Şimdi Ara

DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.054
Cevap
81
Favori
244.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2007 Mzunu Kimya Müh.
  • quote:

Orjinalden alıntı: POLEMARCH
    Ben biraz daha çağa uygun bilgisayar desstekli bir bölüm olabileceğini en azından kendimi bu yönde geliştirebileceğimi umuyordum.Sadece motor ve yağış en azından bizim kahrolası okul böyle ama ben böle kalmıcam umarım...

Ya biz 1. sınıfta visual basic, delphi, mathcad gibi programları gördük tabi çok derinlemesine değil. İsteyen kendini bu konularda daha da geliştirebilir ayrıca seçmeli programlama dersleride var. Ayrıca catia, solidworks ve buna benzer bir sürü tasarım ve simülasyon programları var bilgisayarla ilgili bişeyler istiyorsan kendini bu programlar hakkında geliştirmeye çalışabilirsin.
  • benide ekleyin 18 mart bilg. müh. 3. sınıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bura_nere -- 7 Kasım 2006; 1:01:59 >
  • Elektrik - Elektronik Mühendisliği / Eskişehir - Anadolu Üniversitesi 2. sınıf
  • engineer_erc

Erciyes Ünv. 3.sınıf
  • quote:

Orjinalden alıntı: myaptiva

quote:

Orjinalden alıntı: POLEMARCH
    Ben biraz daha çağa uygun bilgisayar desstekli bir bölüm olabileceğini en azından kendimi bu yönde geliştirebileceğimi umuyordum.Sadece motor ve yağış en azından bizim kahrolası okul böyle ama ben böle kalmıcam umarım...

Ya biz 1. sınıfta visual basic, delphi, mathcad gibi programları gördük tabi çok derinlemesine değil. İsteyen kendini bu konularda daha da geliştirebilir ayrıca seçmeli programlama dersleride var. Ayrıca catia, solidworks ve buna benzer bir sürü tasarım ve simülasyon programları var bilgisayarla ilgili bişeyler istiyorsan kendini bu programlar hakkında geliştirmeye çalışabilirsin.

bize sade fortran gösteriyorlar ve cad le ilgili avcunuzu yalarsınız dediler ben böle okul gibi....

• cbu gıda muh son sınıfım ekleyin benide
  • Kocaeli Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği 5. sınıf. Hadi bakalım 100. aday da geldi
  • pisipisi jeofizik 4. sınıf
  • herkesin okulu yazmısınız ben yazmayı unutmuşum..

dokuz eylul universitesi...

ingilizcesi nine september unversity...

• FORUM DA ÜNİVERSİTELİLER VE MÜHENDİSLER COŞMUŞ AMA
    ARTIKIN VİZELER GELDİ DA...!
  • Gıda Mühendisi
    Ege Üniv. 2006 mezunu
  • mak müh 4.sınıf
  • inşaat mühendisi 2004 ocak mezunu
  • elektrik-elektronik mühendisi
  • yakın dogu universitesi bilgisayar muh 1. sınıf
  • selçuk üniversitesi makina 3. sınıf benide ekle
    bişey sorcam imzaya o linki nasıl ekliyoruz?
  • osmangazi elektrik-elektronik 3. sınıf
  • imzama eklemeyi öğrendim ama bi sorun daha var topik i açandanmı alıntı yapıp ekliycez imzasında olan birinden alıntı yapıyom olmuyo.
    quote:

Orjinalden alıntı: MAK.S.S.

selçuk üniversitesi makina 3. sınıf benide ekle
    bişey sorcam imzaya o linki nasıl ekliyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.