Şimdi Ara

Dh Neden... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • farkettim mail hesabım yoktu yeni mail aldım bir saat üyelik kodu geç kaldı vs sırf sizleri uyarmak için ama bayağı bir kişiye yararı oldu ..sonra sorunları dinliyodum malesef silmişler..
  • yahu arkadaşlar size diyorumya ISTIRAP ile alakası olabilir ancak ne oldugu belirsiz sitelerden indirirsen zaten ayvayı yersin ISTIRAPA kadar neler var bazı arkadaşlar geçenki topicte yazmıstı ISTIRAP la alakam yok demişti hem WLl hem de domzost cıkmıştı onlarda ben kullandıgım halde bişşi cıkmıyor ve kota sürekli 2 yi aşmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: lasttekkenlast

quote:

Orjinalden alıntı: darksaga

tarattım bişey çıkmadı.. domzostun ısdırapla alakası yok bundan çıkan sonuç!!

ya demeyin işte şunu daha sonra anlarsınız benii ama..neyse anti-vir ile tarat pc ni bir ama dikkat et sadece avg paralı sürümü buluyor ve öyle birşey ki bu hilaladam

vllproxy den de yararlanıyor..

avg ile hiç taratmadım ama. bi kaç günce f-secure, kaspersky online scan ve avast la full sistem taraması yaptım. spyware doctorla da tarama yaptım.

pc de herhangi bi virüs bulunmadı.
  • ewt regeditte arattım durum,domozost,msn,patch1472 fln yazıo naapçam şimdi fatura kabarık gelirse babam aazım zıçar
  • beyler her oyuna gırdıgıısde bu durum dosyasını sılersenız bır sorun olmas sanıorm
  • quote:

quote:

quote:

tarattım bişey çıkmadı.. domzostun ısdırapla alakası yok bundan çıkan sonuç!!

ya demeyin işte şunu daha sonra anlarsınız benii ama..neyse anti-vir ile tarat pc ni bir ama dikkat et sadece avg paralı sürümü buluyor ve öyle birşey ki bu hilaladam

vllproxy den de yararlanıyor..

avg ile hiç taratmadım ama. bi kaç günce f-secure, kaspersky online scan ve avast la full sistem taraması yaptım. spyware doctorla da tarama yaptım.

pc de herhangi bi virüs bulunmadı.

Haklısın kardeşim diyorum ya Koskoca nod 32 en son güncel durumunda paralıı bulamıyor ya yok böyle bişey bulamıyorr..

• quote:

Orjinalden alıntı: 365seco365

beyler her oyuna gırdıgıısde bu durum dosyasını sılersenız bır sorun olmas sanıorm
    ya adam zaten pc ne bişiler attıysa durum murum engelleyemezsin bak diyorum ilgisi olur ISTIRAP ile ancak noldugu belli olmayan ISTIRAP lardan bulaşır ve 4. kere söylüyorum hiç ıstırap kullanmayan arkadaşlarda bile domzost cıktı ya
  • bence ıstırapdan pc ye gelen bişey deil bu domzost. bazı arkadasların ne üdügü belirsiz yerlerden indirdikleri ıstıraplarda olabilir ona bişey demem. bi de freddinin scanında patch 1472 falan çıkmış. zaten daha önce de açıklanmıştı. 1472 de trojan oldugu. bu domzost 1472 patchinden kaynaklanıo da olabilir.
    haklı degilsem degilsin de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineered Rock -- 23 Nisan 2007; 14:20:00 >
  • ya bu pass ların yazılı oldugu dosya hangisi help
  • arkadaşlar anlamıyorsunuz yaa ben hilaladamın sitesinde moderatörlük yaptım bana tanıtmayın hilaladamı başka yerlerde de gelebilir ama orjinal hilaladamın koydugu ıstırapta var onu biliyorum..
  • BİRDE ŞÖLE DENEYİN ISTRAPI AÇIN OYUNA GİRİN TEKRAR AÇIN ISTIRAPI GÖREV YÖNETİCİSİ İŞLEMlerde domzost yazıyor mu bakınn burda belki çıkmayabişlir ama bir ama deneyin bakalım
  • kardes haklı biraz daha dikkatli olunabilir
  • bende regeditte domzost yok int.im kopmuyor avg dende tarattım sence artık rahatlayabilir miyim.
  • o zaman sorun yok kardeşim..
  • quote:

o zaman sorun yok kardeşim..

saolasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

saolasın.

önemli değilde konu ne zaman silincek o şüphelii
  • regrit midir nedir nasıl tarama yapcam ondan bi de bende avg 7.5 parasız war tarattım dün 6-7 tane tro çıktı önceden avast wardı bi poK BULAMIYO DU NASIL REGRİT TEN ArICAM?WEYA İSTİRAP LA OYUNA GİRDİĞİM DE grew yöneticisinden de buLabiLirmiyim?
  • başlat<<<çalıştır<<<regedit yaz ctrl+f ye bas domzost yaz..kolay gele
  • quote:

başlat<<<çalıştır<<<regedit yaz ctrl+f ye bas domzost yaz..kolay gele
    yok yok yok sana inanmak istiyorum ama 3-5 virüs programı ile taratıyorum her dediğini yapıoyrum yok domzost fln diye bişey
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

saolasın.

önemli değilde konu ne zaman silincek o şüphelii

vallaha sen böyle topicler aç ve kapansın.
    bu forumu bırakırım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.