Şimdi Ara

DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.054
Cevap
81
Favori
244.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşaat okuyorum endüstri ye geçmeyi düşünüyorum ingilizcem var sayılır birde fransızcaya sahip olsam iş yaparmıyım şantiye sartlarında calısmak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

inşaat okuyorum endüstri ye geçmeyi düşünüyorum ingilizcem var sayılır birde fransızcaya sahip olsam iş yaparmıyım şantiye sartlarında calısmak istemiyorum

Yeterince endüstri mühendisi var. Çok daha fazlası yolda. İyi bir inşaat mühendisi ol.
  • etyemez kullanıcısına yanıt
    açılın beyler cahil var .belki bilgisayar dışındakiler böyle olabilir ama bilgisayarda kendini geliştir en kötü yerden çık paso iş bulursun
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    He tabi tabi
    Bilkent mezunu elektrik elektronik muhendisi 1500 lirayla ise basladi
    Cok zekisin ya ayda 20.000 aliyosundur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • etyemez kullanıcısına yanıt
    1500 başlamak kötümü kardeşim iş tecrüben yok? ama gelde anlat... 4000 tl'ye mi başlayacaksın işe?Derhal burayı terk et ! gene bir mühendis karalama çalışması
  • İnşaat mühendisliği 1. sınıf teknoloji fakültesi
  • Çok arada kaldım lütfen yardım edin .Elektrik-elektronik düşünüyorum. Boğaziçi veya ODTÜ istiyorum. Boğaziçi nasıl memnun musunuz? Bazıları elektrik-elektronik okucaksan boğaziçine gitme çok kötü bi yer filan dedi. Siz ne düşünüyosunuz ?
  • Yazılım mühendisliği atlanmış :) 3. sınıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrew Lincoln

Merhabalar 12.sınıfım kararım kesin bilgisayar müh. istiyorum ygs sıralamam 25k bunu ne kadara çekebilirim ve hedefim ne olmalı

istanbuldaki okulları öncelikli mi tercih etmeliyim bu konular hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

2013 senesinde 32 k dan 11 k ya çeken arkadaşım var. Şu an İTÜ elektrik te.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • falovmi-Marmara üniversitesi-makine müh.-2014-2019-hazırlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falovmi -- 28 Mayıs 2015; 20:13:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

erciyes makine 15.08.2008 itibariyle makine müh adayıyım

7 yıl olmuş

• yazın lütfen.

ktü-harita mühendisliği 2010 giriş 2015 mezun
  • o kadar mühendis adayı arasından sadece 4 tanesi yazılım müh. okuyormuş ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaemre10

o kadar mühendis adayı arasından sadece 4 tanesi yazılım müh. okuyormuş ilginç

Yazılım okumak ayrıcalıktır
    Şaka bi yana bölümün çok az üniversite de eğitimi mevcut haliyle az kişi var.

• ali_6195 kullanıcısına yanıt
    Sizce az olmasi avantajmi okumayi düşünüyorum da.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaemre10

Sizce az olmasi avantajmi okumayi düşünüyorum da.

Buna kesin bişey diyemem
    Firmalar yazılımcı eksikliğini bilgisayar mühendisleri ile kapatıyor zaten BM ile YM dersleri birbirine çok benzer, ikisini de dene tarafını seç demiyeceğim hangi üniversite iyiyse ona git BM olsun YM olsun fark etmez BM ile aynı işi yapıyorlar zaten

• İnşaat Mühendisliğine Adayım. Liseden zaten inşaat bölümünden mezun oldum.
  • Eskişehir Ziraat Müh. > Ekle benide
  • aarda-Dokuz Eylül Üniversitesi-Makine Mühendisliği 3.Sınıf-Giriş Yılım:2012 İTÜ Makine hedeflerken YGS Fen bölümünde yaptığım kaydırmalardan ötürü LYS sonunda Dokuz Eylül'ü kazandım,türkiyedeki en zorlu makine mühendisliği eğitiminin verildiği okullardan biri olarak geçiyor,gerçekten de 3 sene boyunca acılarla dolu sınav dönemleriyle iyi kötü 3.sınıfa kadar gelebildim, talaşlı imalat,döküm stajlarımı İzmirdeki en iyi firmalarda yapmaya çalıştım,meslek stajımı da inşallah iyi bir firma bulursam orada yapmayı planlıyorum,daha hangi alanda yöneleceğime tam karar vermiş değilim,enerjinin önü uzun yıllar açık olucaktır bitmeyen bir sektör çünkü, bir yandan da okulumuzda kendisinden bitirme projesi alıp da bitirme başarısına ulaşmış arkadaşları BMW,Mercedes gibi dünya devi otomotiv markalarının fabrikalarına sokan bir hocamız var,bu konuda fikri olan paylaşmak isteyen olursa keyifle dinlemek isterim.

• beyler hacettepe fizik mühendisliği hakkında bilgi verecek varmı okusam işsiz kalırmıyım. internette baya kötü yorumlar gördüm. işin içindeki biri yardım ederse çok makbule geçecek.
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.