Şimdi Ara

DH'nin samimiyetsizliği iPhone 6 yazısı ile tescillendi! (Yıllar sonra gelen edit) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.232
Cevap
16
Favori
35.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
646 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: conrado

quote:

Orijinalden alıntı: hakiv

Övündüğün telefonlar 2-3 GB ram ile Apple'ın 1 GB ram ile verdiği performansı veremiyor.

He deyin geçin beyler.

neyi veremiyormuş

iphone da kullandım sony z1 compact da

kardeşimde iphone 5s var

bin pişman iphone aldığına

hız performans sony önde

stabilite da kafa kafaya

2 gün gidiyor şarjı yoğun kullanımda

bizim ki cebinde kablo dolanıyo birader

laf olsun diye demiyorum

sony fan yada android fan da değilim

arkadaşlar markacılığı bırakın

cidden apple nokia yolunda

apple gibi kapalı kutu olmuş zihniniz.tanımadığınız telefonlara apple gibi olmaz diyorsunuz.

arkadaş kullandık işte ikisinide

apple tamamen markacılık başka bişey değil.

Pratikte bir ornek verde inanalim sana. Sony hangi uygulamada yada oyunda ondeydi ?
    Hangi oyun iphone da kasti?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Ata

quote:

niye zorunuza gidiyor arkadaş

iphone6 çöp işte

daha içinde ki ram belli değil

sony compactlarını 2 gm ram veriyor i6 da ram kaç belli değil büyük ihtimal de 1 deniliyor.

fotoğrafı 8 mp

alt üst pencerelere milli park yapılır 3 dönüm maşallah

apple nokia oldu olacak az kaldı

yeni bi marka bulun sarılacak

sizi de anlıyorum ama apple hızla geri gidiyor.

1 gün şarjı gitmeyen telefon mu olur yav

rezillik

Klasikler yine kendini gosteriyor. Rame bakip telefon alma android de olur. İos kalitesi denen bir sey var. 1gb ram ile bir cok telefondan daha iyidir 5s?

türkçem mi yetmiyor

arkadaşım kullandım bende apple

hala hazırda elimizde var 5s

sony z1 compact kullanıyorum şimdi

yav gidin bi araştırın,diğer telefonları.

z3 compact çıktı bakın bi inceleyin beğenmezseniz yine alırsınız elmanızı

ben anlatamıyorum.

apple artık cazip değil

kilit cümle bu işte

cazip gelmiyor.

piyasada ki durumu da ortada zaten

Cazip gelmedigi icin iphone 5s rekor kirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: benkisacabede

Bu mesutun sony düşmanlığından htc hayranlığından zaten bu işleri bilmediğini anlamanız gerekirdi.

bence adam doğru anlamış. sony fanatikliği kadar boş fanatiklik görmedim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Bunun tek nedeni ; Apple ve Apple Türkiye'nin bu forum yetkililerini ciddiye almaması . Bunlara ancak , Ubisoft , Sony Turkiyr ve Sercan Sülün "RÜŞVET" verirse kral olurlar ...

Bunlar böyle ... Aralarında bir tek ERDİNÇ "İYİ"KUL'du ... Oda kaçtı gitti , hayatını kurtardı zaten .

Ben Mesut Çevik'i tüm sosyal platform listelerimden çıkarttım... Bir çok arkadaşım da aynısını yapmış... Birde utanmadan , Apple'a sallamayı - Part - Part - anlatacaktı . Adamın ağzına böyle tıkarlar cümleleri .

Forumu çileden çıkarttı

Gerçekten bu sitenin en büyük kaybı Erdinç İyikuldur. Çok kaliteli adamdı keşke bi şekilde geri dönse başka siteden vs. Mesut Çevik i de çok severdim ancak son 1 yılda değişmeye başladı. :)

Bazı tavırları huysuz ihtiyar gibi bazılarıda çocukça. Yani gerçekten anlam veremiyorum ne oldu da böyle değişti ? Özellikle ana sayfadan + - olayını kaldırmaları ve çocukça bahanelerle bizi eksiliyolar algı yönetimi yapıyolar. Yorum lobisi vs komik bahaneleri gerçekten şaşırttı. Ve Erdi bey de bu tiyatroya alet oldu gerçekten ona da kırıldım.

Asıl sorun sitenin kurumsal kimlik ve tavırdan uzaklaşması. Editörler üyelerle neredeyse sokak ağzıyla dişe diş tartışmaya girebiliyor. Haksız oldukları yerde konuyu kapatmak yerine bel altı vuruşlarla karşı tarafa üstün gelmeye çalışıyor. Buna bir PS4-xbox1 tartışmasında şahit olmuştum.

Mesut bey bu satırları okur mu bilmem ama okursa lütfen şunları bir gözden geçirsin.

Birincisi güç zehirlenmesi denen ve şuan devletin başndaki şahısda da izlerine rastlayabileceğimiz durumun oluştuğunu görüyorum. Bunun belirtileri de eleştiriye tahammülsüzlük, kibir ve herşeyi ben bilirim tavırları. Mesut bey umarım beni de forumdaki negatif yorum çetesi/lobisinden ( :) ) sanmaz. Ben sadece görüklerimi saygı çerçevesinde iletmeye çalışyorum. Donanımhaber in çöküş eğilimine girmesine, sitedeki bilgili kaliteli adamları kaçırıp/küstürüp ergen kardeşlerimizle "Mesut abi bana telefon öner" muhabbetine gitmesine üzülüyorum.

Son olarak Apple kavgası Mesut bey in gündem yaratmak hit almak için kendi blog unu siteye taşımasıdır. Hani bir nevi "trolleme" :) sürekli kendisi fanboyluktan dem vurdu ama açıklamaları sırf yermek üzerine. Hani bilmesem kullanmasam apple ürünlerini inanacam(macbook pro / ip5s). Gün bey in Mesut bey i uyarması gerekir bence. Çünkü dışarıya verilen izlenim Mesut bey in keyfi davrandığı yönünde ben öyle algılıyorum yani.

Özet olarak Mesut bey o açıklamayı yazdığında böyle yorumların geleceğini zaten biliyor ve planlyordu bu yüzden tahrik edici bir üslupla yazdı. Şuan da ben dahil herkes bu "kirli iş" e alet oluyor malesef. Yazık gerçekten nerdeeen nereye. :)

• Süpersin dostum. O konuya güzel bir mesaj yazmıştım, yönetici onayından geçmeden yayınlanmıyor. Yayınlanmadı dolayısıyla... Çocuğun daha iphone un çektiği video çözünürlüğünden haberi yok... Ellerine sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bRk..

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Bunun tek nedeni ; Apple ve Apple Türkiye'nin bu forum yetkililerini ciddiye almaması . Bunlara ancak , Ubisoft , Sony Turkiyr ve Sercan Sülün "RÜŞVET" verirse kral olurlar ...

Bunlar böyle ... Aralarında bir tek ERDİNÇ "İYİ"KUL'du ... Oda kaçtı gitti , hayatını kurtardı zaten .

Ben Mesut Çevik'i tüm sosyal platform listelerimden çıkarttım... Bir çok arkadaşım da aynısını yapmış... Birde utanmadan , Apple'a sallamayı - Part - Part - anlatacaktı . Adamın ağzına böyle tıkarlar cümleleri .

Forumu çileden çıkarttı

Gerçekten bu sitenin en büyük kaybı Erdinç İyikuldur. Çok kaliteli adamdı keşke bi şekilde geri dönse başka siteden vs. Mesut Çevik i de çok severdim ancak son 1 yılda değişmeye başladı. :)

Bazı tavırları huysuz ihtiyar gibi bazılarıda çocukça. Yani gerçekten anlam veremiyorum ne oldu da böyle değişti ? Özellikle ana sayfadan + - olayını kaldırmaları ve çocukça bahanelerle bizi eksiliyolar algı yönetimi yapıyolar. Yorum lobisi vs komik bahaneleri gerçekten şaşırttı. Ve Erdi bey de bu tiyatroya alet oldu gerçekten ona da kırıldım.

Asıl sorun sitenin kurumsal kimlik ve tavırdan uzaklaşması. Editörler üyelerle neredeyse sokak ağzıyla dişe diş tartışmaya girebiliyor. Haksız oldukları yerde konuyu kapatmak yerine bel altı vuruşlarla karşı tarafa üstün gelmeye çalışıyor. Buna bir PS4-xbox1 tartışmasında şahit olmuştum.

Mesut bey bu satırları okur mu bilmem ama okursa lütfen şunları bir gözden geçirsin.

Birincisi güç zehirlenmesi denen ve şuan devletin başndaki şahısda da izlerine rastlayabileceğimiz durumun oluştuğunu görüyorum. Bunun belirtileri de eleştiriye tahammülsüzlük, kibir ve herşeyi ben bilirim tavırları. Mesut bey umarım beni de forumdaki negatif yorum çetesi/lobisinden ( :) ) sanmaz. Ben sadece görüklerimi saygı çerçevesinde iletmeye çalışyorum. Donanımhaber in çöküş eğilimine girmesine, sitedeki bilgili kaliteli adamları kaçırıp/küstürüp ergen kardeşlerimizle "Mesut abi bana telefon öner" muhabbetine gitmesine üzülüyorum.

Son olarak Apple kavgası Mesut bey in gündem yaratmak hit almak için kendi blog unu siteye taşımasıdır. Hani bir nevi "trolleme" :) sürekli kendisi fanboyluktan dem vurdu ama açıklamaları sırf yermek üzerine. Hani bilmesem kullanmasam apple ürünlerini inanacam(macbook pro / ip5s). Gün bey in Mesut bey i uyarması gerekir bence. Çünkü dışarıya verilen izlenim Mesut bey in keyfi davrandığı yönünde ben öyle algılıyorum yani.

Özet olarak Mesut bey o açıklamayı yazdığında böyle yorumların geleceğini zaten biliyor ve planlyordu bu yüzden tahrik edici bir üslupla yazdı. Şuan da ben dahil herkes bu "kirli iş" e alet oluyor malesef. Yazık gerçekten nerdeeen nereye. :)

Yazınız tam bir analiz olmuş öncelikle teşekkür ederim. Hit alma, trolleme demişsiniz. Hemen geçmiş mesajları kurcaladım ve bir kaç yazıya rastladım ki dediklerinizi destekler nitelikte.

Dün yazılmış bir yazı mesela. Mesut Bey aynen şunu diyor:

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Burada cihazın herhangi bir özelliği ne diğer cihazlarla birebir kıyaslanmış ne de kamerası iyi çekiyor ya da kötü çekiyor gibi yorumlar yapılmıştır.

Bazı arkadaşlar çıkmamış cihazın kamerası eleştirilmiş diyor da :) yazıyı ya hiç okumadınız ya da farklı bir cihazdan okudunuz zira iPhone üzerinde okunuyorken anlam karmaşası yaşanıyor diye bilgi aldım.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Aynı kişi fazla değil birkaç saat önce şunu yazmış:

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step
    Apple, kamera konusunda ağırdan almaya devam ediyor. HTC’nin Ultra Piksel kamerasında yer alan sensörler kadar olmasa da büyük piksellerden oluşan 8MP çözünürlükteki kamera yeterli ama en iyi olmaktan uzakta duruyor.

Fakat hala 4K video kayıt yeteneği yok ve Full HD’de 60 kare/sn yakalama oranına atıfta bulunulması Apple’ın bu telefonları sadece diğer iPhone’lar ile kıyasladığının bir kanıtı oluyor.

Yine aynı kişi 1 ay önce malum videoda kamerayı öve öve bitiremiyor...

Konu videodan açılmışken bugün ekran büyümesiyle ilgili "Samimiyetsizler" diyebiliyorken 1 ay önce "Ekran büyürse Androidde kalmaya gerek kalmayacak" diyebiliyor.

Bu alanen yapılmış bir trolleme. Ancak dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz NEDEN?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 12 Eylül 2014; 12:31:11 >

• Güzel yazı. Eline sağlık.
  • arkalardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Bu mesutun sony düşmanlığından htc hayranlığından zaten bu işleri bilmediğini anlamanız gerekirdi.

dünyada saygı duyulması gereken firmaların başında gelir sony

DH'nin samimiyetsizliği iPhone 6 yazısı ile tescillendi! (Yıllar sonra gelen edit)

• quote:

Orijinalden alıntı: rainhard

quote:

quote:

DH'nin samimiyetsizliği iPhone 6 yazısı ile tescillendi! (Yıllar sonra gelen edit)

eskiden... şimdi ne üretiyor? konsol sektörü hariç neyde en başarılı sony? belki kamera olabilir, gerisi vasat.

• Apple firmasi artik bircok insan icin bir teknoloji markasindan cok baska anlamlar ifade etmeye baslamis..hayatlarinin amaci olmus..eleştirilmesine bile tahammulleri yok..geliyor burda savunma yazisi yaziyor..apple hata yapamaz mi yanlis yapamaz mi ?? Yok bu insanlarin gözünde yapamaz..inanilmaz bir sevgiyle baglanmislar..bu insanlara degil degil 1gb, 256mb 3gs bile tanitsan yine körü körüne cilginca satin alma modlarina girerler..zamaninda plastik tellere laf ediyorlardi sonra 5c cikti cilginca savunuldu..buyuk ekranlara laf ediyorlardi yok tepsi yok kurek..simdi buyuk ekranli iphonelar geldi hemen savunma modu..anlamak mümkün degil..teknolojinin böyle gelistigi ortamda yok 1gb ram yetiyor yok 8mp kamera yetiyor..nasil bir mantik anlamiyorum..apple her yil sadece isim degistirse yine satar yine satar..bu alici kitlesi oldugu surece..

• quote:

quote:

quote:

quote:

eskiden... şimdi ne üretiyor? konsol sektörü hariç neyde en başarılı sony? belki kamera olabilir, gerisi vasat.

ben zaten şuna istinaden söyledim "sony fanatikliği kadar boş fanatiklik görmedim ben."

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben zaten şuna istinaden söyledim "sony fanatikliği kadar boş fanatiklik görmedim ben."

o zaman fanatiklik kadar boş iş görmedim desem daha iyi. sony telefon fanatikliği boş ama. yıllar önce de vardı, şimdi yine az çok mantıklı. eskiden sony o kadar geriden geliyordu ki inanılmazdı. iphone sonrası dönem ile 1 2 yıl öncesi arasındaki dönemden bahsediyorum. ondan önce nokia dönemlerinde yine p serileriyle falan üstündü piyasadan.

• rainhard kullanıcısına yanıt
    Her gün zorunlu kullandığın mouse Apple'dan çıktı. Kişisel bilgisayar devrimi Apple başlattı.

Koca firmayı batırdılar bi anda vay bee.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkes atıp tutuyor ama bir konu açtıkmı kimse oralı olmuyor. Samimi olsanız iPhone'ları gözünüz kapalı savunup bölüme açılan konulara cevap vermeye tenezzül etmemezlik yapmazdınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_97171963/tm.htm
  • tşkler video için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: askarali

Apple firmasi artik bircok insan icin bir teknoloji markasindan cok baska anlamlar ifade etmeye baslamis..hayatlarinin amaci olmus..eleştirilmesine bile tahammulleri yok..geliyor burda savunma yazisi yaziyor..apple hata yapamaz mi yanlis yapamaz mi ?? Yok bu insanlarin gözünde yapamaz..inanilmaz bir sevgiyle baglanmislar..bu insanlara degil degil 1gb, 256mb 3gs bile tanitsan yine körü körüne cilginca satin alma modlarina girerler..zamaninda plastik tellere laf ediyorlardi sonra 5c cikti cilginca savunuldu..buyuk ekranlara laf ediyorlardi yok tepsi yok kurek..simdi buyuk ekranli iphonelar geldi hemen savunma modu..anlamak mümkün degil..teknolojinin böyle gelistigi ortamda yok 1gb ram yetiyor yok 8mp kamera yetiyor..nasil bir mantik anlamiyorum..apple her yil sadece isim degistirse yine satar yine satar..bu alici kitlesi oldugu surece..

O zaman iphone 5 çıktığında hangi cihazda 1066 mhz çift kanal bellekli telefon vardı. Veya powervr 543mp3 gücünde gpu. Boşuna almıyoruz. Araştırıp alıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pit0N

Arkadaşlar herkes atıp tutuyor ama bir konu açtıkmı kimse oralı olmuyor. Samimi olsanız iPhone'ları gözünüz kapalı savunup bölüme açılan konulara cevap vermeye tenezzül etmemezlik yapmazdınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_97171963/tm.htm

Hocam cihaz çıktıktan sonra ancak buna yanıt bulabilirsiniz. Şuan tahmin bile etmek çok zor.
  • Şu an 5s kişisel erisim noktasi etkin elimde note1 (int paketi dolduğundan)nedenini bilen var mı?

Vaktiyle küçük telefon furyasında nokianınn bir reklamı vardı. Alt mesaj nokia bu 8110 nu kibrit kutusu kadar yaparda ağız kulak mesafesi ne olacaktı. Bi baktık 2 sene sonra 6 cmlik 8310 çıkarmış. Şimdi aynı olaya iphone düşüyor yanlıştan dönüyor amma insanlar kendilerini böylesine saf yerine koyanı unutmuyor. 6 ve 6+ iyi ama geç atılmış adımlar. Note1 den sonra geçeceğim telefon belli oldu.amma velakin bakalım ne derece doğru olacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

niye zorunuza gidiyor arkadaş

iphone6 çöp işte

daha içinde ki ram belli değil

sony compactlarını 2 gm ram veriyor i6 da ram kaç belli değil büyük ihtimal de 1 deniliyor.

fotoğrafı 8 mp

alt üst pencerelere milli park yapılır 3 dönüm maşallah

apple nokia oldu olacak az kaldı

yeni bi marka bulun sarılacak

sizi de anlıyorum ama apple hızla geri gidiyor.

1 gün şarjı gitmeyen telefon mu olur yav

rezillik

Klasikler yine kendini gosteriyor. Rame bakip telefon alma android de olur. İos kalitesi denen bir sey var. 1gb ram ile bir cok telefondan daha iyidir 5s?

türkçem mi yetmiyor

arkadaşım kullandım bende apple

hala hazırda elimizde var 5s

sony z1 compact kullanıyorum şimdi

yav gidin bi araştırın,diğer telefonları.

z3 compact çıktı bakın bi inceleyin beğenmezseniz yine alırsınız elmanızı

ben anlatamıyorum.

apple artık cazip değil

kilit cümle bu işte

cazip gelmiyor.

piyasada ki durumu da ortada zaten

Cazip gelmedigi icin iphone 5s rekor kirdi.

z1c ip5s den sonra çıktı ve bana daha cazip geldi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.