Şimdi Ara

DH'nin samimiyetsizliği iPhone 6 yazısı ile tescillendi! (Yıllar sonra gelen edit) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.232
Cevap
16
Favori
35.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
646 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iyi yerden yakalamışsınız
  • eğer tek sorun cihazsa aramızda para toplayıp sayın yöneticiye hediye edebiliriz.

yeter ki doğru bilgileri - izlenimleri paylaşsın bizimle
  • Bilgisayarın vazgeçilmez parçası haline gelen, her gün kullandıkalrı mouse Apple'ın elinden çıktı. Mesut Çevik'e saygım vardı ama bu haberden sonra gözümde ufacık değeri yok. DH'de yeri yok bu adamın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakiv -- 12 Eylül 2014; 11:53:10 >
  • Yazık la size uşenmemiş cevap filan vermişsiniz birde ciddiye almayın bu kadar altı üstü telefon :) Eleştirilse sana ne zararı var övülse sana ne yararı var :) sen ihtiyacın olanı al otur
  • niye zorunuza gidiyor arkadaş

iphone6 çöp işte

daha içinde ki ram belli değil

sony compactlarını 2 gm ram veriyor i6 da ram kaç belli değil büyük ihtimal de 1 deniliyor.

fotoğrafı 8 mp

alt üst pencerelere milli park yapılır 3 dönüm maşallah

apple nokia oldu olacak az kaldı

yeni bi marka bulun sarılacak

sizi de anlıyorum ama apple hızla geri gidiyor.

1 gün şarjı gitmeyen telefon mu olur yav

rezillik

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya sebebi şey geçen sony bunları götürdü ya fuara. işte biz kendi isteğimizle bile apple tanıtımına gidemiyoruz diye şikayet etmişti vidyonun birinde. Aha ordan başlıyo değişim olayı. Şimdi Sony'e gönül borcu gibi bişeyleri var yani napıcak apple'ı yericek falan. Ayıp ettin sayın M.Çevik. Ayıp.
  • Bu yazıyı yazan arkadaş Zorlu Apple Store çalışanı mı? Ancak maaşını Apple'dan alan biri canhıraş böyle bir yazı yazar gibi geliyor.

Tek bir şey yazacağım bir şirket iPhone 5'i çıkarttığında bir reklam filmi de yapıp "şuradan şuraya" deyip TEK ELLE kullanımı övmüşken-ki bence doğru olan oydu-daha bu reklamın dumanı tütüyorken, tek elle kullanılamayacak 2 telefon çıkarırsan SAMİMİYETSİZSİNDİR!!

Müşterisini aldatmaktır bu en hafif tabiriyle iPhone 5 ve 5C,5S kullanıcılarına salaksınız demektir..

iPhone 6'daki tüm özellikler 2012'deki Nexus 5 cihazında varken, herşeyi ilk kez kendisi keşfetmiş gibi yapmak, salonu dolduranların Kuzey Kore'lilerin liderleri ölünce histeri geçirmesi gibi çığlıklar atması mizansenini yiyorsanız sizi zaten hiçbir şey tatmin etmez..

Apple son zamanlarını yaşayan bir şirket bunu iyi okuyun, yaratıcılık sona erdi bunun borsaya yansıması gecikmeyecek.. Zamanı geldiğinde bunu hatırlatacağım tüm gözü kapalı fanboylara..

Kimse yanlış anlamasın telefonum iPhone 5S, bilgisayarım da MacBook Pro.. Sadece iPhone,iOS cephesinden bahsetmiyorum. OS X Yosemite denilen garabet de çok şey kaybettirecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jamiryov

Bu yazıyı yazan arkadaş Zorlu Apple Store çalışanı mı? Ancak maaşını Apple'dan alan biri canhıraş böyle bir yazı yazar gibi geliyor.

Tek bir şey yazacağım bir şirket iPhone 5'i çıkarttığında bir reklam filmi de yapıp "şuradan şuraya" deyip TEK ELLE kullanımı övmüşken-ki bence doğru olan oydu-daha bu reklamın dumanı tütüyorken, tek elle kullanılamayacak 2 telefon çıkarırsan SAMİMİYETSİZSİNDİR!!

Müşterisini aldatmaktır bu en hafif tabiriyle iPhone 5 ve 5C,5S kullanıcılarına salaksınız demektir..

iPhone 6'daki tüm özellikler 2012'deki Nexus 5 cihazında varken, herşeyi ilk kez kendisi keşfetmiş gibi yapmak, salonu dolduranların Kuzey Kore'lilerin liderleri ölünce histeri geçirmesi gibi çığlıklar atması mizansenini yiyorsanız sizi zaten hiçbir şey tatmin etmez..

Apple son zamanlarını yaşayan bir şirket bunu iyi okuyun, yaratıcılık sona erdi bunun borsaya yansıması gecikmeyecek.. Zamanı geldiğinde bunu hatırlatacağım tüm gözü kapalı fanboylara..

Kimse yanlış anlamasın telefonum iPhone 5S, bilgisayarım da MacBook Pro.. Sadece iPhone,iOS cephesinden bahsetmiyorum. OS X Yosemite denilen garabet de çok şey kaybettirecek

Konu silinmezde kalırsa borsaya yansımasını grafiksel verilerle 2015 ilk çeyreğinde paylaşırım sizin için. Karşılıklı analiz ederiz

• Samsung Note 4 'de çok büyük değişiklikler yaptı mı ? Hayır. Hatta tanıtıldığında eleştri aldılar hep forumdan. Ama konu Apple olunca owwww.

• ya ram olayına niye bu kadar takılıyosunuz arkadaşlar. androidin son telefonlarında açıpta iosun son telefonlarda açmadığı oyun mu var. Deki kardeşim benim xperia z2 şu şu oyunu açıyo ama semim 5S'te açmıyo nasıl telefon nasıl şirket. ram koymamışlar.vs deyin sizden özür dileyeceğim.
  • conrado kullanıcısına yanıt
    Övündüğün telefonlar 2-3 GB ram ile Apple'ın 1 GB ram ile verdiği performansı veremiyor.

He deyin geçin beyler.
  • bir de sizin mesut beye burdan saydırmanız ölüp bittiğiniz iphone6 nın çöp olmasını değiştirmiyor.

ellerinde şarj kablosu ile akşama kadar dolanan elmacılar :D

etrafınıza bakın lg sony güzel telefonlar yapıyor

2 seneye nokia olacak bi markanın peşinde dolanıp kendiniz de yormayın arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conrado

niye zorunuza gidiyor arkadaş

iphone6 çöp işte

sony compactlarını 2 gm ram veriyor i6 da ram kaç belli değil büyük ihtimal de 1 deniliyor.

fotoğrafı 8 mp

rezillik

Klasikler yine kendini gosteriyor. Rame bakip telefon alma android de olur. İos kalitesi denen bir sey var. 1gb ram ile bir cok telefondan daha iyidir 5s?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok özellikleri düşük yok kamerası kötü çamur at izi kalsın,tamam apple steve jobs zamanındaki gibi değil ama sizde telefonun gücünü benchmark testlerine göre görmeyin ben şu anda 4s kullanıyorum,büyük ekran farketmez benim için 5s veya 6+ almayı düşünüyorum bi kaç ay sonra ama 4stende memnunum size göre gerçi 4ste çöp 512 ram 800 mhz işlemci,ama bu donanımlara ragmen 2gb ram ve 4 çekirdek işlemcili telefonlardan daha iyi ve stabil çalışıyor bunuda belirteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakiv

Övündüğün telefonlar 2-3 GB ram ile Apple'ın 1 GB ram ile verdiği performansı veremiyor.

He deyin geçin beyler.

neyi veremiyormuş

iphone da kullandım sony z1 compact da

kardeşimde iphone 5s var

bin pişman iphone aldığına

hız performans sony önde

stabilite da kafa kafaya

2 gün gidiyor şarjı yoğun kullanımda

bizim ki cebinde kablo dolanıyo birader

laf olsun diye demiyorum

sony fan yada android fan da değilim

arkadaşlar markacılığı bırakın

cidden apple nokia yolunda

apple gibi kapalı kutu olmuş zihniniz.tanımadığınız telefonlara apple gibi olmaz diyorsunuz.

arkadaş kullandık işte ikisinide

apple tamamen markacılık başka bişey değil.

• şu android kafasıyla ios yorumlayanlar bi zahmet bu huylarından vazgeçseler artık. he canım 1gb ram var, telefon şişecek.

yıllarca android kullandım, rom değişikliği, root vs. a'dan z'ye hepsini biliyorum.

bugüne kadar peder bey'de 5s bende ipad retina var. bir kere bile çakıldığı, esnediği, rehbere girerken 2-3 saniye beklettiği gibi bir olayla karşılaşmadım.

tasarımına söv, boyutuna söv, yazılımına da söv eyv. ama gelip ram, işlemci vs. demeyin. yazılım-donanım ilişkisi denen bir şey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Ata

quote:

Orijinalden alıntı: conrado

niye zorunuza gidiyor arkadaş

iphone6 çöp işte

fotoğrafı 8 mp

rezillik

Klasikler yine kendini gosteriyor. Rame bakip telefon alma android de olur. İos kalitesi denen bir sey var. 1gb ram ile bir cok telefondan daha iyidir 5s?

türkçem mi yetmiyor

arkadaşım kullandım bende apple

hala hazırda elimizde var 5s

sony z1 compact kullanıyorum şimdi

yav gidin bi araştırın,diğer telefonları.

z3 compact çıktı bakın bi inceleyin beğenmezseniz yine alırsınız elmanızı

ben anlatamıyorum.

apple artık cazip değil

kilit cümle bu işte

cazip gelmiyor.

piyasada ki durumu da ortada zaten

• Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Asıl salaklık nedir biliyor musun? Sony'nin Xperia Z1'den sonra altı ay geçmeden yeni amiral gemisi Z2'yi tanıtmasıdır. LG'nin G3 çıktıktan sonra tekrar daha yeni Snapdragon işlemciye sahip bir G3 çıkarmasıdır. Samsung'un Galaxy S5'i tanıttıktan ve cihazı satışa çıkardıktan sonra bir de cihazı satın alanlara aptalsınız der gibi daha üst özelliklere sahip S5 Prime adında bir cihaz çıkarmasıdır. Veyahut bir sene içinde akıllı saat bile diyemeyeceğimiz altı tane yeni saat tanıtması. Peki Apple, 5S alanlara ne yaptı? Desteğini mi çekti? Sadece, her sene olduğu gibi bu sene de geçen seneki cihazdan daha iyi bir cihaz tanıttılar. OS X Yosemite sistemi daha güzel bir görüntüye kavuşturmuşken, tasarımını iOS 7'nin aksine beğenmeyen yok gibi. Ha her zaman daha iyisini yapmak firmayı geri götürüyorsa, ki zannetmiyorum, varsın götürsün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmudf2 -- 12 Eylül 2014; 12:12:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.