osman bayındır istanbul üni. elektrik elektronik müh. 2. sınıf
Arkadaşlar baskınlara karşı dikkatli olalım, DH Sagopa Kajmer Grubu forumdaki diğer gruplara baskın düzenleyip ard arda Sagopa Kajmer yazıyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: Rouvax
biyomedikal mühendisi
çok ilginç ilk defa duyuyorum
Işık Üniversitesi Elektronik Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim
quote:
Orjinalden alıntı: serkes
quote:
Orjinalden alıntı: POLEMARCH
quote:
Orjinalden alıntı: serkes
beni unuttuğunuza inanamıyorum......
????????????
11 senedir yüksek makina mühendisi
hemde baya yüksek
serkes hocam sen konu dışına çıkıyormuydun ben hiç görmemiştim
18 mart gıda mühendisliği 3.sene 2.sınıf
bende yeni makine mühendisiyim, herkeze selam olsun...
arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum Jeoloji Mühendisliği nin geleceği parlak mı? yani iş açısından sordum mesela bir ODTU Jeoloji Müh. bölümünü bitiren insan açıkta kalır mı düşünceleriniz neler? şimdiden teşekkür ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: onurdag89
arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum Jeoloji Mühendisliği nin geleceği parlak mı? yani iş açısından sordum mesela bir ODTU Jeoloji Müh. bölümünü bitiren insan açıkta kalır mı düşünceleriniz neler? şimdiden teşekkür ediyorum
belli olmaz sana bağlı yurt dışına çıkabilirmisin bağlantıların neler siyaset de bir diğer seçeneğein olabilir tabii
quote:
Orjinalden alıntı: POLEMARCH
quote:
Orjinalden alıntı: onurdag89
belli olmaz sana bağlı yurt dışına çıkabilirmisin bağlantıların neler siyaset de bir diğer seçeneğein olabilir tabii
Aman hocam ne yaptın, adam mesleki bir gelecek sormuş. Diğer yolları çok farklı mesleklerde yapabilir....
Dr. Müh. (Jeoloji)
iü elektrik elektronik müh :)
KOÜ makine müh. 5. sınıf (:
elektrik-elektronik müh. 3. sınıf. oooff off vizeler bşalar biz dağıtırız. 18 inde başlayacak sınavlar.
odtü inşaat 3. sınıf.
beni de ekleyin :)
kocaeli üni. inşaat müh. 2003 mezunu
Yaz benide Uşak Uni. Mak. Müh 4. sınıf
türkiyede kaçtane mühendis var yahu bende okuyorum güya bitirenler ya pazarlamacı oluyor yada teknisyenlerin başındaki çoban. olay arge mühendisidir. kaç kişi argede çalışıyor. matematik bilen çobandan farkımız yok