Şimdi Ara

DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.054
Cevap
81
Favori
244.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SemiÇevik Niğde Makine mühendisliği 1. sınıf yaz hocam benide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmiteWessonS -- 19 Nisan 2014; 16:27:02 >
  • akü metalurji ve malzeme müh
  • AlprnHilmi Niğde üniversitesi Makina Mühendisliği 1. sınıf.
  • gorkemchem Kimya Mühendisi 2008 mezunu
  • Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    Katılım zamanı: 30 Haziran 2007

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invensefeel

Evet?

• twofunn Ankara Üniversitesi - Ziraat Mühendisi - 2012 Mezunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Orijinalden alıntı: invensefeel

Evet?

profile tıklayınca üye profilini göremiyorsunuz. yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı günler diliyorum...
    Şu anda tıp fakültesi 1. sınıf öğrencisiyim.fakat hep aklımda olan ama tercihlerde yazmadığım bilgisayar müh. geçiş yapmayı düşünüyorum.Kısmetse YTÜ ye geçebiliyorum. Fakat şu anda tabiri caizse kafayı yemek üzereyim çevrem ve ailem bu kararıma çok tepkili ne yapacağımı bilemiyorum.Görüştüğüm bil. mühendisleri ben olsam değiştirmem diyor iş bulmak sıkıntı diyorlar.Resmen araftayım ne yapacağımı bilemedim.Özellikle mezun abilerimizden görüş bekliyorum.5 yıl sonra keşke demek istemiyorum içimde ukte kalacak diye korkuyorum.O yüzden gitmek istiyorum ama ne yapacağımdan da tam emin değilim.Bir yandan da büyük şeyler başarmak için fedakarlık gerektiği beni cesaretlendiriyor.Risk almak gerektiğini biliyorum.Ah ah ....:(Görüşlerinizi bekliyorum.
    İyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsgz -- 16 Mayıs 2014; 14:42:30 >
  • chemical engineer kullanıcısına yanıt
    egitimi nasıl ve iş imkanı var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsgz

Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı günler diliyorum...
    Şu anda tıp fakültesi 1. sınıf öğrencisiyim.fakat hep aklımda olan ama tercihlerde yazmadığım bilgisayar müh. geçiş yapmayı düşünüyorum.Kısmetse YTÜ ye geçebiliyorum. Fakat şu anda tabiri caizse kafayı yemek üzereyim çevrem ve ailem bu kararıma çok tepkili ne yapacağımı bilemiyorum.Görüştüğüm bil. mühendisleri ben olsam değiştirmem diyor iş bulmak sıkıntı diyorlar.Resmen araftayım ne yapacağımı bilemedim.Özellikle mezun abilerimizden görüş bekliyorum.5 yıl sonra keşke demek istemiyorum içimde ukte kalacak diye korkuyorum.O yüzden gitmek istiyorum ama ne yapacağımdan da tam emin değilim.Bir yandan da büyük şeyler başarmak için fedakarlık gerektiği beni cesaretlendiriyor.Risk almak gerektiğini biliyorum.Ah ah ....:(Görüşlerinizi bekliyorum.
    İyi günler...

kardesim sakın birakma bolumunu . Muhendislikten cok iyi bolumun

• quote:

İyi günler...

Ben yuksek elektrik-elektronik muhendisiyim

Kardesim tip mezunu.

Kardesim ikinci defa tusa girdi. 1 ay once. Iyi bir puan aldi. Ama artik tusta iyi ve kotu var. Siyah ve beyaz... gri yok... bu da ilk 100e girmen demek. Tabi bu da 6 aylik inanilmaz bir efor arti 6 sene cok saglam bir temel yapmak demek.

Bunlari yapabilirsen 6+1+4:11yil sonra kralsin...

Eger garanticiyim, kendimi sosyal cevreden soyutlarim, sabirliyim... kisacasi aci yok rocky dersen tibba gir... tabi bunda senin burada konu disinda bu nebicom universore hic kiz yok felan tarzi baslik acmayacak karakterde birisi oldugunu dusunuyorum. Ayrica 11 sene boyunca seni maddi manevi destekleyecek bir ailenin (ya da kaynak) da oldugunu farzediyorum. Zira tip egitimi pahali ve uzun bir surec. Muhendislikte istanbul piyasasini bilmiyorum. Bizzat hic oraya girmedim. Ama ancak orada calisan arkadaslarim var. Ama daha cok yurt disinda calisan arkadasim var desem yanlis olmaz. Acikcasi muhendislik hakkinda yazilacak cok sey var. Ama mobildeyim toparlayamam... sadece makine elektrik ve insaattan sasma derim muhendis olacaksan... tabi isimli universite olmak kaydiyla...

• Dokuz Eylül Üni. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği 3. sınıf
    beni de ekle gardaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuros

quote:

İyi günler...

Ben yuksek elektrik-elektronik muhendisiyim

Kardesim tip mezunu.

Kardesim ikinci defa tusa girdi. 1 ay once. Iyi bir puan aldi. Ama artik tusta iyi ve kotu var. Siyah ve beyaz... gri yok... bu da ilk 100e girmen demek. Tabi bu da 6 aylik inanilmaz bir efor arti 6 sene cok saglam bir temel yapmak demek.

Bunlari yapabilirsen 6+1+4:11yil sonra kralsin...

Eger garanticiyim, kendimi sosyal cevreden soyutlarim, sabirliyim... kisacasi aci yok rocky dersen tibba gir... tabi bunda senin burada konu disinda bu nebicom universore hic kiz yok felan tarzi baslik acmayacak karakterde birisi oldugunu dusunuyorum. Ayrica 11 sene boyunca seni maddi manevi destekleyecek bir ailenin (ya da kaynak) da oldugunu farzediyorum. Zira tip egitimi pahali ve uzun bir surec. Muhendislikte istanbul piyasasini bilmiyorum. Bizzat hic oraya girmedim. Ama ancak orada calisan arkadaslarim var. Ama daha cok yurt disinda calisan arkadasim var desem yanlis olmaz. Acikcasi muhendislik hakkinda yazilacak cok sey var. Ama mobildeyim toparlayamam... sadece makine elektrik ve insaattan sasma derim muhendis olacaksan... tabi isimli universite olmak kaydiyla...

abi en çok da o koyuyor zaten 11 sene sonra kral olmak 11 sene köle olmak:(Valla bırakacağım gibi duruyor açıkçası makine elektrik ve hele hele inşaat hiç ilgimi çekmiyor aklımda bilgisayar vardı o yüzden bilmiyorum ben de elimden geldiğince çevremdeki insanlardan tavsiye almaya çalışıyorum.Ama pek olumlu konuşan olmadı şimdiye kadar.Bu da beni iyice zor duruma sokuyor ...Ah ahhhhh.....:(Allah doğru ve hayırlı olanı yapmayı nasip etsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: go_can

quote:

İyi günler...

kardesim sakın birakma bolumunu . Muhendislikten cok iyi bolumun

Abi öyle de 10-11 sene boyunca okumayı hayal edemiyorum hele ki 1 sene okuyup gördükten sonra.Ama yine de yanlış bir karar vermemek için devamlı tavsiye almaya çalışıyorum.Abi neymiş be şu anda olduğum durum üniversite sınavından 100 kat daha zor ..

• RobustoGrande - Yaşar Üniversitesi - Elektrik ve Elektronik Mühendisliği - 2013 (giriş) 1.Sınıf

Benide ekleyin lütfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobustoGrande -- 23 Mayıs 2014; 1:11:59 >
  • Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği 2. sınıf
  • Niğde Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği 3.Sınıf , beni de eklerseniz sevinirim :)
  • YTU Mak. Müh. Mezun
  • quote:

İyi günler...

Ben de Elektrik Elektronik muhendisi olarak bilgisayardan daha cok is imkani ve daha iyi ucretleri olmasina ragmen Tip i birakmani tavsiye etmem. Cevrem de doktor arkadaslarim var. 10 kisilik muhendis ve doktor grubunda neredeyse okudugu isi yapan tek meslek grubu doktorlar. Gelirleri daha yuksek, sosyal statuleri ve itibarlari fazla. Tek sikintin okudukdan sonra ki 1-2 yillik mecburi hizmet. Onuda begenmezsen istifa edip TUS a tekarar haziraniyorsun pratisyenken falan. Doktorlar ne diyor bilemiyorum ama Tip i suan ki Turkiye ortaminda muhendislige tercih ederim. Ben kan gormeye dayanamadigim icin tip yazmamistim boyle bir sikintiniz yoksa tipta devam edin benim nacizane fikrim budur

Ek olarak 11 sene okumak falan denilmis 6 yili okudukdan sonra be okumak istemiyorum dersen olursun Aile hekimi ve ya acil pratisyen hekim bir muhendisden de ayni miktarda ucret kazanirsin bazen fazlasini bile. Haftada 1-2 ayda 8 nobetten baska da calismazsin acilsen, aile hekimiysen zaten 9-5 mesai

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 21 Haziran 2014; 10:57:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.