Şimdi Ara

Dh Neden...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya yönetici arkadaşlar lütfen yapmayın artık şunu ya ıstırapın içinde domzots diye sadece avg nin bulabildiği bir trojen buldum..ve siteden banuımm vardı yeni üyelik açıp mail alıp sizleri uyarmak için böyle bir anlatım yaptım nedensiliyorsunuz konuyu kötü bir niyetiniz olmadığına eminimde neden böyle oldu dh ya lütfen yapmayın artık şunu Istırap kullananlar c ve d sürücülerine baksın bir durum diye notepad var mıı.o zmn anlarsınız benii..

Saygılar.

• durum_Better var bende? o virüsmü acabA?
  • bu arkadaşın açtığı yararlı topicler silinirse dh yi bırakırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lasttekkenlast

Ya yönetici arkadaşlar lütfen yapmayın artık şunu ya ıstırapın içinde domzots diye sadece avg nin bulabildiği bir trojen buldum..ve siteden banuımm vardı yeni üyelik açıp mail alıp sizleri uyarmak için böyle bir anlatım yaptım nedensiliyorsunuz konuyu kötü bir niyetiniz olmadığına eminimde neden böyle oldu dh ya lütfen yapmayın artık şunu Istırap kullananlar c ve d sürücülerine baksın bir durum diye notepad var mıı.o zmn anlarsınız benii..

Saygılar.

Bir zamanlar vardı

haklı olabilirsin

• Arkadaşım bende var durum isimli bi notepad. Ne olacak şimdi, ben defalarca kredi kart no mu girdim???
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimcayir

quote:

Ya yönetici arkadaşlar lütfen yapmayın artık şunu ya ıstırapın içinde domzots diye sadece avg nin bulabildiği bir trojen buldum..ve siteden banuımm vardı yeni üyelik açıp mail alıp sizleri uyarmak için böyle bir anlatım yaptım nedensiliyorsunuz konuyu kötü bir niyetiniz olmadığına eminimde neden böyle oldu dh ya lütfen yapmayın artık şunu Istırap kullananlar c ve d sürücülerine baksın bir durum diye notepad var mıı.o zmn anlarsınız benii..

Saygılar.

Bir zamanlar vardı

haklı olabilirsin
    evet durum diye bir notepad var ancak içinde ki dosyalar ISTIRAP adlı programın çalışıp çalışmadıgını yani onun ile ilgili kayıt ettiği bilgileri gösterir zararlı bişey oldugunu sanmıyorum

• dll yuklendi hook oldu falan yazıo bide pc yi her açısta c ye sqm data gelio bende bunda da bişeylik war ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: MilanRapajic

Arkadaşım bende var durum isimli bi notepad. Ne olacak şimdi, ben defalarca kredi kart no mu girdim???
    Ya anlatacam yöneticiler yine silecek arkadaşım ne yapıyım ya bir yol gösterin..

bide şu makeleyi okuyun dikakt ıstırapın içinde bu virüs var..

Arkadaşlar bu aralar internette bir virüs dolaşıyor ve kotalı kullanıcıları müthiş zarara uğratıyor..Virüsü rusların yazdığını öğrendim ve virüsün işlevi interneti müthiş yavaşlatmak ayrıca kotanızı sürekli artırmak..hiçbir yükleme yapmadığınız halde modeminizdeki ethernet ışığı sürekli yanıp sönüyorsa ve saatin yanındaki internet ikonundaki ışıklar hiç sönmeden yanıyorsa bilinki bu virüs sizdede var..virüsün adı domsozt.exe.....virüs bir çok antivirüs programına yakalanmıyor..virüsün sizde bulunup bulunmadığını nasıl bileceksiniz..internetteki online virüs tarama sitelerinden bilgisayarınızı taratın...
    silme işlemi ise regeditten domzost diye taratın..iki tane bulunacak..sadece bir tane bulunca silmeyin..tekrar arama yapın...
    ayrıca AVG anti-spyware 7.5 programını yükleyin..domzost'u bulan tek antivirüs programı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö.ÇaKıR

dll yuklendi hook oldu falan yazıo bide pc yi her açısta c ye sqm data gelio bende bunda da bişeylik war ama
    forumun kurallarında yaziyor koxp macro hile vb. proglramlar silinir vs.. banlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MilanRapajic

Arkadaşım bende var durum isimli bi notepad. Ne olacak şimdi, ben defalarca kredi kart no mu girdim???
    quote:

Orjinalden alıntı: berdush

Gitti gülüm keten helva neden ekran klavyesi kullanmassınızki anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangersmile

forumun kurallarında yaziyor koxp macro hile vb. proglramlar silinir vs.. banlanır

Alıntıları Göster
    arkadaşım hile koxp yazmıyorum ki ben sadece avg anti-vir in bulabildiği bir vürs var ızdırap ta bunu önceki apylaşımımda da kanıtlamıştım..

@emremenek

HAkLI OLABİLİRSİN AMA..söylemek istemiyorum yine silecekler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasttekkenlast

arkadaşım hile koxp yazmıyorum ki ben sadece avg anti-vir in bulabildiği bir vürs var ızdırap ta bunu önceki apylaşımımda da kanıtlamıştım..

@emremenek

Alıntıları Göster
    yeni topic açmana gerek yok burdan söyle ne söyleyeceksen bakalım haklı mısın uyduruyo musun anlayalım. degil mi?
  • quote:

@emremenek

Alıntıları Göster
    quote:

@emremenek

ya bu her program için geçerlidir ISTIRAP ında durum notepadı var diğerleri gibi systeme değilde C ye veya D ye atmış zaten tıkladıgınızda ISTIRAP da devreye girmiyor knightı seçip yüklediğinizde DLL yüklendi yazısı cıkar oyundan cıktıgında Dll iptal oldu yazar Hook un ne oldugunu bilmiyorum ancak şöyle bişey var ISTIRAP programı cok yaygın bir program oldu su anlık herkeste var hemen hemen bazı arkadaslar arkadaslarından bazı sitelerden indirdiklerini söylüyorlar acıkcası güvenemiyorum.Ben bu programı cok önce Hilaladamın kendisinden Logostaki IronMıx'e (bilirsiniz logosta oynayanlar) programladıgını duymustum programıda onlardan almıstım güvensiz bişey olsa IronMıx kullanmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F586582C -- 23 Nisan 2007; 14:00:19 >

• quote:

@emremenek

Alıntıları Göster
    Regeditten taratın domzost diye daha iyi anlarsınınız ben bu arada ıstırap kullantıktan sona neti kesilenler..
  • quote:

Regeditten taratın domzost diye daha iyi anlarsınınız ben bu arada ıstırap kullantıktan sona neti kesilenler..

Alıntıları Göster
    quote:

buna katılıyorum ve bende yaptım bişey cıkmadı allahtan

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9F586582C

quote:

@emremenek

ya bu her program için geçerlidir ISTIRAP ında durum notepadı var diğerleri gibi systeme değilde C ye veya D ye atmış zaten tıkladıgınızda ISTIRAP da devreye girmiyor knightı seçip yüklediğinizde DLL yüklendi yazısı cıkar oyundan cıktıgında Dll iptal oldu yazar Hook un ne oldugunu bilmiyorum ancak şöyle bişey var ISTIRAP programı cok yaygın bir program oldu su anlık herkeste var hemen hemen bazı arkadaslar arkadaslarından bazı sitelerden indirdiklerini söylüyorlar acıkcası güvenemiyorum.Ben bu programı cok önce Hilaladamın kendisinden Logostaki IronMıx'e (bilirsiniz logosta oynayanlar) programladıgını duymustum programıda onlardan almıstım güvensiz bişey olsa IronMıx kullanmazdı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emremenek

quote:

@emremenek

arkadaşım başlat çalıştır regedit ctrl+f tarat bakalım domzost diye durum için ben daha önceki konmda da açıklamıştım ama nafile sildiler yine ve malesef bu trojeni nod 32 paralı sürümü bile bulamıyor..

• quote:

quote:

quote:

@emremenek

arkadaşım başlat çalıştır regedit ctrl+f tarat bakalım domzost diye durum için ben daha önceki konmda da açıklamıştım ama nafile sildiler yine ve malesef bu trojeni nod 32 paralı sürümü bile bulamıyor..

Alıntıları Göster
    tarattım bişey çıkmadı.. domzostun ısdırapla alakası yok bundan çıkan sonuç!!

• quote:

quote:

quote:

@emremenek

Alıntıları Göster
    ee durm die dosya var içinde bunnar yazıo:
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL YUKLENDİ
    DLL YUKLENDİ
    DLL YUKLENDİ
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL YUKLENDİ
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Engineered Rock

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: darksaga

ya demeyin işte şunu daha sonra anlarsınız benii ama..neyse anti-vir ile tarat pc ni bir ama dikkat et sadece avg paralı sürümü buluyor ve öyle birşey ki bu hilaladam

vllproxy den de yararlanıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: FreddyKruegher

ee durm die dosya var içinde bunnar yazıo:
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL YUKLENDİ
    DLL YUKLENDİ
    DLL YUKLENDİ
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL YUKLENDİ
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ
    DLL YUKLENDİ
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL İPTAL
    DLL YUKLENDİ
    HOOK oldu
    DLL YUKLENDİ

Alıntıları Göster
    uppp

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.