Şimdi Ara

DH Mu Online Grubu (YENİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, uzun süredir burayı takip ediyorum fakat DH üyeleri olarak oyuncular serverlara dağılmış. DH üyeleri olarak hepimiz aynı anda bir server'a girmeliyiz diye düşünüyorum. Beraber karar verelim buna. Türkler tarafından kurulan serverlar şu an kapalı(Gaes, Island, İnci, Osmanlı). Tekrardan açıldıklarında server özelliklerini vs değerlendirip hep beraber başlayalım. O zamana kadar da listeyi oluşturmuş oluruz. Çok kişi olup oyunun tadını daha iyi alalım.
    Liste oluşturalım:
    1. onuryildirim
    2. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryildirim -- 9 Şubat 2011; 14:14:44 >

• Adam Gibi duzgun server açılsa zaten oynanıcak kardeşim low falan böyle
  • Season2-3-5

Exp: 10

Drop: 40-50

Point: 10-15

Spotlar Nokta Dağınık

ve

Server Dosyasının her Fonksiyonları (Castle Siege vb.) gibi çalışan server açılırsa ben gelirim..
  • 97d low pls:P
  • nostalji yapalim::::::::) ben gelirim exp %70-150 arasi baska versiyonlarda oynamasini bilmiom:) gecen summoner oynadim sacim beyazlayacakti:)
  • incimu en kotu ama en kotu ihtimalle yazin ilk ayi kalici olarak acilcaktir.tek sorun 5000 exp olmasi herhalde server durumu iyi giderse low exp+fun server olarak 2server daha acilcaktir.
  • http://www.muonline.gs/

Romanya serveri.7/24 party bulabilirsiniz ordakilerin hepsi dost canlısı.Serverdeki tek Türk benim ama ordakiler hep arkadaşlarını da çağır hep birlikte oynayalım diyorlar Ama başka ülkelerden çok insan var her daim 1 admin kesin online oluyor.Eğer anlamadığın bir nokta olursa direk bilgilendiriyolar seni hemde özel olarak ilgilenerek bilgilendiriyorlar.Benim bir serverde ilk baktığım online player sayısıdır burda saat farketmeksizin 80-100 arası oluyor hep.Gelicekseniz gelin derim

İyi geceler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH 2008 Üyeleri (Yeni)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

http://www.muonline.gs/

Romanya serveri.7/24 party bulabilirsiniz ordakilerin hepsi dost canlısı.Serverdeki tek Türk benim ama ordakiler hep arkadaşlarını da çağır hep birlikte oynayalım diyorlar Ama başka ülkelerden çok insan var her daim 1 admin kesin online oluyor.Eğer anlamadığın bir nokta olursa direk bilgilendiriyolar seni hemde özel olarak ilgilenerek bilgilendiriyorlar.Benim bir serverde ilk baktığım online player sayısıdır burda saat farketmeksizin 80-100 arası oluyor hep.Gelicekseniz gelin derim

İyi geceler

Türk serverlara destek vermek daha mantıklı. :)

• O da var da eski Mu"cular olmassa hiç zewki yok gerçekten İsim vermeden söyliyim ben 2 hafta kadar önce bir server de kasmıştım.Spotta kasıyodum Switch Char yaptım geldim baktım adam gelmiş kasıyo.Ses etmedim bende kasıyım dedim fakat adam benden daha güçlü olduğu için ard arda 20 30 kere kesti gene ses etmedim.Baktım sövüyo Türkiye"deki Mu seviyesinin ne kadar düştüğünü anladım serveri de bıraktım

Not : Söz meclisten dışarı
  • quote:

O da var da eski Mu"cular olmassa hiç zewki yok gerçekten İsim vermeden söyliyim ben 2 hafta kadar önce bir server de kasmıştım.Spotta kasıyodum Switch Char yaptım geldim baktım adam gelmiş kasıyo.Ses etmedim bende kasıyım dedim fakat adam benden daha güçlü olduğu için ard arda 20 30 kere kesti gene ses etmedim.Baktım sövüyo Türkiye"deki Mu seviyesinin ne kadar düştüğünü anladım serveri de bıraktım

İşte Onları Hepsi 0-13 Yaş Grubu İçindedir Kardeşim Emin Olabilirsin

Genelde Öleler FUN (kolay) Sunucuda kasarlar ondan Dolayı Bende Zor Server Bulmaya Çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByCeLLaT -- 15 Şubat 2011; 0:34:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

quote:

O da var da eski Mu"cular olmassa hiç zewki yok gerçekten İsim vermeden söyliyim ben 2 hafta kadar önce bir server de kasmıştım.Spotta kasıyodum Switch Char yaptım geldim baktım adam gelmiş kasıyo.Ses etmedim bende kasıyım dedim fakat adam benden daha güçlü olduğu için ard arda 20 30 kere kesti gene ses etmedim.Baktım sövüyo Türkiye"deki Mu seviyesinin ne kadar düştüğünü anladım serveri de bıraktım

İşte Onları Hepsi 0-13 Yaş Grubu İçindedir Kardeşim Emin Olabilirsin

Genelde Öleler FUN (kolay) Sunucuda kasarlar ondan Dolayı Bende Zor Server Bulmaya Çalışıyorum.

Uzun zamandır fun oynamıyorum ama zor serverde de denk geldim Yabancı serverlere sardım bende

• vallah arkadaşlar islandmu ya girmeyinde neye girerseniz girin gerekli açıklama ıslandmu sayfasında yazıyor herkese basarılar...
  • Soruyu sordunuz cevap:) hard istiyoruz 97d benim tercihimdir
  • Bencede 97d en iyisi. Bende açıkcası yeni seasonları bilmiyorum. 97d bugsuz bir servera can feda.
  • aynen
    quote:

Orijinalden alıntı: meRt.`

Bencede 97d en iyisi. Bende açıkcası yeni seasonları bilmiyorum. 97d bugsuz bir servera can feda.
  • Arkadaşlar realitye çok benzer bi server buduk belki hatırlarsınız hellraider, pipican , kerim50 filan bi kaç arkadaş toplandık eski realitycilerin hepsini bekleriz :) server exp: 3x server drop: %20 yine bi türk clanı kurmaya bekleriz :)http://www.blizzardmu.com/
  • sanki ben bir grup vardı diye hatırlıyorum ama :)
  • Geçmişte yaşananlardan dolayı kimse Türk sunucularına sıcak bakamıyor artık.

Bu ön yargıyı kırmak çok zor ayrıca gerekte yok..

Çünkü şahsi görüşüm Türkiye'de bu işi profesyonel anlamda yapabilecek potansiyele sahip birini göremedim henüz..

Bu yüzden server kurmaya çalışanlar,bu sunucu da oynamaya çalışanlar boşuna yormasınlar kendilerini..

Hiç birşeyden memnun olmayan oyuncular,kısa zamanlı sunucular ve maddi çıkar düşünen adminler...

Bu döngü değişmeyecektir...

Kolay geLsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByFeaR

Geçmişte yaşananlardan dolayı kimse Türk sunucularına sıcak bakamıyor artık.

Bu ön yargıyı kırmak çok zor ayrıca gerekte yok..

Çünkü şahsi görüşüm Türkiye'de bu işi profesyonel anlamda yapabilecek potansiyele sahip birini göremedim henüz..

Bu yüzden server kurmaya çalışanlar,bu sunucu da oynamaya çalışanlar boşuna yormasınlar kendilerini..

Hiç birşeyden memnun olmayan oyuncular,kısa zamanlı sunucular ve maddi çıkar düşünen adminler...

Bu döngü değişmeyecektir...

Kolay geLsin..

gerçekten güzel konuştun dostum :)

• Nerde eski alchemy mu :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.