Bildirim
DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası (133. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar lütfen bana tatmin edici bir cevap verin ankarada çankaya inşaat mı atılım inşaat mı ikiside ingilizce iş imkanları nasıl olur bi yardım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AF00E8071 -- 31 Ocak 2014; 2:28:54 > -
forumda o kadar elektronik mühendisi var basit sorulara bile cevap veremiyorlar,forumda yok sanıyordum meğerse doluymuş -
Beni de ekleyebilirsiniz arkadaşlar Çevre Mühendisi Selçuk Üni mezun -
Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliğini değiştirmenizi tavsiye ederim. jeodezi ve fotogrametri mühendisliği bölümleri Geomatik ve Harita Müh. olarak değişmeye başlamıştı son olarak artık böyle bir bölüm kalmadı diye hatırlıyorum şimdilik geomatik ve harita var (ikisi aynı bölüm) ama haritada yakında geomatik olacak diye umut ediyorum.
Kısacası Geomatik müh diye yazarsanız tanınma ve ösym kılavuzlarında bulma bakımından rahatlık olur. -
Kocaeli Üniversitesi Elektrik Müh.
Arkadaşlar 2 Cihaz Arasında Karar Veremiyorum. Casio fx-3650p Mi Yoksa Casio fx-991es plus Mı ? Siz Hangisini Secerdiniz ?
Hazır Burdayken Birde Bunu Sorayım :) -
kocaeli üni. makine müh. ekle hocam. -
Tüm Mühendis ve Mühendis adayı arkadaşlara selamlar...
chalap - İ.Ü. - Makine Müh - 2003&2009 - Mezun -
Nick- Üniversite- Bölüm - giriş yılı&mezuniyet tarihi&sınıf
9008 İTÜ Makina Mühendisliği 2009-2014 4. sınıf/ 2 ay sonra mezun -
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
forumda o kadar elektronik mühendisi var basit sorulara bile cevap veremiyorlar,forumda yok sanıyordum meğerse doluymuş
bir sorunuz varsa yardımcı olabilirim -
NjordTR - Kontrol Mühendisliği - Doğuş Üni. - Hazırlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi njordtr -- 25 Mart 2014; 10:12:34 > -
Güncelleme ihtiyacı hissettim.
Ahmet yesevi üniv. Endüstri mühendisliği 1.sinif. -
DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ - KONTROL VE OTOMASYON MÜHENDİSLİĞİ - HAZIRLIK SINIFI -
Hmenn - GYTE - Bilgisayar Mühendisliği - Hazırlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tobb etü elektronikte olan var mı arkadaşlar? -
Hocam beni ekler misin? mezun eem'ciyiz. Kpss ile boğuşuyoruz -
Dil-hun ,namık kemal üniversitesi ziraat fakültesi tarım makineleri ,giriş 2009 meğzuniyet 2014 ocak
benide ekle -
Gıda mühendisleri var mı aramızda arkadaşlar. Ben gıda düşünüyorum da bilgi verebilecek var mı ? -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LadiesNGentleman -- 15 Nisan 2014; 19:24:55 > -
autocad aslinda cokta zor degil temel ogretilenler derse girebilme imkanin varsa iyi olurdu bide surdan kurs alabilirsin
http://web.itu.edu.tr/~arslanli/sem/icerik.php#auto
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X