Şimdi Ara

Dh Neden... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: FearFroMe

bende regeditte domzost yok int.im kopmuyor avg dende tarattım sence artık rahatlayabilir miyim.

lasttekken;

arkadaşta ıstırap oldugu halde temiz, bende ıstırap oldıgı halde temiz, emremenk ısıtrap oldgu halde temiz.

hilaladamı falan savundugumu falan zannetmeyin, kesinlikle desteklemiyorum ayrıca ben knight online da oynamıyorum. pc de ıstırap da ev arkadasım yüzünden bulunuyor. ( ev arkadasım knight oynuyor)

ama bence dozmostun bulşama kaynagı bu ıstırap degil. ıstırap adıyla başka forumlarda, yada başka sitelerden elde edilmiş ne oldugu belli olmayan dosyalardandır tahminimce. ya da 1472 patchinden kaynaklanabilir.
  • kardeş bende böle bişey qwar sonuş nedir?

Dh Neden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: darksaga

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

bende regeditte domzost yok int.im kopmuyor avg dende tarattım sence artık rahatlayabilir miyim.

lasttekken;

arkadaşta ıstırap oldugu halde temiz, bende ıstırap oldıgı halde temiz, emremenk ısıtrap oldgu halde temiz.

hilaladamı falan savundugumu falan zannetmeyin, kesinlikle desteklemiyorum ayrıca ben knight online da oynamıyorum. pc de ıstırap da ev arkadasım yüzünden bulunuyor. ( ev arkadasım knight oynuyor)

ama bence dozmostun bulşama kaynagı bu ıstırap degil. ıstırap adıyla başka forumlarda, yada başka sitelerden elde edilmiş ne oldugu belli olmayan dosyalardandır tahminimce. ya da 1472 patchinden kaynaklanabilir.

arkadaşım belki farklı linklerden indirmiş olabiliriz yada güncelltirme farkından doalyı girmeden firewall engellemiştir ama ben hilal i tanırım ve buldum dosyayı ilgin için çok ty

• benim soruya cevap pLs.
  • yaw bunlarla uğraşana kadar direk format atsam düzelir demi_?
  • hilal adam 1 senedır yapıo bu işi wapistan dan berı tanıorum adamı iyi mıdır kotu mudur bılmıorum yargısız ınfaz işim degıldır yapanlarıda sevmem kımısı dıo 17 yasında bebe kendıne adam ısmını takmıs sızde bı bok sanıonuz falan dıenlerde var her neyse su an yuzbınlerce ıstırap kullanıcısı var bu adam herkesı bırden mı hackleyecek ben anlamadım benım ıtemlerım kıtlı ve gold pre bıttı gerı de actırılmıo ozellıkle yaptım yapabılecegı yalnızca lvl dusurmek olur ama ben hackleyecegını sanmıorum adamın karıyer yapmak için bole garıp programlar yaptıgına ınanıorum bı ara bu soylentılere sınırlenıp program uretmeye ara vermıstı adam Allah catısı altında ıstırap lınk ı verıo kendı vırus programlarıın lınk ını verıo ama sımdı kullanmamak ta elde mı xtrap ınsanı oyunda sogutuo 1474 geldıgınden berı hata verıo sureklı 10 kere gırebılmıssem ne mutlu bana kendı evımızde oynuyamaz olduk k2 xtrap hakkında acıklama yapmıo eskı knıght oyuncuları bılır eskıden hackshıeld vardı mavı bısı cıkardı ekranda nıe gıttı bılıo musunuz cyperda adamın tekının koxp/makro ve Quake ı(eskıden her işlem için ayrıprogram vardı kutu acması için koxp atak için makro oto MP/HP pot içsın dıe Quake) hackshıeld ın iç dosyasına koyup oyuna gırmesını vıdeoya cekmesınden oldu truva atı koyuyor adam ve oyuna hackshıeld ıle gırıor bu mu adamımızı koruyacak dıe yazı cıkıo en sonda fazla yazzmak ıstemıorum sorna okumaktan cayıosunuz netıcede ben o adamın kotu nıyetlı bırı old. sanmıorum sımdıye kadar benı soydu benı hackledı dıenlerede kendı pc lerınde yada ark.larında arasınlar sorunu derım !!!!(yazım hataları için bagıslayın

• bu arada aynı dosya bendede var ISTIRAPLA alakası yok dıenler sılsın durum dosyasını bu dosyayı sıldıklerı yerı acık bıraksınlar ıstırapla oyuna gırmeyı deneyın ID VE PW nızı yazın ok dedıkten sorna oyundan cıkn durum dosyası gerı gelıor ben arastırdım sadece yapılan işlemlerı yazdıgı bı konsol olarak gozukuo
  • dikkat edin beyler bu koxp cok kotu sonuclar dogurabilir. Online alis veris yapiyorsaniz
  • reg te arama yapınca reseti yiyom ayrıca ıstırap dediğniz şey ne bilmiyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: lasttekkenlast

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lasttekkenlast

quote:

tarattım bişey çıkmadı.. domzostun ısdırapla alakası yok bundan çıkan sonuç!!

ya demeyin işte şunu daha sonra anlarsınız benii ama..neyse anti-vir ile tarat pc ni bir ama dikkat et sadece avg paralı sürümü buluyor ve öyle birşey ki bu hilaladam

vllproxy den de yararlanıyor..

avg ile hiç taratmadım ama. bi kaç günce f-secure, kaspersky online scan ve avast la full sistem taraması yaptım. spyware doctorla da tarama yaptım.

pc de herhangi bi virüs bulunmadı.

Haklısın kardeşim diyorum ya Koskoca nod 32 en son güncel durumunda paralıı bulamıyor ya yok böyle bişey bulamıyorr..

bende de avast pro var hitman var Tracking Cookie ( çerez) den başka birşey yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.