Şimdi Ara

DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.054
Cevap
81
Favori
244.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaz hocam hazırlık
  • bunca insan mezun olunca nerede çalışacak ? çoğumuz işsiz kalacaz farkındamısınız ?
  • kafkef231- Koç Üniversitesi Bilgisayar Müh. 1.sınıf
    ekle hocam bizi de
  • yaz hocam selçuk üniversitesi malzeme ve metalurji mühendisliği
  • V.masuka Cumhuriyet Uni. Elektrik elektronik müh. 1.sınıf

yaz hocam
  • Herkese merhaba beyler şu an lise 3 e gidiyorum meslek olarak elektrik elektronik,bilgisayar yada mekatronik düşünyorum ama bilgisayar mühendisliğinin okuyanın çok ve iş bulma olasılığının az olduğundan dolayı pek seçmek istemiyorum mekatronik mühendisliği yeni çıkmış bir bir dal ve çok iyi yerlere gelinebilcek bir mesleğe benziyor elektrik elektronik içinde hem bilgisayarla ilgili şeylerin bulunmasından hemde iş imkanı fazla olduğu için seçmek istedim ama üni puanları çok yüksek sizce hangi mesleğe seçmeliyim tecrübeli abilerden fikirlerini almak isterim.
  • Elektrik Elektronik Mühendisiyim kardeşim. Mersin Üni mezunuyum.
  • Mekatronik Mühendisliği-Hazırlık Erciyes Üniversitesi
  • ODTÜ - Makine Mühendisliği - Hazırlık - Giriş yılı: 2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leo Minor -- 12 Kasım 2013; 15:00:59 >
  • meliksahakdogan - Niğde Üniversitesi - Elektrik Elektronik Mühendisliği - 2013 - 2017 - 1
  • gzkrn Gaziantep Üniversitesi Elektrik Elektronik Müh. mezuniyet tarihi belirsiz
  • Walker - İzmir Ekonomi Üniversitesi - Elektrik-Elektronik Mühendisliği - 2012 & 2017 & 1.Sınıf
  • hocam omu yok
  • ahmettughan-- süleyman demirel üniversitesi-- jeofizik mühendisliği--- 2008 mezunu
  • Arkadaşlar merhaba bende inşallah İnşaat Mühendisliği düşünüyrum bakalım son sınıfım napıcaz sınavda :)
  • benide ekleyin bari Kocaeli Üni Metalurji ve Malzeme Müh 2.sınıf
  • Başkent Üniversitesi-Elektrik-Elektronik Mühendisliği 2.Sınıf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım Mühendisliği ( Aday :) ) Arama motoru gibi işler yapmayı planlıyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burcink - Yakın Doğu Üniversitesi - Elektrik & Elektronik Mühendisliği - 2005 -2012 ( Mezun) - Termik Santral Ölçü Kontrol Mühendisi
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.