Şimdi Ara

DH'nin samimiyetsizliği iPhone 6 yazısı ile tescillendi! (Yıllar sonra gelen edit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.232
Cevap
16
Favori
35.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
646 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kelime anlamına bakarsak içten olmayan...

Evet içten gelmedi Mesut Bey. Hemde hiç içten değildi. Yazıyı okurken arada durup soluklandım. Belliki bir şeyler olmuş ve bunun sonucunda "açık arama" yoluna gidilerek bir şeyler karalanmış.. Yazınızın sonuna geldiğimde ise açıkcası nedenini çözemedim. Bu yüzden başlığı bu şekilde attım. Siz Apple kullanıcılarına ne verdinizki şimdi bu karalama kampanyasını başlatıyorsunuz? Editörlerin paylaştığı üç beş haberden başka ne verdiniz? Buna rağmen Apple samimiyetsiz... OK samimiyetsiz diyelim(!) bakalım neler yazmışsınız...

"salonu dolduran çoğunluğun basın değil Apple çalışanı" demişsiniz. Hmmmm... Açıkcası o salon kaç kişilik ve % kaçı Apple çalışanı bilmiyorum. Sizinde bildiğinizi zannetmiyorum. Neden Apple çalışanları salonda sorusuna gelirsek cevabı çok basit. İphone'u yaratan kişiler çünkü onlar. Her konferansta, tanıtımda emeği geçenlerin bir bölümü zaten salonda konuk oluyor. Apple samimi değil size göre ama sanki biraz vefalı ha ne dersiniz?

Ekran boyutunun büyümesi olayına baya paragraf ayrılmış... Neden bu konuya bu kadar takılmış diye düşünmedim bile. Dedim ya açık aramak ve karalamak.... "Bak iki sene önce bunu dedin şimdi böyle yaptın ehehe" den öteye geçemeyen bir eleştiri... Geçmişte büyüyen ekranla ilgili fikirlerinizi videoda paylaşacağım. Tekrar soruyorum acaba ne değişti??

2K ile ilgili bölümlere değinmiyorum bile. Çünkü ne diyebilirim ki? 2K ekran ve video çekimi koyup örnekleri gibi 15 dakikada şarjını bitirme macerasına atılacak bir firma değil Apple.. Samimiyetsiz (!) ama aptal değil. 2K video kayıt ve ekran koyup şarjı 15 dakikada biten telefon firmaları samimi, adam gibi full HD deneyimi sunun Apple samimiyetsiz.. OK devam edelim..

Pil konusu... İphone kullanıcılarının baş belası. Doğru batarya istenilen seviyede değil ama yayınlanan görsel ve yazılanlar karalama kampanyasını açıkça dışa vuruyor.

Bakın Mesut Bey kamera hakkında ne demiş: "Apple, kamera konusunda ağırdan almaya devam ediyor. "

Aynı Mesut Bey 7 Ağustos 2014, Perşembe 21:37'de yayınlanan bir videoda çok daha farklı konuşuyor. Yazının sonunda izlersiniz :) Ne denli bir karalama kampanyasının başlatıldığını daha net göreceksiniz...

Devamı yarın denmiş. Sen hiç zahmet etme Mesut Bey. Yazacakların az çok belli. "NFC gereksiz, fiyat pahalı General Mobile Discovery'nin kamerasıda 8mp.. "ayarında bir yazı olacaktır... Gerçi GM ile ilgilide aranızda sıkıntı var deniyor ya neyse :)

Sizi Mesut Beyin videosu ile başbaşa bırakmadan önce Apple'ın sarfettiği bir söz vardır. Hayatı kolaylaştırmak ve alışkanlıkları değiştirmek... Icloud, Imessage, Facetime, Touchid ve onlarca getirdiği ÇALIŞAN teknoloji ile Apple hayatımızda pekçok şeyi değiştirmiş ve değiştirmeye devam edecektir. 1 ay önce kamerası süper derken 1 ay sonra daha kamerayı denemeden yetersiz demeniz samimiyetsizliğin açık örneğidir...

Son olarak iki dakika samimi olun Mesut Bey ve açıklayın. Ne değişti? Sample mı yollamadı Apple? Lansmana davetmi etmedi? ne oldu da bu kampanyayı başlattınız?

Bahsi geçen yazı:http://forum.donanimhaber.com/m_97131657/tm.htm

YILLAR SONRA GELEN EDIT:

İki telefon kullanıyorum biri iphone 6 diğeri pocophone f1. Huzuru pocoda buldum diyebilirim. Tabi bu Konuya bahsi olan kişinin samimiyetsiz olduğu gerçeğini değiştirmez. Apple fan diyenler olmuş. Onlara tek bir sözüm var. Değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 2 Mart 2019; 14:57:32 >

• Bu yazıyı yazan arkadaş Zorlu Apple Store çalışanı mı? Ancak maaşını Apple'dan alan biri canhıraş böyle bir yazı yazar gibi geliyor.

Tek bir şey yazacağım bir şirket iPhone 5'i çıkarttığında bir reklam filmi de yapıp "şuradan şuraya" deyip TEK ELLE kullanımı övmüşken-ki bence doğru olan oydu-daha bu reklamın dumanı tütüyorken, tek elle kullanılamayacak 2 telefon çıkarırsan SAMİMİYETSİZSİNDİR!!

Müşterisini aldatmaktır bu en hafif tabiriyle iPhone 5 ve 5C,5S kullanıcılarına salaksınız demektir..

iPhone 6'daki tüm özellikler 2012'deki Nexus 5 cihazında varken, herşeyi ilk kez kendisi keşfetmiş gibi yapmak, salonu dolduranların Kuzey Kore'lilerin liderleri ölünce histeri geçirmesi gibi çığlıklar atması mizansenini yiyorsanız sizi zaten hiçbir şey tatmin etmez..

Apple son zamanlarını yaşayan bir şirket bunu iyi okuyun, yaratıcılık sona erdi bunun borsaya yansıması gecikmeyecek.. Zamanı geldiğinde bunu hatırlatacağım tüm gözü kapalı fanboylara..

Kimse yanlış anlamasın telefonum iPhone 5S, bilgisayarım da MacBook Pro.. Sadece iPhone,iOS cephesinden bahsetmiyorum. OS X Yosemite denilen garabet de çok şey kaybettirecek
    ya sebebi şey geçen sony bunları götürdü ya fuara. işte biz kendi isteğimizle bile apple tanıtımına gidemiyoruz diye şikayet etmişti vidyonun birinde. Aha ordan başlıyo değişim olayı. Şimdi Sony'e gönül borcu gibi bişeyleri var yani napıcak apple'ı yericek falan. Ayıp ettin sayın M.Çevik. Ayıp.
  • Güzel başlık
  • vveee kavgaaa geliyorr geliyorr geldii..
  • Doğru söze ne hacet!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerimizi alalım

• Buralar değerlenir.

Yazılanlar çok doğru buarada.
  • Haydi bakalım kavga başlasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

vveee kavgaaa geliyorr geliyorr geldii..

Hocam inanın amacım tartışma kavga değil. Sadece cevap istiyorum. Ne değişti? Ekran büyüyünce Androidde kalmaya gerek kalmayacak diyen Mesut bey ne olduda kamerasından tutun lansmana kadar ağır eleştirilerde bulunmaya başladı..

Rakip firmalarında lansmanlarını gördük. Elinde eldiven wooow eldivenle bile dokunmatik çalışıyor. Bakın elimi salladım telefon açıldı vs...
  • Bu mesutun sony düşmanlığından htc hayranlığından zaten bu işleri bilmediğini anlamanız gerekirdi.
  • kerim35 kullanıcısına yanıt
    Eldiven olayı dün Apple'ın tanıttığı her şeyden daha faydalı emin ol.Hala neyini savunuyorsunuz şaka gibi elle tutulur tek stabilitesi kaldı ki oda üst düzey Androidlerde var eskisi gibi değil artık.Fanboyluk yapmayın çıkarın şu gözlükleri yeni telefon çıkarıp tek ekranı büyütmek insanlarla dalga geçmektir.

• Bu kadar döneceğini düşünmemiştim 😃😃😃😃😃

• Cevap bekliyoruz Mesut Çevik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mic -- 12 Eylül 2014; 11:30:30 >
  • bildiğin 180 derece dönmüş
  • İşte gerçek samimiyetsizlik :) Gayet güzel bir konu olmuş eline sağlık
  • Önlerden yerimizi alalım
  • Takip

• Karalama yaparak (yaptıklarını düşünerek) köstek olacaklarını zannedip, aslında destek olduklarının bile farkında olmayan, ben yazdım olducu zihniyet. İleriye gitme ihtimali sıfır.
    Apple Pay'in, Apple Watch'ın, tıpkı iPhone'da olduğu gibi tüm dünya teknolojisinin çehresini baştan sonra değiştireceğinin farkında olamamak ciddi manada zor olsa gerek. Şahsen benim aklım almıyor.
    Apple ile bunu daha önce yaşamasak neyse diyeceğim de 2007'den beri teknolojiye nasıl yön verdiği ve verdiği yönün herkes açısından pozitif olduğunu bile bile karalama yapmak başarısızlığın, istikrarsızlığın en büyük örneğidir.

• Bu androidçilerin Apple forum kategorisinde kendilerini yırtarcasına gezinip durmasına aldırış etmeyin :) Kendi hallerine bırakın diyeceğim ama bu defa da forumu kirletiyorlar, saçma sapan konularla... Admini yok mu bu forumun apple kategorisini bu androidcilerden temizleyecek?

Gidin ne haliniz varsa görün android cihazınızla, herkesin sevdiği, begendiği kendine. Ne yırtıyorsunuz kendinizi bu kadar? Para mı veriyor size Samsung, HTC, Sony vs?

Apple forum kategorisinde yırtınışınız niye ki?

Aklınızca saçma sapan, asılsız yorumlarınızla iphone kullanıcılarının aklını çelip, dandikdroidci mi yapacaksınız kendiniz gibi? Kendinize yol arkadaşı mı arıyorsunuz yani :)

Çoğunluk zaten biliyor iOS nedir Andorid nedir.

Apple kullanıcısı gidip de Andorid forum kategorisinde çırpınmıyor çamur vs atarak sizin gibi.
  • kerim35 kullanıcısına yanıt
    Videonun tamamını izleyemedim bile. Gerçekten bir insan ancak böyle bir u dönüşü yapabilir. Ayrıca yazınız mükemmel olmuş, ellerinize sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Karalama yaparak (yaptıklarını düşünerek) köstek olacaklarını zannedip, aslında destek olduklarının bile farkında olmayan, ben yazdım olducu zihniyet. İleriye gitme ihtimali sıfır.
    Apple Pay'in, Apple Watch'ın, tıpkı iPhone'da olduğu gibi tüm dünya teknolojisinin çehresini baştan sonra değiştireceğinin farkında olamamak ciddi manada zor olsa gerek. Şahsen benim aklım almıyor.
    Apple ile bunu daha önce yaşamasak neyse diyeceğim de 2007'den beri teknolojiye nasıl yön verdiği ve verdiği yönün herkes açısından pozitif olduğunu bile bile karalama yapmak başarısızlığın, istikrarsızlığın en büyük örneğidir.

Kesinlikle katılıyorum. Maalesef DH bazında ufak hesapların sonucu böyle karalama kampanyaları yapılıyor. Asıl merak ettiğim sebebin ne olduğu. Paylaştığım videonun 1 ay öncesine ait olduğu gerçeği başlı başına skandaldır.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.