen oyle arkadaşım BARBAR'ın yani behçet abinin serverdı. ama ne yazikki bazı sorunlardan dolayı kapanmak zorunda kalındı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByFeaR

Geçmişte yaşananlardan dolayı kimse Türk sunucularına sıcak bakamıyor artık.

Bu ön yargıyı kırmak çok zor ayrıca gerekte yok..

Çünkü şahsi görüşüm Türkiye'de bu işi profesyonel anlamda yapabilecek potansiyele sahip birini göremedim henüz..

Bu yüzden server kurmaya çalışanlar,bu sunucu da oynamaya çalışanlar boşuna yormasınlar kendilerini..

Hiç birşeyden memnun olmayan oyuncular,kısa zamanlı sunucular ve maddi çıkar düşünen adminler...

Bu döngü değişmeyecektir...

Kolay geLsin..

Aynen katılıyorum yas sevıyesı dustukce ve maalesef kucuk cıkarlar ugruna adam gıbı server acılamıyor...
  • S.a arkadaşlar ben sağlam bi mu serveri bulduğuma inanıyorum sağlam adamlar oyunda ticaret desen var + efendilik var oyunda tek türk benim ve bende 5 kişi topladım şimdiye kadar eğer sizde başlarsanız rahat kasabiliriz ben 3 resliyim sağolsunlar parti atıyolar atmaları zorunlu zaten neden diye soracak olursanız şöyle söyleyim

EXP Rate: 100x
    Party EXP Rate 2 Players: 110x
    Party EXP Rate 3 Players: 120x
    Party EXP Rate 4 Players: 130x
    Party EXP Rate 5 Players: 140x Şimdi neden olduğunu anlamışsınızdır :)
    Server Info
    Site:http://www.infinitymuonline.com/100x/
    Drops: 70%
    Version: Season 3 Episode 1 ( Bu version 97dden sonra benim en çok sevdiğim versiondur arkadaşlar.Eskiler iyi bilir. yeni versionlar o kadar abartılı olmuşki bu versionda bulduğum en sağlam server diyebilirim. )
    Bless Bug: OFF
    Max Level: 400
    Max Resets: 60
    Max Stats: 32767
    Max Items: 13+28+3 Exc. Options
    Stat Points per Level: DW/DK/ELF - 5/6 MG/DL - 7/8
    Reset Level: 350~400
    Reset Zen Cost: 50,000.000 Zen
    Reset Points: 1000
    Clear PK Zen Cost: (In site: 1,500.000 Zen)
    Guild Create Level: 160
    Monster HP: 100%
    Mana Shield: 75% Fixed
    Server Uptime: 24/7
    Jewel Success Rates:

Jewel Of Soul Succes Rate (No Luck): 50%
    Jewel Of Soul Succes Rate (With Luck): 75%
    Jewel Of Life Succes Rate: 70%
    Chaos Machine Success Rates:

Item +10 Succes Rate (No Luck): 50%
    Item +10 Succes Rate (With Luck): 75%
    Item +11 Succes Rate (No Luck): 45%
    Item +11 Succes Rate (With Luck): 75%
    Item +12 Succes Rate (No Luck): 45%
    Item +12 Succes Rate (With Luck): 75%
    Item +13 Succes Rate (No Luck): 40%
    Item +13 Succes Rate (With Luck): 75%
    oyunda blees ve soul çok önemlidir 1 bles = 3 soul değerindedir. eğer başlamayı düşünürseniz yardımcı olurum 3. resimi atıyorum bugun pm bekliyorum başlicak arkadaşlardan kolay gelsin :)

Edit : Site eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantaFox -- 18 Mayıs 2011; 21:32:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .::DarkGoblin::.

S.a arkadaşlar ben sağlam bi mu serveri bulduğuma inanıyorum sağlam adamlar oyunda ticaret desen var + efendilik var oyunda tek türk benim ve bende 5 kişi topladım şimdiye kadar eğer sizde başlarsanız rahat kasabiliriz ben 3 resliyim sağolsunlar parti atıyolar atmaları zorunlu zaten neden diye soracak olursanız şöyle söyleyim

EXP Rate: 100x
    Party EXP Rate 2 Players: 110x
    Party EXP Rate 3 Players: 120x
    Party EXP Rate 4 Players: 130x
    Party EXP Rate 5 Players: 140x Şimdi neden olduğunu anlamışsınızdır :)
    Server Info
    Site:http://www.infinitymuonline.com/100x/
    Drops: 70%
    Version: Season 3 Episode 1 ( Bu version 97dden sonra benim en çok sevdiğim versiondur arkadaşlar.Eskiler iyi bilir. yeni versionlar o kadar abartılı olmuşki bu versionda bulduğum en sağlam server diyebilirim. )
    Bless Bug: OFF
    Max Level: 400
    Max Resets: 60
    Max Stats: 32767
    Max Items: 13+28+3 Exc. Options
    Stat Points per Level: DW/DK/ELF - 5/6 MG/DL - 7/8
    Reset Level: 350~400
    Reset Zen Cost: 50,000.000 Zen
    Reset Points: 1000
    Clear PK Zen Cost: (In site: 1,500.000 Zen)
    Guild Create Level: 160
    Monster HP: 100%
    Mana Shield: 75% Fixed
    Server Uptime: 24/7
    Jewel Success Rates:

Jewel Of Soul Succes Rate (No Luck): 50%
    Jewel Of Soul Succes Rate (With Luck): 75%
    Jewel Of Life Succes Rate: 70%
    Chaos Machine Success Rates:

Item +10 Succes Rate (No Luck): 50%
    Item +10 Succes Rate (With Luck): 75%
    Item +11 Succes Rate (No Luck): 45%
    Item +11 Succes Rate (With Luck): 75%
    Item +12 Succes Rate (No Luck): 45%
    Item +12 Succes Rate (With Luck): 75%
    Item +13 Succes Rate (No Luck): 40%
    Item +13 Succes Rate (With Luck): 75%
    oyunda blees ve soul çok önemlidir 1 bles = 3 soul değerindedir. eğer başlamayı düşünürseniz yardımcı olurum 3. resimi atıyorum bugun pm bekliyorum başlicak arkadaşlardan kolay gelsin :)

Edit : Site eklendi

ben kasmıstım güzel server (:

• evet güzeldir :)
  • 3 option zaten donatedir pvp için(hp+dd+ref). dsr sadece pvm içindir, pvp de işe yaramaz. Silah için edr+dmg+lwl/20

setini silahını webshopdan kasıyosun, bu mu güzel anlayışınız, hani ne oldu guildce goldan beklemek, bi grup t1, bi grub t2 hani? kundunlar nerde atılılacağı hani. tuzak bunlar, eğer yeniysen oh ne güzel itemleri de webshopdan kasarım, o sırada resleri atarım, diyerekten zıplarsın server a, sonra herkesin aynı yolu izledini görünce sıkılırsın.

Kısacası davulun sesi uzaktan hoş gelir. Bunlar boş işler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

3 option zaten donatedir pvp için(hp+dd+ref). dsr sadece pvm içindir, pvp de işe yaramaz. Silah için edr+dmg+lwl/20

setini silahını webshopdan kasıyosun, bu mu güzel anlayışınız, hani ne oldu guildce goldan beklemek, bi grup t1, bi grub t2 hani? kundunlar nerde atılılacağı hani. tuzak bunlar, eğer yeniysen oh ne güzel itemleri de webshopdan kasarım, o sırada resleri atarım, diyerekten zıplarsın server a, sonra herkesin aynı yolu izledini görünce sıkılırsın.

Ben atlanstayım hacu. Önce 4leri sonra 5leri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

3 option zaten donatedir pvp için(hp+dd+ref). dsr sadece pvm içindir, pvp de işe yaramaz. Silah için edr+dmg+lwl/20

3 lere 2 lere kim bakacak takıdalazım

• quote:

quote:

quote:

Bizim aç'ı yollarız orayada.

Mu Online duygularım iyice kabardı bu muhabbetin üstüne he.

• ugur duygularını kabartma öyle server lar kalmamış şuan 0
  • Coming soon.
  • quote:

quote:

quote:

haklısın :) eskilerden kim varki ey gidi mugse ey :D orda 1000 level olurdum golden düşer diye pk olmazdım ya :)

• Bence reset sınırı olmalı statlar standart 32k olmamalı stat vermenin bir ayrıcalığı olmalı eski thegame oynuyanlar bilirler ne demek istediğimi öyle bi server bulursam direk başlıcam
  • 97d Mu OnLiNe SeRvEr 7/24 ONLİNE SERVERİ
    facebook grub:www.facebook.com/adanaturkmu
    Web Site:www.adanaturkmu.com
    Version: 97d
    Drop: 40%
    Experience: 1000x
    stadium/on
    Max Level: 350
    Resets:on
    /post : on
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.